@AG sa vedem cine lipseste,nu?
@AG sa vedem cine lipseste,nu?
Zi Mo? Ii dai ban lui Daniel?![]()
Mda... imi da vre'o 2000 de $ ![]()
baaa de ce se intampla numai la mineeee. cand nu ma duc la facultate sa dorm si eu mai mult se apuca astia sa darame prin blooooooooccc
Moaa... daca as sti cand are asta de sub mine examene sau ceva, toata noaptea as baga bormasina in pereti!
am io bormasina daca iti trebuiestee
Sa-si dea gauri in cap.
neatza
nu prapadesc șpiralul doar pentru asta...
neatza la 9 te trezesti mereu??
M-am trezit la 7 jumate ![]()
Via messenger: Job client fals Million,Pta Muncii (canta lautari). Se lucreaza marti,miercuri ,joi,vineri si duminica,12-5.30. Se plateste cu 60ron/seara si banii se dau toti duminica 300ron/sapt..sau zilele lucrate.Am nevoie de fete care sa arate bn, sa se imbrace bine (rochitza,pantofi ,machiata, coafata) ca si cum ar iesi in club cu fetele. Vom fi 8 fete, la 2 mese 4 si 4 si va trebui sa ne purtam ca restul clientilor.Ideea este de a fi mai multa lume in club si este exclusa orice fel de activitate chiar interzisa,NU avem voie sa stam la masa cu nimeni si nici sa dansam pentru a nu lasa o alta impresie.Lumea trebuie sa creada k am iesit in oras ca fetele sa ne distram. Daca te intereseaza trimitee mail cu poze+nr de telef la c***@*** mai ai prietene cu care vrei sa vii trimite poze si cu ele.
sursa:reportervirtual.ro
care mai arati bine pe criza asta??
Sa-si dea gauri in cap.
neatza
Cine? ![]()
Cam somnoroasa... ![]()
inca visez la perna de acasa ![]()
pai ai dormit in vecini? ![]()
n-aveti ma niciunul un proiect?
Acasa am dormit
sunt la job acum
ce muncesti tu?
Top secret ![]()
Top secret![]()
Mi-as dori tare de tot sa beau o cafea facuta de tine. Cred ca e delicioasa.
Extraordinar de buna ![]()
Acasa am dormitsunt la job acum
ce muncesti tu?
Top secret![]()
Blowjob?
ce magar e asta
Voai de capul meu. Ia-o mai usor cu presupunerile. Esti mai purcel ca mine. Te-ai hazardat. Ai mers prea departe. Macar un handjob, pentru inceput.
.
Aloo, chill, baa, ca e la misto . Si sa nu ziceti, nemernicilor, ca, citind cele 3 postari ale Andreei, nu v-a trecut prin cap faza asta.
Mie nu mi-a trecut prin cap asta.
Blowjob?
Urat din partea ta! Barbatii...
Daca nu spuneti ceva de genu' nu va simtiti bine...whatever!
Urat din partea ta! Barbatii...Daca nu spuneti ceva de genu' nu va simtiti bine...whatever!
In locul tau, m-as duce sa plang pe intuneric. Sau pune-l sa-ti dea limbi, 'r-ar al dreaq de nesimtit!
pai daca baietelu sta cu virginitatea in mana ![]()
Prefer sa nu raspund provocarilor!