Ce ma faci ma Stanici de ras? Ia zi tu ce am baut eu sambata![]()
Pai tocmai, ca te-ai facut de ras cu ce ai baut. Bere de pidza.
@Andreea, eu ti-l arunc. dar tu te risti sa ii fumezi continutul ? ![]()
Ce ma faci ma Stanici de ras? Ia zi tu ce am baut eu sambata![]()
Pai tocmai, ca te-ai facut de ras cu ce ai baut. Bere de pidza.
@Andreea, eu ti-l arunc. dar tu te risti sa ii fumezi continutul ? ![]()
Nu prea ![]()
Redd's e bere buna ![]()
lucky strike rosu ? sau direct verde maro ?
Carpati, bai, drogalailor. Numai la lucruri bune si frumoase va sta gandul
Bleah ![]()
Da bah, asa e...Stanici fumeaza Carpati=))) sau macar a incercat=))
eu ma gandeam ca maestru s-a bagat pe ganja, w, j...
prima tigara carpati am fumat'o la 8 ani , am ciordit'o d la bunicamea.
Doru nu fumeaza altceva decat tigari cu tutun. Niciodata ![]()
eu de 8 ani m-am lasat ![]()
te'ai lasat dupa prima tigara
Sper sa fie deschis la Dacia, sambata, ca mi-au inghetat outele in bodega aia de langa. In fine, mi-au inghetat pana m-am transformat in hulk.
Nea Vlade, servesti hochei sambata?
eu de 8 ani m-am lasat![]()
Te mirosea invatatoarea la ore??? Ti-a fost frica sa nu-ti scada nota la purtare?? E cam rusinos in clasa a-2 a sa ai nota scazuta la purtare. ![]()
Sper sa fie deschis la Dacia, sambata, ca mi-au inghetat outele in bodega aia de langa. In fine, mi-au inghetat pana m-am transformat in hulk.
Nea Vlade, servesti hochei sambata?
mai e o bodega la rond la 23 ![]()
mai e o bodega la rond la 23![]()
E mai frumos sa iesi din bar si sa intri direct in patinoar, ma. Mai ales daca ai probleme cu mersul.
Ete cine stie ![]()
Ete cine stie![]()
Cele mai mari probleme le-am avut la Iasi, cand mi-am facut veacul intr-o bodega si nu stiam unde plm ma aflam si in care parte e stadionul. S-a dovedit ca eram la 3 statii de tramvai de Copou, plm, dificil, printre ieseni, clatinandu-ma, cu berea in mana si cantand despre Steaua. O, tempora....
Te mirosea invatatoarea la ore??? Ti-a fost frica sa nu-ti scada nota la purtare?? E cam rusinos in clasa a-2 a sa ai nota scazuta la purtare.![]()
nu
Asta e de 600! La 220 la ora credeam ca zbor![]()
Plm, decat sa iti risti viata ca sa CREZI ca zbori, mai bine ma contactezi si zbori contra unei sume modice.
bhai, deci vroiam sa imi iau carnetul pentru categoria corespunzatoare, dar tata m-a amenintat ca ma da afara din casa. Eu am vrut sa-l linistesc spunandu-i : Las' tata, stai linistit! Ma inscriu si in Registrul Donatorilor de Organe
N-a mers ![]()
bhai, deci vroiam sa imi iau carnetul pentru categoria corespunzatoare, dar tata m-a amenintat ca ma da afara din casa. Eu am vrut sa-l linistesc spunandu-i : Las' tata, stai linistit! Ma inscriu si in Registrul Donatorilor de OrganeN-a mers
![]()
doamne, ce replica porcoasa imi vine in cap. Va las sa va imaginati. Pe cuvant, cateodata, ma uimesc si pe mine.
Un tip care lucra la o fabrica de conserve, se plange psihiatrului:- De trei saptamani sunt obsedat sa-mi bag penisul in taietoarea de castraveti. Am visat noapte de noapte, apoi nu am mai putut dormi. La fabrica nu ma mai puteam concentra la nimic altceva. Ma gandeam mereu la acelasi lucru. Ieri am facut-o!
- Dumnezeule, gafiie ingrozit psihiatrul, si ce s-a intamplat?
- Am fost pe loc concediat.
- Si taietoarea de castraveti?
- A fost concediata si ea...
Cum plm, frate, sa iei bancuri de pe fcs si sa le pui dincolo?! =))
Uite si tu cum ma da in gat ![]()
sa va tufa fane dediu
Uite si tu cum ma da in gat![]()
ce replica porcoasa imi vine in minte.
Da' voi numa' replici porcoase aveti? ![]()
Eu cand ti-am zis ca p-aici sunt doar ciobani si ca eu sunt singurul de treaba...