Mie nu mi-a trecut prin cap asta.
No shit, Captain Obvious!
Serios acum Andreea, oare cati s-au gandit la respectiva chestie cand ai postat tu? ![]()
Mie nu mi-a trecut prin cap asta.
No shit, Captain Obvious!
Serios acum Andreea, oare cati s-au gandit la respectiva chestie cand ai postat tu? ![]()
Nu ma intereseaza ce gandesc...
Andreea, ignora-i, sunt niste ciobani. Apropo, ti-am mai spus ca ai niste ochi superbi?
pai daca baietelu sta cu virginitatea in mana![]()
Si la tine in sat se sta virgin pana la 40 de ani ?
Acum stii ce culoare au? ![]()
Mereu am stiut.
Andreea, ignora-i, sunt niste ciobani. Apropo, ti-am mai spus ca ai niste ochi superbi?
No shit? Ba, smf in tendinta mea de autodistrugere de dinainte de meciuri. Acu' parca ma incerca un regret ca n-am vazut-o cand m-am uitat la ea.
Ma flatezi, Ronnie ![]()
Si la tine in sat se sta virgin pana la 40 de ani ?
dap, la mine aici la tara, Bucuresti e un sat din triburile sau travian .. stii tu , jocurile alea pe care esti tripat
No shit? Ba, smf in tendinta mea de autodistrugere de dinainte de meciuri. Acu' parca ma incerca un regret ca n-am vazut-o cand m-am uitat la ea.
am impresia k erai putin plecat din lumea noastra sambata, umblai cam haotic ![]()
am impresia k erai putin plecat din lumea noastra sambata, umblai cam haotic![]()
Nu canta ceva pe strada ? ![]()
am impresia k erai putin plecat din lumea noastra sambata, umblai cam haotic![]()
Ba, da', in plm, atrageti-mi si mie atentia cand ni se intersecteaza drumurile, sa va cunosc si io. Ca nu e corect. Ca voi ma stiti.
AG era langa mine ![]()
AG era langa mine![]()
impreuna ![]()
Va urasc.
Uita-te la meci, la minutul 1.18, o sa ne vezi acolo ![]()
Huliganschii. Lasa, poate o las mai meciul urmator si va recunosc si io.
Huliganschii. Lasa, poate o las mai meciul urmator si va recunosc si io.
poate p andreea, k eu sunt la munka ni weekend si ratez toate meciurile ..mi'asi pl
Sa vad daca pot sa vin! Nu am cu cine ![]()
poate p andreea, k eu sunt la munka ni weekend si ratez toate meciurile ..mi'asi pl
Nea, ca e urata. Daca era buna, nu o treceam asa usor cu vederea. Si nici nu bea.
@Andreeo, cu metroul nu iti mai place?
Phai cu metroul am venit, nu sufar de Audi ![]()
Phai cu metroul am venit, nu sufar de Audi![]()
Pai te intalnesti cu Dayra. Beti un polar, ca fratii.
Haai ca m-am saturat de munca. Ma duc la o tigara.
A5 :>
A5-ul meuuuuu ![]()
Ce ma faci ma Stanici de ras? Ia zi tu ce am baut eu sambata ![]()
Haai ca m-am saturat de munca. Ma duc la o tigara.
Tutunul dauneaza grav sanatatii!
arunca-mi mie pachetul ![]()