Si eu joc.. dar nu am mai jucat de mult si nu prea mai stiu
remy joaca cineva ?![]()
Si eu joc.. dar nu am mai jucat de mult si nu prea mai stiu
remy joaca cineva ?![]()
si pe joci si pe 210 ![]()
pai sa imi ziceti si mie cand mai jucati.
Nu am jucat whist cu nimeni de aici ![]()
remy joaca cineva ?![]()
Remy, da.
Nea Mircea
Nea Mircea a creat toate talentele fotbalistice din Romania. El l-a facut pe Hagi mare, si-a dat seama de talentul lui Lacatus l-a adus pe Andone la Dinamo, l-a sfatuit pe Dan Petrescu să plece la Foggia. Dinu era un zero fară el, Dobrin, Balaci sau Mateuț la fel. Aproape sigur si Petchovski ii datorează cariera lui nea Mircea.
La un moment dat a antrenat prin Italia. Câțiva ani mai tarziu am aflat că absolut toti marii jucatori italieni, plus vreo câțiva argentineni, brazilieni, spanioli si francezi au trecut prin mana sa. Pe aia pe care nu i-a descoperit el, i-a recomandat.
Din cand in cand, nea Mircea vorbeste la televizor. Mai spune ce a facut, a vorbit cu Guardiola, a vorbit cu Mourinho, a vorbit cu Platini. Are si Platini o varsta mai uită cate un numar de telefon si-l sună pe nea Mircea: Ai cumva numarul lui Benitez?. Fireste că-l are, nea Mircea stie pe toată lumea.
Nea Mircea stie o multime de istorii din fotbalul romanesc. În istoriile pozitive a avut o contributie importanta În lucrurile rele nu a fost implicat, desi le-a stiut, el le-a spus atunci că nu e bine ce fac dar nu l-a ascultat nimeni.
De asemenea, nea Mircea stie cum merg treburile in fotbal si la nivel european si mondial. El stie ce echipe trebuie să se califice la turneele finale, cine nu e in carti, cu cine vor trage arbitrii. Nea Mircea nu antrenează niciodată echipe avantajate de arbitri, lui i se pun piedici de la nivel foarte de sus. Cand a antrenat Galata, arbitrii trageau cu Fener si Besiktaș; cand a antrenat Besiktas toată lumea tragea cu Galata.
Un singur lucru n-a reusit nea Mircea. După atâția ani incununati de glorie, a ramas tot nea. Dinu, care e un antrenor mediocru, este Mister, chiar si Rednic a facut saltul de la Puriu' la profesorul Rednic, numai nea Mircea a ramas nea. Desigur, nea Mircea ar fi meritat un apelativ mai de Doamne-ajuta dar au fost interese mari la mijloc, e clar că nu l-au vrut la masa bogatilor fiindcă le strica socotelile.
bodanelu plagiatoru!
Si-a schimbat Maybach-ul: http://cocalari.com/2010/02/Gigi/
metoda grafica in economie .. mortii mamei lor ! ![]()
Mo, iti dau o lada de bere daca ii dai ban lui Daniel ![]()
Mo, iti dau o lada de bere daca ii dai ban lui Daniel![]()
De ce esti tu obraznica? ![]()
dublez miza lu andreea
STOP Abuzurilor!
**** Gigi
dau 3 baxuri de bere pt cine il prosteste pe Daniel sa vina la o sedinta AISS , sa abuzam de el ![]()
**** Gigi
Offf... uite si un om destept pe aici...
Pai bine Adreiuco... tu mai bine dai o lada de bere brasoveanului decat sa imi dai mie o singura sticla?
Mai platesti si taxe de transport pana acolo...
ba voua va arde de mistouri si eu am examen maine ![]()
Radem, glumim, dar m-a pus necuratu' sa fac pariu cu el! Sigur s-a inteles cu bodanelu, iar acesta m-a tradat ![]()
asa au fost romanii in toate razboaiele, niste curve care au intors armele
)
Sigur s-a inteles cu bodanelu
Niciodata! ![]()
AG, nu toata lumea are inclinatiile tale ma...
Mai bine imi dai mie berea decat clotanului asta.
S-a facut ![]()
ba voua va arde de mistouri si eu am examen maine![]()
chill, mai sunt unii aici care au examem maine si vad ca tot le arde de mistouri