@dee
Cred ca asta e datoria noastra ![]()
@dee
Cred ca asta e datoria noastra ![]()
@korynna, eu am incercat, eu zic ca-i randul tau ![]()
facem prin rotativa ....
Am impresia ca suntem o gasca. Virtuala.
Gabi_MS,fetele de pe fcsteaua.ro care beau doar apa plata cu lamaie au un premiu special pentru tine...Asa ca in numele lor te rog sa spui DA! :tongue:
ALina si flory ... Bine ati Veni ... si sa mai poftitzi sa mai poftati .... chiar sunt mandru de voi ... cred ca mi-a dat o lacrima ..... Alina ... io te am in lista de mess :biggrin:
@korinna
Mi-ai luat postarea din mana.......pei bine mai fetelor ...tot eu sa-l vrajesc si pe Gabi ?...voi ce treaba aveti ?
@ Danny
Tu la culcare ca-i tarziu.
Ne uitam pe sport.ro :tongue:
Hai mai fetelor,l-ati speriat si a fugit saracu baiat de pe topicul asta.
Gabi_MS,fetele de pe fcsteaua.ro care beau doar apa plata cu lamaie au un premiu special pentru tine...Asa ca in numele lor te rog sa spui DA! :tongue:
tocmai am terminat 100 de martini ![]()
si cealalta categorie are un premiu special, pe care-l vei afla o data cu prima postare pe main.
de acord cu axl.....SUNTETI O GASCA......virtuala....
in timp ce bateam pe saint-etienne la manager m-am gandit ca ar fi binvenit un nou topic de genul "asl pls" pentru toti si mai ales toate care vor sa scrie si altceva decat "da" dar nu prea le au cu ideile....
@ fane
nu te umfla in pene...fetele au postat doar de frica "banului"....:wink:
@GabiMs
Nu te lua dupa femei...bea mai mult decat noi si vor sa profite de tine si de inocenta ta...nu posta nimic,fii baiat destept.
@yo
Problema la mine BANU`?......cat ai nevoie ?
am terminat 100 de martini
Coincidenta sau nu Martini (tonic!) e bautura mea preferata. Folosesc bitter lemon in loc de tonic simplu.
@Floryy
Eu zic sa ne retragem.....deja s-a intrunit fun clubul Martini ..cu si fara sifon.
Ce zici ??
Zic sa infintam si noi un fan club
Ce zici?Ceva idei?
@ c.Ronaldo , fane , danny , criss ... ete ca am scris si yo ceva![]()
Alina si Ronaldo, sitting in the tree...
Coincidenta sau nu Martini (tonic!) e bautura mea preferata. Folosesc bitter lemon in loc de tonic simplu.
a mea nu, dar in lipsa de altceva ... ![]()
preferatele mele sunt Manhattan (pentru uz extern) si Belllini (pentru uz intern, cand imi vin prietenele in vizita, le fac ceva mai usor si dulceag)
hmmm !!! Bine mey Fane …chiar u aveai de gand sa mi faci un CV rau intentionat ???? ![]()
Fane esti gelos de vrei sa ne gonesti baiatul?
cand imi vin prietenele in vizita
Cand imi vin prietenele in vizita ascund bautura.
Da' de obicei le tratez cu cate un Bloody, cu Worchestershire, piper alb si chilli. Le-nnebuneste. Si daca n-am n-am n-am suc de rosii fac cate-o cate-o cate-o surubelnita.
pacat ca nu mai bea nimeni clasicul vin cu sifon (spritz,parca....)....
@ flory
ce vorbareatza esti!!!! pentru prima ta zi,eu zic ca ajunge..=))))))))
@ gabi_ms
nu posta nimic frate (sau soro...) dupa ce o sa te cunoasca o sa isi piarda interesul pentru tine...asa,inca esti misterios,deci interesant....foarte interesant..
@Dee
da la fetele alea un compot de struguri nu le place ?
@Floryy
Eu de mult ma gandeam la asa ceva dar nu aveam cu cine...eu zic ca noi doi am fi de ajuns.
@alina
Cum Alina...ma crezi tu in stare de asa ceva...
Fane si Floryy sitting in the tree...
nu posta nimic frate (sau soro...) dupa ce o sa te cunoasca o sa isi piarda interesul pentru tine...asa,inca esti misterios,deci interesant....foarte interesant..
cam de multa vreme n-ai mai fost luat la misto, nu? sa fie lipsa interesului? ![]()
ALL
Prevad o noapte alba...in pijamale.
...chiar...ce pijamale aveti ???......fetele mah nu voi.
@danny
tu parca trebuia sa te duci la culcare
cam de multa vreme n-ai mai fost luat la misto, nu? sa fie lipsa interesului?![]()
inca nu fac parte din "gasca"....interes e.....gramada!!! :wink:
LE:@fane
nostradamus mic.....pentru duminica la loto ce imi prevezi??un nr sau 2 macar....