FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17337347357367371251»
_yang25.08.2009 13:33

Tu erai ala sambata in club ?

dee25.08.2009 14:45
Aaaaa....aia era ideea?Si eu care purtam ochelari de soare in continuu ca prostu'! :D

apai daca te trezesti dupa o betie si areti ca un zmobi, cu cearcane, normal ca iti pui ochelari de soare.

1. eu ii port pe cap, asa, ca si accesoriu, cand n-am timp sa-mi aranjez parul sau nu-mi place cum imi sta, deci, ii port pe pe post de bandana, esarfa etc... asa, de kinky.

2. cand mi-am pus picaturi in ochi pt un consult ( ca sa vada daca am nevoie de ochelari si daca da de care dioptrii) si am avut ceva ameteli ( pana si-au facut efectul) mi-am pus ochelarii de soare pe ochi sa nu-mi vada lumea privirea pierduta si sa creada ca-s ametita/beata/drogata bine. ( eu perfect constienta , chiar daca am mers impleticindu-ma pana acasa, dupa 2 ore a trecut efectul ) Iti pun astia ceva in genul atropinei, insa e ok, pot dupa sa se uite la ochii tai si sa vada de ce ai nevoie, important e sa nu te sperii daca te ia cu o senzatie euforica, moleseala si simti ca plutesti nitel pana ajungi acasa... iti trece asa cum spuneam dupa 2-3 ore.

3. ii mai port pe ochi cand e soare puternic, dar rar de tot.

Stanici25.08.2009 15:59

Faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei mele, Spike.

24_08_09_0027.jpg

korynna25.08.2009 16:02

Sa-ti traiasca! :))

Sa-l cresti cu bere :P

NicoSoulSteaua25.08.2009 16:18
Faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei mele, Spike.

ba esti nebun ? si-a luat Stanici caine =))=)) E frumusel,si nu e alb cu rosu,asta-i cel mai important

dar stii ceva ? tot Rocky ramane no 1 :P

axl25.08.2009 16:27

Spike? Spike?! Da' Grivei sau Labus ce-au?

Stanici25.08.2009 16:28
Spike? Spike?! Da' Grivei sau Labus ce-au?

Alea sunt nume de caini mari, ma, fiorosi. Asta e pampalau si batut in cap. Cred ca se drogheaza. D-aia i-am si zis "Spike" .

axl25.08.2009 16:30

Poate e gay.

dee25.08.2009 16:30

mai Dorule ce frumusel e varful tau de lance :P

Vezi cum il cresti si il dresezi, sa-l scoti la plimbare zilnic. Imi place si numele ales, Spike.

Presimt ca mai mereu o sa fie in fata ta si o sa te traga dupa el, ca-i jucaus. Nu are mutra de pampalau, e poate suferind, are nevoie de atingerea ta magica si putin dresaj, afectiune.

Stanici25.08.2009 16:32
Poate e gay.

Da, mi-a zis ca i-a placut cand te-a tufut.

axl25.08.2009 16:33

Las' ca vezi duminica. Va tuf pe amandoi.

Stanici25.08.2009 16:33

BEEEREEEEE.

axl25.08.2009 16:40

Ia uite ba a venit Madonna.

dee25.08.2009 16:43
Ia uite ba a venit Madonna.

mda, aceeasi primire triumfala ca si la Michael Jakson, deh' ... marile personalitati atrag mai ca un magnet lumea dornica de senzational,in special presa, in loc sa o lase sa se odihneasca pana la concert, si lumea sa se comporte normal, nu sa o streseze.Pe Madonna nu o vad f bine daca o mai tine mult cu concertele, sincer. Cine stie cate contracte are de onorat.

Eu daca as fi vedeta si vin intr-o tara, dupa un zbor de nu stiu cate ore, apai n-as vrea sa dau ochii cu presa, sa ma vada obosita, nemachiata, etc.. caci am o imagine de 'aparat' :P . Banuiesc ca Madonna gandeste absolut totul in detaliu, doar e profesionista, deci, nu inteleg tot tam tam-ul asta, cu siguranta o sa tina o conferinta de presa, nu mai trebuie sa alerge lumea dupa ea pt o poza si dupa sa comenteze in ziare "de barfe": " vai, ce rau arata, vai are cearcane, vai, s-a mai ingrasat putin, cred ca pe piciorul stang are un pic de celulita etc ".

De aia imi place Tiff-ul , ca in Cluj si de vedem pe strada actori renumiti, regizori ( pe care ii recunaostem) care se plimba sa se relaxeze, nu ne insterizam, ne comportam normal ii lasam sa-si faca turul de vizita al orasului, sa faca cumparaturi, sa se simta oameni/turisti obisnuiti, ceea ce li se intampla mai rar prin alte parti.Valabil si pt fotbalisti; poate veni si David Beckham, ca tot asa va fi tratat, ca oricare alt turist.

The Game25.08.2009 16:51

Toate parasutele celulitice divortate care sunt futute de jucatori de baseball cu 20 de ani mai tineri au ajuns sa tina concerte in Parcul Izvor....Lume de rahat...

dee25.08.2009 17:01
Toate parasutele celulitice divortate care sunt futute de jucatori de baseball cu 20 de ani mai tineri au ajuns sa tina concerte in Parcul Izvor....Lume de rahat...

e o personalitate, un brand, un nume greu. Acuma, pe final de cariera a venit si pe la noi, e totusi ceva, ne creste "cota de tara" ... au trecut nume grele pe la noi.

Daniel-Ionut25.08.2009 17:11

Mai bine canta Nicolae Guta nu-i asa? :blink:

The Game25.08.2009 17:16

^Ar fi mult mai tare un concert cu Cedry2k,CTC,Guess Who,Spike,Maximilan,Grasu XXL,Carbon,Aforic,Bitza,Raku.Probabil ar fi concertul deceniului in hip hopul romanesc daca toti astia s-ar aduna intr-un concert decat o baba de aproape 50 de ani care se scarpina la pizdulice majoritatea timpului petrecut in concert :)

ady_ultras25.08.2009 17:21
^Ar fi mult mai tare un concert cu Cedry2k,CTC,Guess Who,Spike,Maximilan,Grasu XXL,Carbon,Aforic,Bitza,Raku.Probabil ar fi concertul deceniului in hip hopul romanesc daca toti astia s-ar aduna intr-un concert decat o baba de aproape 50 de ani care se scarpina la pizdulice majoritatea timpului petrecut in concert :)

asta deja ar fi maraton nu concert:))

dee25.08.2009 17:22

un duet live Madonna Guta ar fi de senzatie :) Numar mare de oameni= ce exercitiu pt fortele de ordine care trebuie sa asigure zona, securitatea oamenilor, caile de evacuare, sa nu se imbulzeasca ,sa nu lesine femeile, sa fie salvarile pe faza etc.

@the game

tu vrei cam multe, astia nu vin gratuit, cine naiba sa-i plateasca pt un asemenea show?

gandeste=te ce Armata de oameni trebuie angajata la un concert de hip hop in aer liber. Am fost o data la Parazitii, am picat pe jos, se invarteau aia si se impingeau si eu nu ma puteam nicium ridica ca n-aveam loc, nici aer ... aia da senzatie. ( evident aia nu ma vedeau , cred ca am luat si niste picioare , din greseala, ca doar nu si-au dat seama) Pana la urma m-a ridicat unul aflat in spatele meu si dupa, folosindu-ma de coate, am innotat spre margine prin marea de oameni. :)

Maye25.08.2009 17:39

dee

Nu cred ca ai luat picioarele alea degeaba.

Du-te si scoate-i pe jucatorii echipei tale iubite din vestiar , ca se ascund in buda.

dee25.08.2009 17:40
Nu cred ca ai luat picioarele alea degeaba.

pai le-am luat din greseala, ca ei ( spectatorii) s-au impiedicat de mine, din moment ce eu eram in patru labe. Oricum, asta s-a intamplat mai demult, acum sunt mult mai bine organizate concertele. Aia care faceau "pogo" nu erau chiar atat de neatenti ( as spune ca au fost destepti ca si-au facut loc si au avut aer), ei nu mi-au facut nimic, ceilalti care 's-au speriat' si s-au imbulzit din jurul lor au fost neatenti. :) In fine, copilarii, cu totii am trait momente din astea.

mai Maye, ce legatura are un concert Parazitii cu jucatorii lui U Cluj? eu zic sa te calmezi, esti prea stresat.

The Game25.08.2009 17:47
un duet live Madonna Guta ar fi de senzatie :) Numar mare de oameni= ce exercitiu pt fortele de ordine care trebuie sa asigure zona, securitatea oamenilor, caile de evacuare, sa nu se imbulzeasca ,sa nu lesine femeile, sa fie salvarile pe faza etc.

@the game

tu vrei cam multe, astia nu vin gratuit, cine naiba sa-i plateasca pt un asemenea show?

gandeste=te ce Armata de oameni trebuie angajata la un concert de hip hop in aer liber. Am fost o data la Parazitii, am picat pe jos, se invarteau aia si se impingeau si eu nu ma puteam nicium ridica ca n-aveam loc, nici aer ... aia da senzatie. ( evident aia nu ma vedeau , cred ca am luat si niste picioare , din greseala, ca doar nu si-au dat seama) Pana la urma m-a ridicat unul aflat in spatele meu si dupa, folosindu-ma de coate, am innotat spre margine prin marea de oameni. :)

Legat de partea materiala,pentru unii rapperi din lista aia profitul nu este primordial cand vine vorba de fani,asa ca nu cred ca poate fi o asa mare problema aducerea artistilor,mai degraba amenajarea scenei si spatiului pentru fani,pentru ca daca(Doamne ajuta!) va avea loc un astfel de concert,nu vei mai avea loc sa tragi nicio basina.Cat despre concertul Parazitii la care ai fost...probabil ca faceai o analiza a versurilor ale baietilor in stilul carateristic si ti-a dat vreunul un branci :)

Daniel-Ionut25.08.2009 17:51
Cedry2k,CTC,Guess Who,Spike,Maximilan,Grasu XXL,Carbon,Aforic,Bitza,Raku. :)

lalalalalala...

M-as fi multumit cu BUG Mafia, Puya si Sisu in formatul vechi La Familia, Codu Penal si Parazitii (da sa cante doar 'Categoria grea' si as plece acasa!) :D

dee25.08.2009 17:52
Legat de partea materiala,pentru unii rapperi din lista aia profitul nu este primordial cand vine vorba de fani,asa ca nu cred ca poate fi o asa mare problema aducerea artistilor,mai degraba amenajarea scenei si spatiului pentru fani,pentru ca daca(Doamne ajuta!) va avea loc un astfel de concert,nu vei mai avea loc sa tragi nicio basina.Cat despre concertul Parazitii la care ai fost...probabil ca faceai o analiza a versurilor ale baietilor in stilul carateristic si ti-a dat vreunul un branci :)

nici pomeneala, eu i-am prins pe Parazitii cand mergeau pe la festivalul berii, insa si in sala. Nu faceam analize, doar le stiam piesele, iar intr-o perioada chiar ii ascultam,cand erau si ei pe val ( in vogue) mai ales noaptea, imi dadea spor la munca. ( cred ca din cauza ritmului) si aveam si inspiratie. ( lucrez in proiectare)

N-as analiza niciodata versurile cantecelor lor din punct de vedere gramatical ( nu-s buna la lb romana), caci la ei primeaza semnificatia mesajului transmis prin cantec, nu versificatia, temele abordate ( un fel de dialog social cu cei care ii asculta) si mai ales explica atitudinea anti-sociala. ( si categoria aceea de oameni trebuie inteleasa) Nu mai stiu nimic de ei, nici daca au mai lansat ceva sau daca au promovat pe altii, habar n-am. ... acum vreo 4-5 ani ii ascultam destul de des.

( acum nu mai stau sa lucrez noaptea, doar e criza si e mai putin de lucru )

«17337347357367371251»