Inna - "idola" cocalarilor cu engleza ei mirifica.
http://www.youtube.com/watch?v=JDUhIfFsZDE...player_embedded
Inna - "idola" cocalarilor cu engleza ei mirifica.
http://www.youtube.com/watch?v=JDUhIfFsZDE...player_embedded
Gata sefu,dormi cu barbate'miu.
pai ce faci strici toata treaba
MM Stoica: "O sã-ți fac cu mîna la TV cînd jucãm în Ligã!" Iancu: "E singurul lucru pe care știi sã-l faci"
haha
)
pai ce faci strici toata treaba
MM Stoica: "O sã-ți fac cu mîna la TV cînd jucãm în Ligã!" Iancu: "E singurul lucru pe care știi sã-l faci"
haha
)
Pai unde sa te culc?hai ca am pat de 3 pers
))))
Nu e ma in concediu.Si-a dat ban ca simtea el ca asa trebuie![]()
Adrian e baiat ok, are si el nevoie de odihna, doar nu le poate face pe toate si sunteti mari, puteti sa intretineti forumul asta o perioada si fara el. O fi in sesiune sau isi preda si el licentele ![]()
@ady ultras
eu nu sunt lup, deci relax ![]()
Pai unde sa te culc?hai ca am pat de 3 pers))))
pai asa mai discutam, k si eu am la fel ![]()
@all cate probleme va faceti voi pentru moderatori, cum puteti dormi noaptea. Adrian este in concediu fara plata daia si-a dat ban ![]()
@all cate probleme va faceti voi pentru moderatori, cum puteti dormi noaptea. Adrian este in concediu fara plata daia si-a dat ban![]()
Pai sa stii...
Deabia am adormit aseara, cu gandul la Adrian... ma tot gandeam, concediu... vacanta... medical... cu plata... fara plata... prenatal... ![]()
Lasa ba Daniele ca revine si iti da ban.
Lasa ba Daniele ca revine si iti da ban.
Nuuuuuuuuuu... (uuuuu... uu... u...)
In paranteza era ecoul ![]()
Da ce i'am facut ma sa imi dea ban? ![]()
Dupa cum vezi sunt un user model ![]()
Nu am fost avertizat sau banat, deci am un comportament civilizat
(am facut si rima
)
Lasa ca te provoc eu sa te enervezi si sa iei ban.
Lasa ca te provoc eu sa te enervezi si sa iei ban.
Hmm...
Poate iti dau BAN pentru instigare la violenta! ![]()
astept.
Femeile compot...!![]()
femeile nu gem ma ..![]()
Inna - "idola" cocalarilor cu engleza ei mirifica.http://www.youtube.com/watch?v=JDUhIfFsZDE...player_embedded
cum sa vorbesti in halu' asta engleza ? i'm tired , i'm boring ? hai ma .. ![]()
Astazi e 23 August,ziua in care ne-am pecetluit soarta! ![]()
Ba ce laba trista fu Szekely azi la meci ... imi amintea de mine in clasa a 8 inainte de examene ![]()
de aia le-ai ratat.
Cel mai urat tricou din lume , l-am vazut ieri intr-un meci.Lui Banel i s-ar potrivi perfect.
olimpique Lyon .. frate.. urat tricou
Mai urat ca echipamentul de deplasare al Newcastle United nu cred ca poate fi,ce are culoarea vomei dupa o betie crunta:

Mai urat ca echipamentul de deplasare al Newcastle United nu cred ca poate fi,ce are culoarea vomei dupa o betie crunta:
s-a votat asta , si am votat si eu, dar nu il vazusem p cel de la OL .. asta galben e dragutz pe langa ala .. zici k e un tricou de tigan cocalar de pe la obor ..
s-a votat asta , si am votat si eu, dar nu il vazusem p cel de la OL .. asta galben e dragutz pe langa ala .. zici k e un tricou de tigan cocalar de pe la obor ..
da,corect ..asta pare putin mai natural , fata de voma de lacusta a noastra ! si se muleaza bine pe Banel.
De ce nu putem avea si noi un echipament din acesta semi banal,decat chestiile alea de Spider Man?Si eu care credeam ca ala verde al nostru este oribil. Na ca se poate mai rau.
Deci ala lui Lyon e odios.E negru cu portocaliu spre roz fosforescent.
ODIOS!

Unul asa fara inscriptii si dungi ar fi perfect pt noi.
Iti dai seama daca o sa se vanda in Romania, ce vanzari o sa aiba? O sa fie mai populare ca alea cu semnu naic mare