FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17327337347357361251»
David24.08.2009 17:45

Mi so bulit o stea!Ca aveam 4!

dee24.08.2009 17:48

mie mi se pare simpatic echimapentul englezilor, parca-i de la inceput de secol. Acela simplu, rosu + albastru nu prea merge la stelisti ( poate era bun in anii '80) , pt ca ei acum joaca in viteza si normal ca trebuie sa se vada, sa se repereze rapid pe teren, instinctiv. ( evident nu-mi place cel verde florescent, insa daca m-as pune in locul lor,pe teren, probabil as ajunge la concluzia ca o culoare puternica e un semnal luminos mai bun decat una terna)

@david

ti-am adaugat-o eu, nu te mai "vaita" :)

David24.08.2009 17:54

Si Barcelona are joc in viteza si asta nu inseamna ca sunt niste licurici.

@Andreea,multumesc :P

dee24.08.2009 17:59
Si Barcelona are joc in viteza si asta nu inseamna ca sunt niste licurici.

Barcelona are alti jucatori, nu ca ai Stelei, nu poti face comparatie.

Eu pe stelisti i-as vedea in alb, si cu ceva dungi subtiri rosii + albastre ( ca niste trese pe umar), ceva in genul echipamentului de la Sevilla '86. In fine, nu conteaza, banuiesc ca au un designer si un sponsor oficial care decide ce e mai bine pt jucatori,caci ei sunt in primul rand vizati.

Le-as face un test inainte, de identificare a culorilor la distanta si as vedea cum s-ar simti ei mai bine, sa nu le oboseasca ochiul in timp ce joaca, ca oricum depun destul efort fizic. Daca baietii n-ar alege rosu + albastru, as lasa echipamentul sa aiba ca si dominanta culoarea pe care au simtit-o ei ca le convine si as adauga niste dungi, ceva in rosu + albastru, ca sa nu stric traditia clubului.

App,mai David, poate ala florescent e ales ca sa le distraga atentia la adversari si sa-i enerveze/incurce, doar e echipamentul pt deplasari, cand au un public 'ostil'. :D.

David24.08.2009 18:44

Ar trebui sa bage tricouri cu cerculete dinalea de hipnoza!

Maye24.08.2009 19:40

David , in asta nu seamana cu niste licurici?

new-Barcelona-away-shirt-2009-2010.jpg

dee24.08.2009 19:51

nu stiti, Dumitru Dragomir in ce an este nascut si unde?

Ms.

p.s ma gandeam ca e cazul sa iasa la pensie, sa bata in retragere, doar are afaceri (hoteluri) de condus, nu inteleg de ce tot se mai baga ca o cucuvea si nu-i lasa si pe altii sa se afirme, care poate-s mai competenti si pot sa se intelega fenomenul fotbalului. :P .

p.p.s am gasit 1946, insa nu stiu ce formatie profesionala are. Imi place ca a beneficiat din plin de publicitate "negativa" din partea presei, ceea ce spune muuulte.

Maye24.08.2009 19:57

Dumitru Dragomir (nascut. 30 mai 1946 , mort 25.08.2009 , Bãlcești, județul Vâlcea)

dee24.08.2009 20:00

mai Maye, te rog, fara glume macabre, lasa-l in pace, sa aiba sanatate si putere de intelegere. Eu ma gandeam ca e cazul sa se ocupe de nepoti, familie si sa-i mai lase si pe altii sa gestioneze si coordoneze pe la Liga.

Ronnie24.08.2009 20:16

Saracutu' Dragomir, hai sa ii plangem de mila ca o duce rau! E un batranel glumet la televizor si noua ne place. Ce conteaza ca e un infractor si un jeg de om?!

MoWeed24.08.2009 20:24

Deja mi-a dat o lacrima pentru mitica

Maye24.08.2009 20:44

a murit.

Deni24.08.2009 21:31
Dumitru Dragomir (nascut. 30 mai 1946 , mort 25.08.2009 , Bãlcești, județul Vâlcea)

Ba mie imi e simpatic miticuta ... nu prea face nimic pe la federatie inafara ca freaca menta si joaca table , nici macar rau nu face , decat cand a interzis tortele ...

Adrian24.08.2009 22:19

E Stairway To Heaven a lui Led Zeppelin dar invers.

Ia sa vedem care din voi gaseste mai multe mesaje subliminale. Sa vedem pe care il tine sa asculte si sa identifice mesajele satanice :D

p.s.

Invers, piesea e chiar foarte buna.

dee25.08.2009 04:44
Ba mie imi e simpatic miticuta ... nu prea face nimic pe la federatie inafara ca freaca menta si joaca table , nici macar rau nu face , decat cand a interzis tortele ...

nu uita Deni ca toate magariile au inceput o data cu celebra lui Lege ( care oricum avea un corespondent in sport, nu mai era nevoie de o supralege), deci, e ok sa fie in continuare la Federatie, sa aiba un rol decorativ, ( ca macar el spune totul dupa la TV sau in presa), dar ar fi si mai ok sa gandeasca inainte de a semna o lege si a o promulga in Parlament, lege pe pe care echipa de juristi (probabil tineri stagiari dornici de afirmare) i-au formulat-o impecabil.

Cu legile nu te poti juca in acelasi mod in care te joci table ci trebuie sa le gandesti sa fie juste si inspre bine, nu sa aiba consecinte nefaste. Probabil intr-un an sau doi nimeni nu va mai merge pe stadioane sa vada un meci de fotbal , nici de-i biletul gratuit si asta se datoreaza dlui Mitica Dragomir si FRF-ului, insa bine ca mai exista si alte sporturi, care gem in anonimat.

Cred ca o sa deschid un topic:

"azi e prima zi cand n-am mai mers la un meci din campionat. Cum sa ma tratez de dependenta de stadion si sa-mi vars nervii si frustrarile facand ceva util".

App , SFATURI UTILE:

1. cand mergeti sa scoateti bani de la un bancomat BRD (de exemplu) vedeti ca puteti sa va ridicati tot salarul deodata, nu trebuie sa-l scoateti in transe de 400 RON, ca astia va taxeaza de fiecare data, la fiecare operatiune.

2. sistemele alea de intrare pe stadion, in care introduci biletul si bla bla eu am senzatia ca-s de forma, ca sa vada daca nu esti beat/drogat si nu-ti tremura mana sau sa te ajute sa te focalizezi pe un punct fix.

Am fost la meciul CFR-Unirea si m-am lamurit. N-am inteles de ce naiba le-au pus, ca oricum am intrat normal, ca nu functionau, sunt doar formale. Nu m-am chinuit sa nimeresc, nu ca as fi fost beata ,dar constantand inutilitatea lor, am actionat manual. E ultima data cand mai pun eu piciorul pe stadionul acela ( am bifat si eu 3 meciuri) sau in general pe stadioane de fotbal.

3. atentie cand urcati in "curse speciale" care va duc de la un supermarket la altul, caci s-ar putea sa "sara" cu gura pe voi unii pesnionari din autobuz, ( crezandu-va blatisti) si ii apuca paranoia. Vorbiti frumos si politicos, nu va rastiti la ei, ca oamenii aia trec prin faza de " Cursa infernala" ( stiti voi, filmul acela cu Sandra Bulock), insa o sa le treaca, e doar o stare de moment. Explicati-le frumos ca voi vedeti ce scrie pe cursa aia, insa aveti abonament si puteti sa va urcati intr-un mijloc de transport public, daca traseul este comun.

ady_ultras25.08.2009 06:13

care spuneai k ti-e dor de Adrian ?? uite k a revenit :)

Azzido25.08.2009 06:16
ady_ultras25.08.2009 08:03

gata am vazut si matrix

dulcicutza25.08.2009 08:40

MAi pe bune acum,de unde le-a venit ideea cu verdele ala fosforescent pt echipamentul de deplasare?

Dragoshel25.08.2009 09:14

le-a dat Banel idee, poate se poarta fosforescent la Faurei

The Game25.08.2009 09:35

"Daca puricii ar fi fosforescenti,Faureiul ar fi Las Vegas",right?

Maye25.08.2009 10:47
MAi pe bune acum,de unde le-a venit ideea cu verdele ala fosforescent pt echipamentul de deplasare?

Barca.

dee25.08.2009 11:33
gata am vazut si matrix

CE CONCLUZIE AI TRAS DIN MATRIX?

ca asa si eu am vazut n-spe mii de filme la viata mea, insa e bine sa retii ceva care sa-ti foloseasca. ( pe langa evident portia de ras, relaxare etc)

_yang25.08.2009 12:25
CE CONCLUZIE AI TRAS DIN MATRIX?

Sa nu iei niciodata pastile de la necunoscuti...

David25.08.2009 12:36

Aaaaa....aia era ideea?Si eu care purtam ochelari de soare in continuu ca prostu'! :D

«17327337347357361251»