Aveti niste probleme existentiale grave
))
Eu de exemplu am intrebat o prietena din Moldova cum se traduce "nu zaitz pagadi" ca m-am uitat la desene
)))
Aveti niste probleme existentiale grave
))
Eu de exemplu am intrebat o prietena din Moldova cum se traduce "nu zaitz pagadi" ca m-am uitat la desene
)))
Bah, cam multi useri in jurul varstei de 100 de ani pe situl asta...
@Dulci
Care cuvant inseamna iepure din "nu zaitz pagadi"?
deci sa ii tuf pa astia cu concertul madonii, ca au flodat dracu toate saiturile cu stiri si informatii despre bagaboanta asta. Nu intri si tu pe un sait, nu belesti un ochi pe un ziar ca titlu cat turnu efel "la 6 jumate madona a calcat pamantul României", ca nu stiu ce dreaq a facut asta. bine ca nu tine isteria ca la maical 2 saptamani.
sunt prea penibili .. madonmania.. pipi pe ea
v-am lasat definitiv. servus!
Let us live the joy of old times again...!!!
:bananadance: ![]()
Bah, cam multi useri in jurul varstei de 100 de ani pe situl asta...
@Dulci
Care cuvant inseamna iepure din "nu zaitz pagadi"?
Habar n-am dar cica asta inseamna
)))
Let us live the joy of old times again...!!!:bananadance:
![]()
n-are cum, nu poate trai ea fara noi
o sa revina, nu acuma, dar o sa revina
o sa intre invisible, sau k vizitator..
Habar n-am dar cica asta inseamna)))
"zaitz"-iepure
"pagadi"-ai grija,iti arat eu!
Ponel?
Ce ponel?
"zaitz"-iepure"pagadi"-ai grija,iti arat eu!
Ponel?
tu stii horcaitura aia de limba rusa? in cazul nefericit ca da propun ban pe IP la toti ai tai de la maimuta la pentium 8.
Ati auzit ultima gogoasa a lu' oier?Vrea sa-l cumpere pe Costea
))))
Mai inainte l-am auzit cand a zis , fara sa mentioneze vreun nume , ca vrea sa il vada pe Base mort in chinuri.Ceva de genul.
ieri nu ?? nu a mers, multe situri nu au mers ieri . cik le-au dat astia jos
nu mai face glume d-astea ca unii chiar te cred. ![]()
deci, ca sa fie clar pt toata lumea: fcsteaua.ro nu a fost hackuit, nu l-a dat nimeni jos, doar ca a fost o problema cu serverul si s-a rezolvat mai greu decat ar fi trebuit.
La umbra e bine ![]()
nu mai face glume d-astea ca unii chiar te cred.![]()
Lasa-i, mah, Azzido, ce treaba ai tu cu ce cred altii? ![]()
Jumatatea spectacolului a adus primul moment de cumpana. In timpul "actului" intitulat "Gipsy", Madonna a cantat o versiune a piesei "La Isla Bonita" cu influente tiganesti, iar prezenta unui taraf de romi pe scena nu a facut decat sa creasca rumoarea in public. "Pai ce-i asta? Am venit la Guta sau la regina pop?", s-a mirat unul dintre spectatorii contrariati, care, auzit parca de vedeta, a primit raspunsul chiar din gura acesteia. "Toti oamenii sunt egali. Nu trebuie sa discriminam nici romii, nici homosexualii", a sunat apelul Madonnei, la care o parte a asistentei a replicat cu fluieraturi. Artista si-a continuat mesajul antidiscriminare prin muzica, insa piesa "You Must Love Me" n-a fost primita cu nici jumatate din entuziasmul primelor zeci de minute ale concertului.
Mai e o sansa in tara asta...
Da,eu zic sa ne luam toti niste mitraliere si sa ne intrecem in cine impusca mai multi ![]()
Eu am da' n-am cu cine sa ma intrec.
dulcineeo, ai mai slabit?
Crezi ca ar trebui?
Pune o poza si o sa primesti mai multe pareri.
Pune o poza si o sa primesti mai multe pareri.
Cu cat mai putine haine sa ne dam seama exact...
Acuma
)))))))