pass that shit ![]()
pass that shit ![]()
Wow! Defect, tardiv, am fumat. Astept si alte presupuneri pana a va atentiona ca suntem pe topicul care iti permite sa aberezi in voie. Am aberat dar cine stie? Poate se prinde. In sensul ca postul acela poate contine o doza. De adevar. Voi n-aveti de unde sa stiti. ![]()
Tocmai ne-ai atras tu atentia asupra acestui fapt, ca ar putea contine o urma de adevar. ![]()
Tocmai ne-ai atras tu atentia asupra acestui fapt, ca ar putea contine o urma de adevar.![]()
Kora, tu nu stii de gluma, draga? Am glumit, tu esti viata mea. ![]()
muhahaha >![]()
In orice gluma poate fi o urma de adevar ![]()
Asa ca acum ramane cum a picat. Stiu ca your true love e dee, iar Stanici e un adversar pe masura. Acum nu trebuie sa induci lumea in eroare ca stim adevarul ![]()
Unde e dee sa ne explice sentimentul dragostei al lui Virgil pentru...? Numai el stie pentru cine!
Si sa ne explice si efectul nociv al tigarii pasate catre AG... ![]()
Unde e dee sa ne explice sentimentul dragostei al lui Virgil pentru...? Numai el stie pentru cine!Si sa ne explice si efectul nociv al tigarii pasate catre AG...
Stiu sa apreciez un post subtil.
Kora, ma simt mic, mic, mic de tot in fata ta. M-a cuprins o rusine. Sentimele mele for you sunt nealterate. Believe me. ![]()
Virgil afumat..
Totul pare mare atunci cand esti mic
Nu-i nimic
Totul pare de neatins
Nu te lasa invins!
Vorbesc de pace, si-arata armele
Cum .. cand toti trebuia sa fim egali din nastere ![]()
I love you all...!
:bananadance: ![]()
Vine Steve McClaren... Noi l-am facut antrenor, noi tre' sa-l desfiintam... ![]()
Vand nickname "Axl", cu tot cu avatar. 5000 de postari, peste 10.000 vizualizari de profil. Eftin.
Stanici, tu cu cat il dai p-al tau?
Ba io ma bucur pt dinamu ca s-a calificat .... fac si ei ceficient pt Romania ![]()
Vand cont de redactor cu numele "Lari", 3000 si ceva de postari. Il dau mai ieftin ca axl
vine Jiji si va cumpara =)))
Vand bilete la Steaua - Dinamo.
unde ai ? k am un tov care vrea sa mearga cu mine la sud ..
Am unde vrei manca-ti-as! Acoperit, neacoperit, in stanga, in dreapta, sus, jos, pe lung, pe lat.
Cumpar MILF... Oare o da Eugen pe Lorena?
Crezi ca ar trebui?
cu siguranta... parca aveai vreo 112 kile peste greutatea admisa pe sosele din Romania.
Kora, tu nu stii de gluma, draga? Am glumit, tu esti viata mea.![]()
cum ar veni, un fel de fara numar sa moara dusmanii mei.
Vand cont de redactor cu numele "Lari", 3000 si ceva de postari. Il dau mai ieftin ca axl
io-l inchiriez pe al meu pe o perioada nedeterminata de timp.
Am unde vrei manca-ti-as! Acoperit, neacoperit, in stanga, in dreapta, sus, jos, pe lung, pe lat.
aaa.. atunci scuza-ma, nu cumpar de bisnitzari =))))
Daca nu-l vreti pe-asta, imi ofer clona la vanzare, MoWeed. Cine-o vrea primeste-o bere gratis. E o clona misto, o puteti folosi pentru a scrie tot felul de tampenii ![]()
Io spun ca ar fi pacat sa pierdeti ocazia sa dati cateva banuri pana se prind baietii aia mari si rai de la butoanele principale...
Ce-ai zice tu sa-ti dea clona un ban? ![]()
Gata sefu, nu mai zic nimic