Missed me?![]()
NU... Ai fost ocupata sa faci filmul de mai sus...?
Missed me?![]()
NU... Ai fost ocupata sa faci filmul de mai sus...?
Tot in piscina fusei si eu ![]()
Cedez psihic!
**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becal!**** Becali!**** Becali!
Tot in piscina fusei si eu![]()
Si? Ai curatat-o pana la urma? Ti-ai luat banii?
Cedez psihic!
**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becali!**** Becal!**** Becali!**** Becali!
![]()
Mergi la psihiatru!
si totusi are dreptate
m.uie berbecului
ii chiar fain la plua in Croatia
tare omu , so dus pe plua
si totusi are dreptate
m.uie berbecului
ii chiar fain la plua in Croatia
tare omu , so dus pe plua
Ai fost si tu la pul-a ?
deni, ghici de ce ai o linie roz pe buletin...
ROSIE ma ![]()
Tu parca erai prin africa ....
si tu parca erai pe la cresa
Domnu politist,m-am turmentat,m-am turmentat,stiu ca e pacat,dar mi s-a intamplat!As vrea sa am carnet si pe viitor si pe viitor,asa ca va implor,lasti-o mai usor! ![]()
Cum a fost acasa, in Congo?
Ai revenit definitiv? WELCOME BACK!!! ![]()
Deni,tot virgin?
Cum a fost acasa, in Congo?Ai revenit definitiv? WELCOME BACK!!!
![]()
doar nu credeai ca ma stabilesc acolo? nu am parabolica sa prind meciurile Stelei... dar dupa ce am vazut meciul cu spurcatii....
Sa va luati ramas bun de la Mo , ca de maine din 2 pana pe 7 nu il mai vedeti.
NU mai pleaca el din Piata Sfatului de la Cerbul de Aur!
Ala unde se tine?Langa Biserica Neagra?
Ala unde se tine?Langa Biserica Neagra?
Da, in Piata Sfatului.
Maye tot zice ca m-as duce pentru ca e invidios pe mine. Eu pot si nu vreau, el vrea si nu poate ![]()
Hai ba Mo oare de ce esti tu off acum?
Admiri Sistem. ![]()
1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat.
![]()
ai net mobil de la click ? ![]()