bafta ba
sa te intorci baiat ![]()
bafta ba
sa te intorci baiat ![]()
Vrem concedii platite, vrem salarii marite, vrem drepturi respectate, vrem admini care impart dreptate!!!
Cred ca esti suparat ca ti-am dat varsta in fapt. Asa ca trec cu vederea.
Nu sunt suparat ma. M-am enervat pur si simplu sa te vad scriind ineptii despre mine, cand de fapt sunt un nou nascut si imi scrie tata posturile pana voi creste si voi invata sa scriu. Care-i problema ta Dorele? Te mananca in popou?
In alta ordine iti multumesc ca esti bun si treci cu vederea, ca altfel mi se rupea fix penisul de tine. O seara buna, o bere rece si-o chestie de-aia stramta. ![]()
Nu sunt suparat ma. M-am enervat pur si simplu sa te vad scriind ineptii despre mine, cand de fapt sunt un nou nascut si imi scrie tata posturile pana voi creste si voi invata sa scriu. Care-i problema ta Dorele? Te mananca in popou?In alta ordine iti multumesc ca esti bun si treci cu vederea, ca altfel mi se rupea fix penisul de tine. O seara buna, o bere rece si-o chestie de-aia stramta.
Ba, esti nebun? Eu cu dulcicutza vorbisem de la bun inceput; cine plm esti tu sa imi zici cand si cu cine sa ma bag in seama? Hai ca plec in Vama, ne balacarim cand ma intorc.
Uitati mah de toate...nu uitati,cand viata e grea,te salveaza iarba. ![]()
Ba, esti nebun? Eu cu dulcicutza vorbisem de la bun inceput; cine plm esti tu sa imi zici cand si cu cine sa ma bag in seama? Hai ca plec in Vama, ne balacarim cand ma intorc.
Ce aveti mai de ma bagati pe mine la mijloc?Menage a trois?
))))
nu-ti place la jumate? ![]()
nu-ti place la jumate?![]()
Nu
)))
Care ati chemat necuratul ma?mi s-a stricat si tastatura si mouse-ul.Pacatosilor!
Care ati chemat necuratul ma?mi s-a stricat si tastatura si mouse-ul.Pacatosilor!
de fiecare data noi spunem :" mi s-a stricat tastatura,sau etc"..dar adevarul este : " mi-am stricat tastatura si mouse-ul" . ![]()
de fiecare data noi spunem :" mi s-a stricat tastatura,sau etc"..dar adevarul este : " mi-am stricat tastatura si mouse-ul" .![]()
E posedata ma.Nu i-am facut nimic.Sunt convins ca e blestem cu iz de branza.
Si mie mi s-a stricat mouse-ul
))) facatura necuratului .........
E posedata ma.Nu i-am facut nimic.Sunt convins ca e blestem cu iz de branza.
nu te cred.Tu doar incerci sa te scoti..ca si cum ai spune : "cainele mi-a mancat tema"
E pe bune.AM simtit bestia mirosind a oaie.Uite si dulcicuta a patit-o.E pe noi satana ciobanului.
LE:Scuze de acel "ma".Nu mi-am dat seama ca vorbesc cu o domnisoara.My bad!
E pe bune.AM simtit bestia mirosind a oaie.Uite si dulcicuta a patit-o.E pe noi satana ciobanului.LE:Scuze de acel "ma".Nu mi-am dat seama ca vorbesc cu o domnisoara.My bad!
Scuzele sunt acceptate...daca spui ca e adevarat,si tastatura mea se strica pana maine,imi cumperi alta,la pachet cu un land rover.Multumesc
Si Land rover-ul la ce te ajuta ?
Tastatura o cumpar ,dar Roverul doar la moartea gibonului.De acord? ![]()
Si Land rover-ul la ce te ajuta ?
sa te plimb.
@Maye
Ok,dar vezi ca te tin minte ![]()
@Maye
Ok,dar vezi ca te tin minte
Sper ... sa nu ![]()
Sper ... sa nu![]()
Bine,mai vorbim noi!muhahaa
sa te plimb.
Sparge tastatura, te rog...
Bine,mai vorbim noi!muhahaa
Normal ca mai vorbim.Despre altceva ![]()
@4eversteaua esti de la criminalistica? investighezi cazuri??? ![]()
ba , de ce e liniste ?
moment de reculegere ![]()