Ei cacaat..
Ei cacaat..
Pe bat.
Te-am cautat eu. Nici urma de tine p-acolo.![]()
poate si-a lasat copii intre pagini ![]()
wtf?! deja deviaza spre gay topicu =))
Poi la cati gay sunt pe aici e si normal.Nu simti mirosul de testosteron?
nu stiu de ce am impresia k duci lipsa, si sunt sigur k nu sunt singurul care ti-ar umple golul
@ gio_stgloria
parca tu erai cu actrita aia deghizata
daca prinzi ziarul Ring de azi o sa vezi ca ti-am dat raspunsul corect
sper sa castigi concursul
baieti de ce nu pune nimeni?))))
Fotbalisti din astia
Tipic pitzipontzichen. ![]()
P.S.Cum frate sa te duci la munca drogatischen?![]()
Tipic pitzipontzichen.P.S.Cum frate sa te duci la munca drogatischen?
ete unde era neamtofilu'
bah cine e in a doua poza din concursul cu tatuaje?
Poi la cati gay sunt pe aici e si normal.Nu simti mirosul de testosteron?
Cred ca mai degraba intuiesti mirosul de plua, decat simti mirosul de testosteron. A te masturba nu este o rusine. Armata americana recomanda soldatilor sai care luptau pe fronturile din Asia, ca e preferabil sa se masturbeze decat sa ia vreo boala de la pitipoancele facute pe toate partile. Numai un om simplu se poate amuza la stirea ca x se masturbeaza (nu o ia la laba dulcineeo). Tu cum o faci? Cu degetul, cu castravetele, banana sau cu o plua de la Sexyshop. O duci si la gura? ![]()
E o intrebare amicala. Departe de mine gandul de a te jigni sau de a te face sa te simti proasta. ![]()
Da.O duc la gura ta ![]()
Cine e ma in a doua poza cu tatuajele?
Euuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????????????????????? ![]()
Fata mamei tale. ![]()
hm!
Hai sa vorbim despre unde v-ati facut sau o sa va faceti concediul vara asta ![]()
incepem cu patul tau ? planuri de vacanta ![]()
In dormitor...! Al cui? Ramane de vazut...
bineeeeee Virgil ![]()
Da.O duc la gura ta![]()
Cum, bai, sa tufi in gura oameni de 50-60 de ani cu pole de cauciuc?
"*******: Pentru cei/cele care ma adauga in lista si au id`uri care cuprind urmatoarele denumiri : bossu , jmeckeru , sefu , nambar oan (baieti ) ; pisicutza , pisi , !dulcicutza! , printzesa etc (fete) , va spun de pe acum : nu va deranjati sa`mi dati add pt ceilalti scz de mass era necesar"
Stanici, de ce-ti place tie sa vorbesti neintrebat? De unde stii tu cati ani am eu si de unde stii daca e de cauciuc sau ca parul? O intrebare amice: cand ti-e plua-n cur care paru', poti sa canti ca Dan Spataru? Raspunsul corect ar fi nu, dar daca te incumeti vino sa ti-l pun pe cumatrul in chip de coada. ![]()
Stanici, de ce-ti place tie sa vorbesti neintrebat? De unde stii tu cati ani am eu si de unde stii daca e de cauciuc sau ca parul? O intrebare amice: cand ti-e plua-n cur care paru', poti sa canti ca Dan Spataru? Raspunsul corect ar fi nu, dar daca te incumeti vino sa ti-l pun pe cumatrul in chip de coada.![]()
Cred ca esti suparat ca ti-am dat varsta in fapt. Asa ca trec cu vederea.
"*******: Pentru cei/cele care ma adauga in lista si au id`uri care cuprind urmatoarele denumiri : bossu , jmeckeru , sefu , nambar oan (baieti ) ; pisicutza , pisi , dulcicutza , printzesa etc (fete) , va spun de pe acum : nu va deranjati sa`mi dati add pt ceilalti scz de mass era necesar"
ahahahahahaaaaaaaaaaaaaa
cocalari **** cocalari!
Gata ba, plec in concediu... **** cocalari!