Sau castrati-va, in plm.
Sau castrati-va, in plm.
As fute-o.
cum le vectorizezi?
As fute-o.
si euuuuuuuuuuuuuuuu
le vectorizez in corel, cel mai bun program pt grafica vectoriala, bine ca mai sunt si illustrator si inskape (pt linux) dar are versiune si pt windows
Bai aveti grija cum vorbiti de dna ministru, ca sa nu dispareti in imprejurari misterioase.
Mie nu-mi place Udrea asta...in primul rand e blonda...si ea respecta regula:blonda=proasta.
ete pl*a si cu tine, parca tu te uiti la o femeie dupa cate carti a scris, cate publicatii, premii nobel; olimpiade, doctorate, diplome hororis causa are, in cazul asta it propun o gagica pe Einstein.
Eu sunt mort dupa blonde, defapt doar blonde, (ca nemtoaicele), oricum nu am prejudecati din astea, blondele sunt proaste, brunetele curve, roscatele etc.
Bai sincer,nu-mi place nici fizic...dar acu' deh,fiecare cu gusturile lui. ![]()
Merge de o **** ![]()
Ce gay sunteti
)) luati o poza si faceti laba
)))
Ce gay sunteti)) luati o poza si faceti laba
)))
pai daca tu nimic, nimic
Pai ce vrei sa-ti dau o poza?
))))))
sau sa-i faci o... ![]()
Lasa poza
Pai va faceti singuri
))
La ba gii lor! Si labagistelor!
doamne , ![]()
auzi la ei subiect de discutie
)
udreasa e deja a lui base deci , nu prea aveti sanse toti eventual unu mai norocos :> ![]()
Pai va faceti singuri))
Ce?
Pai ce vrei sa-ti dau o poza?))))))
si o poza si o "tura", desi poza ar fi pentru toti baietii.
auzi la ei subiect de discutie )udreasa e deja a lui base deci , nu prea aveti sanse toti eventual unu mai norocos :>
bineinteles doar eu sunt ala, eu si numai eu, bine as mai avea un rival stanici se cheama ca asta e mare combinator.
cine vorbeste, rade ciob de oala sparta.
si o poza si o "tura", desi poza ar fi pentru toti baietii.
Cauta-ma in Playboy ![]()
Te-am cautat eu. Nici urma de tine p-acolo. ![]()
subscriu.topicul asta a ajuns locul de sharuit poze cu tarf.e.