Cata tensiune sexuala intre Marius si dulcineea!!!
Cata tensiune sexuala intre Marius si dulcineea!!!
tu ce plm ai bah, nu ti-ai luat capacele?
bataie intre fete
Bring it, bitch ![]()
Eu, Lorena Trica, cer suspendarea terenului Stelei pe o perioada nedeterminata! citat dintr-o panarama
Si eu ii doresc sa o suga pe o perioada nedeterminata.
Nu va suparati.
Imi ziceti va rog si mie unde se fac inscrierile pentru ca sa imi suga Lorena ****?
Ca vreau sa ma trec pe lista.
Va multumesc.
Mai bine te lipsești. Sã nu care cumva sã iei vreo boalã.
Vezi cã are emisiune la otv. Dãi un telefon și-ntreab-o. Azi se tot porcãia Cl. Rãducanu cu nevastã-sa în direct, la emisiunea ei.
Nu arata bine deloc,e neingrijita si plina de ifose pe banii sotului,daca era independenta era bazata doar pe ea nu se lauda la emisiuni ca ii incarca barbate-su lunar cardul...
dar ce ai impotriva uneia care este intretinuta? pai a fi mama de 2 copii + o casa de intretinut e o adevarata profesie, de aia ii fotbalist, sa-i incarce cardul pana face el vreo 40 de ani si de aia e ea desteapta, ca are si o afacere din care vor trai dupa 40 de ani, cand asta trebuie sa se gandeasca ce va face pe viitor.Daca ei ii place asa cum arata F BINE! cine esti TU, sa-i spui ca nu arata bine?cum aratai tu acum 5 ani si cum areti acuma? poate ea n-are nevoie sa fie trimisa intr-o parte si alta, are personalitatea ei si nu se lasa! nu degeaba e fan Universitatea Craiova
Foarte TARE declaratia ca-i incarca sotul cardul, a spus adevarul, n-a mintit. Din moment ce-i casatorita mi se pare normal sa ii incarce cardul ca doar ea plateste facturile, gazul, lumina, telefonul, gradinita si alte rahaturi ce tin de o casa, in timp ce sotul e sportiv, n-are timp (mai tot timpul in cantonamente) si nici dispozitie pt asa ceva.
Mai bine te lipsești. Sã nu care cumva sã iei vreo boalã.Vezi cã are emisiune la otv. Dãi un telefon și-ntreab-o. Azi se tot porcãia Cl. Rãducanu cu nevastã-sa în direct, la emisiunea ei.
Uite cine le face audienta ![]()
La Claudiu Rãducanu n-am putut rezista.

1.4 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text.
deci? ![]()
Zau?
Zau !!!
Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim.
venind din partea unei mai neatractiva decat lorena trica...
Clar,esti gay ![]()
Lorena Trica la GeaSaPea!Cica "sa-l injure pe Eugen,nu pe mine!....Am tot respectul pentru Gigi Becali!...Eu nu le-am facut curve pe toate nevestele de fotbalisti din Romania,doar parasute."Ne ia Argaseala apararea...Nu ma asteptam la asa ceva...
@axl nu se mai poarta modelul ala de ceas
))))
Mai rade-te bah pe picioare!
Clar,esti gay![]()
![]()
![]()
Nico, adu-mi aminte sa-ti dau un cico cand ne vedem prima oara ![]()
@axl nu se mai poarta modelul ala de ceas))))
Ei, o sa-l arunc atunci. Da televizor cu tub se poarta? Ca daca tot ma duc la gunoi sa-l arunc si pe el.
Mai dute naibii, k nu jty u care e ultimili modeluri d la Dolcecabana.