Nu cred ca as putea...AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe nevasta-sa lui Trica o cheama lorena nu?
MAi baieti un test pt voi
http://www.channel4.com/life/microsites ... meter.html
Nu cred ca as putea...AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe nevasta-sa lui Trica o cheama lorena nu?
MAi baieti un test pt voi
http://www.channel4.com/life/microsites ... meter.html
Raspunsuri corecte: 11 din 11
IQ-ul estimat: 130
Doamne Dumnezeule, esti ori un geniu ori ai trisat în timpul testului!
Chiar n-am trisat dar erau prea simple intrebarile ![]()
Chiar n-am trisat dar erau prea simple intrebarile
Daaa ![]()
Ai fost tu atenta la intrebari ca altfel...
E la vrajeala testul...
Chiar n-am trisat dar erau prea simple intrebarile
ai trisat pentru ca ala iti da raspuns corect doar daca scrii exact formularea stocata de test. Daca dai raspunsul corect dar il formulezi diferit tot gresit iti scrie...
asa ca las-o-n sange ![]()
Tipic pizdelor!
Tipic pizdelor!
Te simti? ![]()
Niciodata.
Niciodata.
Mda...
Hai ca va las p "silențios" ca ma uit la un film...
@dee adu-mi materie prima ca sa fac practica pe ei. la inceput mai gresesc dar prind din mers treaba ![]()
Nu va suparati.
Imi ziceti va rog si mie unde se fac inscrierile pentru ca sa imi suga Lorena ****?
Ca vreau sa ma trec pe lista.
Va multumesc.
ai trisat pentru ca ala iti da raspuns corect doar daca scrii exact formularea stocata de test. Daca dai raspunsul corect dar il formulezi diferit tot gresit iti scrie...
asa ca las-o-n sange
Nu-i adevarat,uite de ex la intrebarea 2 poti scrie 12 sau poti scrie "toate" tot raspuns corect e,si asa e la toate,sunt chestii ft simple,logice,de aia am raspuns la toate ![]()
Nu va suparati.
Imi ziceti va rog si mie unde se fac inscrierile pentru ca sa imi suga Lorena ****?
Ca vreau sa ma trec pe lista.
Va multumesc.
E fara inscriere.E un fel de Open Bar la ea.
MAi Johnny Depp de Romania (Stanici)ai vazut filmul "Fear and Loathing in Las Vegas"?
"M-am simtit foarte misto, am fost cea mai dorita femeie din Romania. Ca sa-l parafrazez pe Mihai Stoica, tot stadionul dorea sa faca sex cu mine, numai ca eu nu voiam. Daca ei imi doresc mie sa imi moara copiii si familia, atunci asta le doresc si eu lor.
Ganditi-va cum m-am simtit cand 30 de mii de spectatori au strigat asta! Vreau sa il vad acum pe Dumitru Dragomir. Eu, Lorena Trica, cer suspendarea terenului Stelei pe o perioada nedeterminata! Imi pare rau de Gigi Becali, pe care il admir" citat dintr-o panarama
Mama numai ifose are tipa,am vazut-o la cateva emisiuni se crede mare vedete si mare designeritza
)
Ar trebui sa-si faca o liposuctie ca tot zice ca are bani...
Nu-i adevarat,uite de ex la intrebarea 2 poti scrie 12 sau poti scrie "toate" tot raspuns corect e,si asa e la toate,sunt chestii ft simple,logice,de aia am raspuns la toate![]()
mincinosu roade (in cazul tau s..) osu'
Esti antipatic.
"M-am simtit foarte misto, am fost cea mai dorita femeie din Romania. Ca sa-l parafrazez pe Mihai Stoica, tot stadionul dorea sa faca sex cu mine, numai ca eu nu voiam. Daca ei imi doresc mie sa imi moara copiii si familia, atunci asta le doresc si eu lor.
Ganditi-va cum m-am simtit cand 30 de mii de spectatori au strigat asta! Vreau sa il vad acum pe Dumitru Dragomir. Eu, Lorena Trica, cer suspendarea terenului Stelei pe o perioada nedeterminata! Imi pare rau de Gigi Becali, pe care il admir" citat dintr-o panarama
"panarama" stie ce spune, e o "stelista", deci, terminati cu tampeniile ca bine a zis! N-are timp de liposuctii, doar este independenta, are afacerea ei ( responsabilitati si contracte de onorat), ii poarta de grija sotului (cand asta-i prin cantonamente), are si copiii pe cap, cand naiba sa le faca pe toate?! lasa ca arata fffffff bine, si probabil o sa arate si mai bine, dar cand esti stressat mai ai si o familie ai timp putin pt tine, n-ai timp de sala de forta, de sport, mergi pe la intalniri, nu refuzi gazdele si mananci, ca asa-i frumos ... normal ca pui pe tine.
Esti antipatic.
si tu esti pitica si cred ca ai 18 kg in plus ![]()
And I'm with a thin and tall girl
In your face! ![]()
lol
))))))))
"panarama" stie ce spune, e o "stelista", deci, terminati cu tampeniile ca bine a zis! N-are timp de liposuctii, doar este independenta, are afacerea ei ( responsabilitati si contracte de onorat), ii poarta de grija sotului (cand asta-i prin cantonamente), are si copiii pe cap, cand naiba sa le faca pe toate?! lasa ca arata fffffff bine, si probabil o sa arate si mai bine, dar cand esti stressat mai ai si o familie ai timp putin pt tine, n-ai timp de sala de forta, de sport, mergi pe la intalniri, nu refuzi gazdele si mananci, ca asa-i frumos ... normal ca pui pe tine.
Nu arata bine deloc,e neingrijita si plina de ifose pe banii sotului,daca era independenta era bazata doar pe ea nu se lauda la emisiuni ca ii incarca barbate-su lunar cardul...
And I'm with a thin and tall girlIn your face!
![]()
Si tu esti gay ![]()
venind din partea unei mai neatractiva decat lorena trica...