FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17197207217227231251»
dee08.08.2009 10:59

pai 6 inseamna sa fii om normal ,obisnuit nu? nici genial, nici idiot, cat de cat descurcaret si cu suflet, caci iti pasa de altii :-) adica sa stii sa-ti folosesti in mod echilibrat cele 6 simturi + al 7-lea simt specific femeilor (intuitia).

Le reseau pansant08.08.2009 11:09
pai 6 inseamna sa fii om normal ,obisnuit nu? nici genial, nici idiot, cat de cat descurcaret si cu suflet, caci iti pasa de altii :-) adica sa stii sa-ti folosesti in mod echilibrat cele 6 simturi + al 7-lea simt specific femeilor (intuitia).

pai si la barbati simtu' gaurii al catelea este???

dee08.08.2009 11:11
pai si la barbati simtu' gaurii al catelea este???

discutia asta s-a mai repetat pe forum, chiar dulcicutza a inceput-o.

Caut-o si citeste, chiar n-are sens sa se repete lumea!

pytycrys08.08.2009 17:53

Cine stie un site de fotbal cu meciuri inregistrate integral,nu conteaza de unde,fotbal sa fie,PM plz.

The Game08.08.2009 18:26

Care aveti habar pana la cat merge RATB-ul in weekend,ca sa stiu daca maine dupa meci sa mai stau in statie sa astept 41 sau sa ma orientez dupa un taxi...Mersi anticipat.

Lari08.08.2009 18:31

Nu mai astepta RATB, nu are rost. Ia-o linistit: saluta echipa, mai fa ceva poze cu stadionul (semi)gol, apoi ia un taxi.

Asta daca nu cumva iti place aglomeratia, situatie in care recomand calduros sa te plasezi cat mai jos pe stadion, apoi, dupa ultimul fluier sa te grabesti cat poti tu spre iesire. Si daca nu te asezi intr-un taxi in dementa aia de pe strazi, n-ai facut nimic. :yes:

dulcicutza08.08.2009 18:38
Iubitul plin de bani al dulcicutzei a plecat la mare:

Ai vrut sa te pui pe youtube si forum si nu stiai cum sa ne zici ca esti tu?:))))

Marius08.08.2009 18:39

Nu, l-am pus pe iubitul tau :)

dulcicutza08.08.2009 18:41
Nu, l-am pus pe iubitul tau :)

Ce inseamna chestia aia de sub poza ta?Amant?

Marius08.08.2009 18:45

"Rezonez la vibratiile ezoterice ale gintei patriarhale exhaustive... habitand in dihotomia elucubranta a viziunilor dialecticii metafizicului imbecilizant..."

intr-o traducere aproximativa

dulcicutza08.08.2009 18:46

Nici tu nu stii ce inseamna :)))))))))))))))))))

Marius08.08.2009 18:47

tocmai ti-am spus ce inseamna

Dragoshel08.08.2009 18:49

auzi ma tu cuceresti, sau ce incerci sa faci aici?

Marius08.08.2009 18:51

m-a prins asta cu dacia-sobolan :(

da mah, incerc sa epatez, poate-poate imi pica vreo pitzy obsedata de culoarea roz si de minimalurile cu Florin Salam.

The Game08.08.2009 18:52
Nu mai astepta RATB, nu are rost. Ia-o linistit: saluta echipa, mai fa ceva poze cu stadionul (semi)gol, apoi ia un taxi.

Asta daca nu cumva iti place aglomeratia, situatie in care recomand calduros sa te plasezi cat mai jos pe stadion, apoi, dupa ultimul fluier sa te grabesti cat poti tu spre iesire. Si daca nu te asezi intr-un taxi in dementa aia de pe strazi, n-ai facut nimic. :yes:

Stai calm ca nu sunt genul care sa plec din minutul 80 ca "Aoleu,nu mai prind 41",stau sa salut echipa,stau sa le dau **** la spurcati alaturi de echipa,merg linistit pana la capat acolo,nu sunt genul care sa ajung primul in statie sa prind loc jos,dar vreoiam sa afluca fapt divers,sa stiu cum sa ma orientez.

Si legat de aglomeratia de la final,sincer mi se pare ca aglomeratia mai mare e din minutul 90,cand deja lumea incepe sa plece,eu in general stau jos in PN si nu e chiar asa de mare aglomeratia dupa ce se saluta echipa,e chiar foarte bine daca reusesti sa te strecori pe scara,daca nu,exista clasica solutie a fugii printre scaune,in 2 minute iesi lejer din stadion. :)

Dragoshel08.08.2009 19:34

daca nu se baga dee sa ii ia apararea sau sa vorbeasca ea in locul ei s-ar putea sa ai sanse.

PS: joaca cu directa la ficat ca e accidentata :*

dee09.08.2009 07:39
tocmai ti-am spus ce inseamna

app, unde ti-e tatuajul? pe ceafa? eu am cazut o data pe puntea unui vapor ( ca era uda) si-am dat una buna de puntea aia, direct pe spate si o lovitura zdravana la ceafa, insa lumea era prea preocupata sa se uite in zari (stii tu vraja marii) sau aveau rau de mare si se tineau bine. Echipajul, de asemenea, era prea preocupat sa aiba grija de scufundatori si instructori.

M-am ridicat (dupa cateva secunde), doar a durut si nu te poti ridica din prima mai ales cand se misca vaporasul din cauza valurilor mari, i-am luat din ladita la unu ce a dorit (masca aia de snorkeling si nu mai stiu eu ce) si m-am intors la locul meu. Nu s-a intamplat in Romania. Faza comica e ca nu a ras nimeni, eu de m-as fi vazut ulterior, intr-un filmulet pe care echipajul sa ni-l dea noua, turistilor (GRATUIT, nu sa ceara o groaza de bani pt un CD) , ca si amintire din vacanta as fi ras cu lacrimi, ca de aia e vacanta, sa te distrezi si sa-ti aduci dupa aminte ce tampenii ai facut si sa nu le mai faci, sa fii pe viitor mai atent atunci cand ti se spun regulile de pe vapor. :D

Cred ca unora le e frica ca turistii posteaza pe youtube si le fac antireclama ( depinde de educatie si bun simt), dar amintirile din vacanta sunt unice si din contra, chiar si cu cazatura aia eu m-am simtit foarte bine si as mai merge acolo, sau in alta parte atunci cand o sa-mi mai permit financiar. ( strainii sunt asi in a stoarce banii de la turisti, mai ales de la est europeni)

D4v1dstelist09.08.2009 12:26

Is prost bota.

Dragoshel09.08.2009 12:48

si io beat bota

D4v1dstelist09.08.2009 14:24
dee09.08.2009 17:17

o intrebare pt Ronnie, sau cineva caruia ii pica fisa mai repede:

cum sunt dotate taxiurile in Bucuresti? astia din Cluj sunt super tari, unii au 5 oglinzi in fata ( una e camera, una luneta ,alta aia normala si alea 2 pe laterale) de la un timp se circula f bine, nu mai sunt accidente si plimbatul ca taxiul a devenit o placere, mai ales cu soferi siguri.

Acelasi lucru il vezi si in unele autobuze sau alte mijloace de mers in comun. Nu-s anti tehnica, e ok ca s-a mai revolutionat ceva si pe la noi, important e sa invatam sa utilizam unele chestii, sa ni le permitem sa le cumparam, nu doar sa sesizam ca exista :D

1on09.08.2009 20:32

Cicã președintele chefereului din Cluj s-a dus la tragerea la sorți pentru play-off-ul UEL la Monte Carlo, când a fost, de fapt, la Nyon.

Așa a zis Gabi Safta la Telesport.

Maye09.08.2009 20:52

Scuza sa mai bage si el 1 euro la ruleta.

godsaveultras09.08.2009 22:13
Cicã președintele chefereului din Cluj s-a dus la tragerea la sorți pentru play-off-ul UEL la Monte Carlo, când a fost, de fapt, la Nyon.

Așa a zis Gabi Safta la Telesport.

de fapt impresarul(aka agent fifa),la propriu si figurat, Daniel stanciu! faza este adevarata iar chefere a fost reprezentata la nyon de un roman stabilit in elvetia,sau ma rog ceva gen...oricum mai rar asa ceva,adica monte carlo sau nyon=acelasi lucru! a dorit doar sa cumpere niste picturi de acolo,nimic mai mult. :innocent:

novac09.08.2009 22:23
Cicã președintele chefereului din Cluj s-a dus la tragerea la sorți .....Așa a zis Gabi Safta la Telesport.

Iulia este proasta Clujului, asta'i un lucru pe care'l stie tot orasul... rog clujenii/encele sa valideze informatia :D

«17197207217227231251»