O femeie isi schimba look-ul, dar naravul ba!
P.S. Oase am crezut si eu ca sunt prima oara ![]()
P.S. Oase am crezut si eu ca sunt prima oara ![]()
parca era lupul isi schimba parul, dar naravul ba.
Nu-s mai lup de mare, fii serios.. ii pot insa recunoaste si stiu ce fac si de ce o fac.
@reseaunu stiu ce font e ala, insa culorile trag spre PNL, deci dreapta, iar desenul parca indica niste oase, deci Gigi Becali= colectionarul de oase? :-) Ce ai dorit sa transmiti?
se cunoaste ca esti fata, numai oase nu sunt alea, mai gadeste-te si tu putin. culorile nu au vreo importanta si nici legatura cu pnl; asa am apasat eu aiurea in corel.
fontul se cheama cocksure, si il gasiti mai jos.
nu mere sa il pun aici, oricum e moka pe nus' ce sait.
Mersi! ![]()
Tot un fel de oase sunt..fiecare ii zice cum poate.
fontul se cheama cocksure, si il gasiti mai jos.
mai Mihai, fiecare intelege ce doreste, nu? fiecare e liber sa interpreteze, sau, daca vrei ca un mesaj sa fie perceput corect tu trebuie sa-l redactezi intotdeauna in 4 moduri grafice, ca toti sa-l inteleaga. Unii vizualizeaza mai bine mesajele scrise (litere), altii vizualizeaza mai bine desenul grafic (liniile, conturul), altii vizualizeaza culorile (deci, pete de culoare), altii sunt impresionati daca imaginea e dublata de sunet, percep mai bine un mesaj transmis audio/TV, iar pe altii ii intereseaza semnificatia mesajului, indiferent de modul de redactare, care-i trecut pe plan secund. Omul superior, e cel care poate sa extraga esenta buna din orice mesaj pe care-l vede, aude, simte etc.
mai Mihai, fiecare intelege ce doreste, nu? fiecare e liber sa interpreteze, sau, daca vrei ca un mesaj sa fie perceput corect tu trebuie sa-l redactezi intotdeauna in 4 moduri grafice, ca toti sa-l inteleaga. Unii vizualizeaza mai bine mesajele scrise (litere), altii vizualizeaza mai bine desenul grafic (liniile, conturul), altii vizualizeaza culorile (deci, pete de culoare), iar altii sunt impresionati daca imaginea e dublata de sunet, percep mai bine un mesaj transmis audio/TV.
si ce vrei acuma sa il fac in axonometrie, dimetrie, izometrie, axonometrie metrica si dimetrica? cu linii de cota, reprezentare grafica in CMYK si RGB?
si ce vrei acuma sa il fac in axonometrie, dimetrie, izometrie, axonometrie metrica si dimetrica? cu linii de cota, reprezentare grafica in CMYK si RGB?
lasa mai GD-ul, ca ala se face de mana, la planseta in anul 1 la constructii si la fac. de arhitectura. Are un scop desenul de mana la T si la echer, fie si tehnic. Dupa faci trecerea spre calculator, insa e importanta ordinea asta... ca multi vin asi in calculator si e cazul sa se echilibreze si sa-si dezsvolte simtul artistic, care nu se poate face numai pe calculator.
esti liber sa faci ceea ce doresti, doar esti mare ![]()
lasa mai GD-ul, ca ala se face de mana, la planseta in anul 1 la facultatea de constructii sau la arhitectura. Are un scop desenul de mana la T si la echer, fie si tehnic. Dupa faci trecerea spre calculator![]()
Si la design...
Hai noapte buna.
Andreeo daca vii la meci da un buzz, sa bem o bere.
Andreeo daca vii la meci da un buzz, sa bem o bere.
Cataline, nu ma mai duc la nici un meci de fotbal. ... da-l incolo de fotbal, sa mearga altii/altele.
Hai noapte buna.Andreeo daca vii la meci da un buzz, sa bem o bere.
dee sa nu te duci cu asta; vezi ca vine de la un sex-party.
Mo, si tu esti la mincu la arhi?
Mo, si tu esti la mincu la arhi?
Sunt la Design Industrial. Ies inginer, nu arhitect ![]()
dee sa nu te duci cu asta; vezi ca vine de la un sex-party.
si? iti dai seama ca deja-i ametit bine, inca un pahar si trebuie cineva sa-l duca acasa, doar nu-l lasi pe drumuri.
Sunt la Design Industrial. Ies inginer, nu arhitect![]()
ioi, deci tu esti cu ROBOTICA! ei, ei ... mda, m-am lamurit!
inca un pahar si trebuie cineva sa-l duca acasa
Acasa la cine? Nu merg nicaieri, stam, bem, pana dimineata. De fapt pana la 2, am tren.
Si strunguri
Si strunguri
masini si unelte agricole. M-am uitat si eu pe planul de dezvoltare strategica a Romaniei si e ok ca se doreste sa se investeasca in agricultura. Mo, o sa ai de lucru.
Si strunguri
si tancuri/tunuri nu? mie imi plac la nebunie tunurile de portanta mare, gen 100km raza de actiune, iti dai seama ca practic frontiera o ai securizata.
LE:
http://pisici-si-zombie.blogspot.com/2009/...zombie-iii.htmlPisici și Zombie lovește la talent doi. Deseneazã un pește, trimite-l la p***@***, intrã în concurs și poți cîștiga un laptop sau un tricou, la alegere
pai io il fac vectorial mere? da vreau laptopu' ca altfel nu particip, ce garantii dai?
oK.
O sa fac tancul care sa inlocuiasca "Bizonul".
O sa fac tancul care sa inlocuiasca "Bizonul".
ee mai greu asta, daca te referi la tancul ala german, oricum e cel mai bun din lume (ce vrei Hergestellt in Deutschland).
Ronnie vezi ca iei gol pe FM ![]()