Iar vrea dee sa ne induca in eroare in legatura cu adevarata ei varsta.
porcule, tu stii f bine care-i data mea de nastere, asa cum si eu stiu ca stai prin sectorul 6, asa cum si altii stiu etc etc etc.
1980 e anul "fatidic" in care m-am nascut , e pe bune
.
app, veste buna pt tine si altii: mai, asa m-am dezamagit de fotbal, am vazut niste meciuri pe stadion,am vazut oamenii cum reactioneaza, am vazut si pe la TV, ca mi-a trecut cheful sa ajung sa vad Steaua jucand pe Ghencea, n-am ce sa caut acolo. Meciul ala CFR-Unirea din prima etapa a pus capacul. Se vede ca nu-s stelist adevarat, asta e, fotbalul nu ma mai pasioneaza, nici gratis nu m-as mai duce sa vad un meci pe stadion, cel putin o perioada. ... ca dupa o sa ma gandesc, cum AXL spune la "zombii" si o sa-mi fie mila de cei care vorbesc rar, caci stiu ca sunt auziti si trebuie sa spuna anumite lucruri, n-au de ales. ceilalti inteleg si intra si ei in joc, caci stiu ca pot fi auziti de altii si tot asa.
Azi am facut piata, in plase din alea de 1 leu, transparente, sa vada lumea de pe strada ce am cumparat, ca sa manance si ei sanatos, produse proaspete de la piata. Altii poarta plase cu anumite mesaje, de bun simt, altii promoveaza anumite produse, altii merg prin supermarketuri, fie ca au reduceri, fie sa converseze cu vanzatorii, ca si ei trebuiesc intelesi si mai ales stii ca esti auzit si poti spune niste sfaturi valoroase pt cei care monitorizeaza ... greu ii sa fii roman si sa traiesti in Romania, ca te apuca uneori o lehamite, incat e normal sa-ti doresti sa pleci in strainatate.
M-am dus pe la stomatolog, oftamolog (cabinet privat, de cartier), deh' fiind in concediu, e bine sa te si tratezi ... dar dupa ce mergi pe la toti, pe bune ca aungi la concluzia, "mah, eu pe cine sa mai cred?" Jur ca inteleg de ce a murit spionul ala rus celebru si nu a vrut sa spuna nimic, habar n-am ce imi dau (ca mi-e lene sa retin sau sa-mi notez, doar se presupune ca stiu ce fac) sau ma prefac ca e ok ... mda. Am ajuns sa inteleg asta, fara a fi spion, deci, oricine o poate face cu putina inteligenta
Bine ca mi s-a incheiat concediul de o saptamana ( in care n-am facut absolut nimic) si o sa ma duc de luni la munca.
nu o sa scriu niciodata o carte, nu o sa-mi fac BLOG si nici nu cred ca ma apuc de sport ( ca pe unii-i apuca paranoia daca le spun ca ma duc sa alerg, asa pt intretinere, nu sa fac performanta).
mi-e o lene de ma doare, vorba cantecului
. (cel putin momentan)