Ce plua mea se intampla aici?
Si in alta ordine de idei, o sa-i mai zic lu frumu ca vine Fane in vizita, cand m-am intors dupa 4 zile am gasit casa luna, ba chiar si bateria de la baie schimbata, acuma imi merge si dusul, se trage apa la veceu.
Ce plua mea se intampla aici?
Si in alta ordine de idei, o sa-i mai zic lu frumu ca vine Fane in vizita, cand m-am intors dupa 4 zile am gasit casa luna, ba chiar si bateria de la baie schimbata, acuma imi merge si dusul, se trage apa la veceu.
Ce plua mea se intampla aici?Si in alta ordine de idei, o sa-i mai zic lu frumu ca vine Fane in vizita, cand m-am intors dupa 4 zile am gasit casa luna, ba chiar si bateria de la baie schimbata, acuma imi merge si dusul, se trage apa la veceu.
eu zic ca-i bar de negri !
cam aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie , numai ca eu cand am venit din tabara,camera luna,patul facut pana si calculatorul formatat si cu windows original ! ce mai vrei ?![]()
de fiecare data noi spunem :" mi s-a stricat tastatura,sau etc"..dar adevarul este : " mi-am stricat tastatura si mouse-ul" .![]()
si tu esti cu Deko? ![]()
si tu esti cu Deko?![]()
teo rullz
Bau uau uau iupiou iupiei,
The Walking Dead #64.
@4eversteaua esti de la criminalistica? investighezi cazuri???![]()
Ce m-ai nimerit.Sunt de la SRI ![]()
Ce m-ai nimerit.Sunt de la SRI![]()
Animatoare la 112?
Animatoare la 112?
![]()
Nu fa pe pitzipoanca, au facut angajari masive in domeniul asta de curand.
Am visat ca am luat bann.
Am visat ca am luat bann.
spunei asta unui admin ![]()
eu sunt de vina ca visez?Numa' am vazut cartonasul rosu.
ce admin ma, io ce am. Ideplinesc dorinte mai bine ca aia de la banca transilvania
Baaaa trezireeeaaa!! Vor astia sa interzica aici cuvintele obscene! ![]()
E doar o propunere. Depinde numai de voi. ![]()
Ce plictisealaaaaaaaaa........cand e meciul?Duminica?Deci asta inseamna ca duminica dimineata stelistii ies la biliard,daca le mai da Bergodi voie
dar nu cred ca ma duc sa-i vad ca m-as enerva si mi-e ca iar ma cert cu bodyguarzii
))))) app cica e 20 de lei biletul la meci.
Cer sa fim lasati sa injuram.
Dar nu putem avea o discutie civilizata fara sa injuram? "du-te-n puii mei"
))))
Nu.tre sa injuram.
http://www.220.ro/ZZ58kAobXm/Gigi-Becali-S...MENTUL-EUROPEAN
Pentru fanii ciobanului! ![]()
Deci nu mai putem sa ne futem verbal?
cine zice ?
Care, unde, ce, cand? ![]()