vezi ca stiu karate
))
si ea stie... si tot mi se pare ca seamana foarte mult cu tine
da si tu cu cpt planet
da si tu cu cpt planet))
ai uitat cea mai mare PUTERE , omul care gandeste, judeca, vede, simte etc.
Eu cred ca visezi prea mult dulcicutzo, serios. Desenele acelea erau pt copii, ca sa invete de mici sa protejeze mediul, sa nu se joace cu focul , sa asculte de parinti etc... au fost desene animate educative. Eu eram fan saylor moon, georgie, testoasele, nils, strumfii, matron etc... intotdeauna mi-au placut astea mai mult decat cele facute pe calculator ( normal, cand au aparut alea eram deja o d-soara, nu m-am mai uitat la desene). Suntem f influentabili de primii 7 ani de acasa, de aceea parintii trebuie sa stie cum sa isi educe copiii, unde sa-i trimita, sa existe educatoare bune, bunici etc.
Nu ca acum ca se uita numai la desene cu bataie,roboti,extraterestri si anime alea telenovele desenate,am vazut eu intr-o seara cum faceau sex in desene....
Nu ca acum ca se uita numai la desene cu bataie,roboti,extraterestri si anime alea telenovele desenate,am vazut eu intr-o seara cum faceau sex in desene....
stai asa, ca exista desene educative pt adulti, dar macar sa puna naibii bulina, si sa fie private, nu sa se uite si ala micu' la orice tampenie. De aia exista digit TV, pt cei care-si permit , insa parintele sa stie si cum sa blocheze anumite chestii, nu sa fie ala micu mai destept ca el si sa faca tampenii. Cand optezi pt digit, atunci sa-i ajute macar opewratorii si sa-i faca aia setarile de rigoare
.
Nu mai ,erau pt copii mai mari de 12 ani...
Nu nu...singura asemanare e frumuseteaAl meu e mai degraba plin de olteni , in special valceni.Il astept si pe Deni sa vina cu urmatorul val.
Io ma duc la Pitesti la automobilistica ...
Dee ... da de ce naiba sa ti secret fata de copil canalele XXX ... vrei sa rada copii de el ca nu stie nuj ce chesti ....
Si-ai invatat ceva?
Asa i-a mancat Stanici pe unguri aseara! ![]()
Ce de fani are stanel pe sait...
Ar vrea el...
Io cred ca ati vrea voi sa fiti un fel grouppie d-aia...
Neee
Ziceti, pizdelor, ne-am auzit si noi, un pic, asa?
Bah stanici... stf.... de ce ai aruncat mah cu torta aia?
Eu am stat relax, ma, terminasem benzina de pe drum. Greu, greu... tre' sa mai las viciile in plm ca o cotesc.
Care ii faza cu stelutele de la profil?
Depinde de cat de mare o ai.
Stanici huliganule!
ale ale ale ale
Stanici huliganul e !!! ![]()
Eu am stat relax, ma, terminasem benzina de pe drum. Greu, greu... tre' sa mai las viciile in plm ca o cotesc.
Da' ce ati avut frate cu oameni care asigura linistea si ordinea pe meleagurile acelea atat de dragi noua...?
Terminati in plm cu huliganismele, nu e cazul.
@yang. Pai e normal ca un om sa doarma noaptea. Era noapte cand s-au intamplat. => intamplarea a fost provocata de o cauza normala => intamplarea e una normala. Plus ca e absolut normal ca ungurii sa fie raniti si pe orizontala. Creste inima in tine, nu alta.
A mai simțit careva cutremurul?