FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16896906916926931251»
MoWeed22.07.2009 21:22
las' ca raman eu treaza in noaptea asta :D

Vine Dorel pe acolo in vizita?

dulcicutza22.07.2009 21:24

Cine e Dorel?

MoWeed22.07.2009 21:29

Stie Andreea. Pot sa zic ca e un porc :))

@Ronnie

Unde ai intrat mah?

micutZu' Deni22.07.2009 21:31

Eclipsa ba cei cu eclipsa ?!??!!?

dee22.07.2009 21:35
Vine Dorel pe acolo in vizita?

lasa-l pe porc in pace, Stanici cu siguranta doarme la ora asta , o fi si el obosit.

Mo, habar nu ai de nimic! oamenii mai vorbesc pe mess si din cauza oboselii acumulate, vad dublu, mai intra in rezonanta cu monitorul, care n-are un ecran bun de protectie etc.... culca-te si tu :D

dee dixit!

dulcicutza22.07.2009 21:37

Mai Deni parca esti disperat.da si tu un search pe gugle sau pe www.stirileprotv.ro.

A fost azi in Asia o eclipsa totala de soare,iar unii oameni dementi considera lucrul asta ca pe ceva negativ,o superstitie care spune ca dragonul a mancat soarele si asta prevesteste razboaie si calamitati naturale.Multumit?

dee22.07.2009 21:40

poate dragonul s-a contopit cu soarele si e semn de bun augur. Hai tu Dulcicutza, nu mai speria grupa mica, oamenii sunt superstitiosi din fire, exista tot felul de credinte primitive, care se bat cap in cap cu stiinta si informatia. Calamitatile se produc din cauze naturale, poluare, etc etc si naiba stie si nu e cazul sa va apuce paranoia, mai bine relaxati-va, odihniti-va si maine o sa aveti mintea odihnita.

micutZu' Deni22.07.2009 21:40
Mai Deni parca esti disperat.da si tu un search pe gugle sau pe www.stirileprotv.ro.

A fost azi in Asia o eclipsa totala de soare,iar unii oameni dementi considera lucrul asta ca pe ceva negativ,o superstitie care spune ca dragonul a mancat soarele si asta prevesteste razboaie si calamitati naturale.Multumit?

Chiar foarte ... nu degeaba ti se zice Dulcinutza :D

As fi dat serch da acolo scrie cu paginile ... si deat sa ma enervez degeaba mai bine imi zice cineva pe scurt ca tine:D

dulcicutza22.07.2009 21:42

Of,ma bucur ca te-am luminat.

@dee fata,m-au tampit astia cu superstitiile lor.Eu n-am.Cand ma intorc din drum,de exemplu,imi merge ft bine.

dee22.07.2009 21:44

ai de capul meu mai Deni, tu te-ai facut maestru, stii sa analizezi oamenii !

SPUNE-I dulcicutzo lui Deni, insa mai tachineaza-l pana se potoleste si el :D

@duclicutza

eu de multe ori m-am intors din drum, ca tot timpul uitam cate ceva: ba cheile, ba sa inchid lumina, ba imi uitam stickul. etc.

Marius22.07.2009 21:45

A fost cea mai lunga eclipsa totala de soare iar in unele regiuni grupuri de zombi au iesit deja la vanat... mai avem cam... 28 de zile...

Maye22.07.2009 21:46

cat feminism pe aici :sick:

MoWeed22.07.2009 21:46
culca-te si tu :D

N-am cu cine

Eu cred ca sunt sanse mai mari ca Stanici sa fie beat pe drumul spre Ungaria.

dee22.07.2009 21:46
A fost cea mai lunga eclipsa totala de soare iar in unele regiuni grupuri de zombi au iesit deja la vanat... mai avem cam... 28 de zile...

nu exista zombii, sunt doar oameni stresati, molesiti, coplesiti de griji, uituci, visatori, in timp ce altii rad de ei, sau din contra fug de frica lor, cand astia, doar incearca sa va gaseasca ca sa va ajute sau voi pe ei :D Pisici si zombii sunt stari prin care trece orice persoana de-a lungul vietii sale. Intrebati-l mah pe Axl, sa va explce in 3 randuri, ca eu m-am saturat.

Marius22.07.2009 21:50

Ma deni, dee te minte ca sa scape ea... e simplu, daca tu nu crezi in zombi, aia or sa te manance ca pe un ou de rata in timp ce ea se pune la adapost...

in locul tau as avea grija sa incui usa bine!

dee22.07.2009 21:51

aloooooo, apel pt ZOMBII, nu va legati de Deni ca praf va fac, nu=l speriati, veniti la mine. Acuma-i bine Marius?!

dulcicutza22.07.2009 21:52

Cea mai lunga din secolul acesta.Nu din toate timpurile.

@maye sa nu te transformi in fumeie de la atata feminism ...Si apoi recunoaste ca noi,femeile,dam viata forumului.

dee22.07.2009 21:53

dar voi de cand monitorizati eclipsele? sunteti pasionati de astrologie si fenomene meteorologice?

Maye22.07.2009 21:54
Eu cred ca sunt sanse mai mari ca Stanici sa fie beat pe drumul spre Ungaria.

Sau sa se bata cu testoasele.

Marius22.07.2009 21:55

doar de zombi... deni, nu mai ai scapare... daca te-a mancat in cur sa intrebi de eclipsa, sa vezi ce te alearga zombi la noapte.

dee22.07.2009 21:55
Sau sa se bata cu testoasele.

lasa ca apare April si-l salveaza de testoasele ninja :D Vorba dulcicutai, intotdeauna e o femeie la mijloc.

micutZu' Deni22.07.2009 21:57
Ma deni, dee te minte ca sa scape ea... e simplu, daca tu nu crezi in zombi, aia or sa te manance ca pe un ou de rata in timp ce ea se pune la adapost...

in locul tau as avea grija sa incui usa bine!

Dee mereu vede partea artistia a lucrurilor ... io cred ca axl vrea sa se refere la zombie zombi ... nu o stare anume ...:D

Nu stiu cum e ou de rata .. creca e necomestibil asa ca ma linistisi :D

dee22.07.2009 21:57
doar de zombi... deni, nu mai ai scapare... daca te-a mancat in cur sa intrebi de eclipsa, sa vezi ce te alearga zombi la noapte.

recunoaste mai ca mori de frica si incerci sa glumesti, dar nu-ti prea iasa. Deni e mult prea destept ca sa se sperie si sa viseze urat. E un fel de maitre chef al forumului. Il puteti pune moderator macar pt o zi :D

Deni, cand te uiti din elicopter si te mai si camuflezi ca pt razboi, normal ca ala de jos, care fuge ca un bezmetic o sa-ti para un zombie. Schimbati-va ochelarii de protectie sau nu va mai jucati atata pe calculator, ca o sa incepeti sa aveti si vedenii :P ( cine stie ce consuma unii noapte)

Marius22.07.2009 21:58

Io zic ca finalul la asta

merge perfect pentru dulcineea :D

micutZu' Deni22.07.2009 22:00
recunoaste mai ca mori de frica si incerci sa glumesti, dar nu-ti prea iasa. Deni e mult prea destept ca sa se sperie si sa viseze urat. E un fel de maitre chef al forumului. Il puteti pune moderator macar pt o zi :D

Ce sa fiu ?:D

Adevaru e ca nu cred prostiile cu zombie da daca tot imi imagine prostiile astea si imi aduc aminte de cate un film cu zombie nu ma mai pis in seara asta:D

«16896906916926931251»