A fost cutremur? Fara misto.
A fost cutremur? Fara misto.
Fãrã mișto, io așa zic. Da' mama și tata cicã nu.
io n-am simtit nimic...
Nici eu.
ioane, ai baut... ![]()
ieri, la meci. ![]()
deci ai dreptate, e cutremur si acuma.
ªtiri Antena 3 ? ªtiri Romania ? Cutremur de 4,7 grade pe scara Richter în Vrancea
Cutremur de 4,7 grade pe scara Richter în Vrancea
25 iulie 2009 00:06
Un cutremur de 4.7 grade pe scara Richter a avut loc vineri, 24 iulie 2009, la ora 23:27, în Vrancea, informeazã Institutul Român de Seismologie Aplicatã.
Conform sursei citate seismul s-a produs la o adâncime de 122 de kilometri. Potrivit Centrului Seismologic Euro-Mediteranean, însã, seismul ar fi avut doar 4 grade și s-a produs la o adâncime de 133 de kilometri.
http://www.antena3.ro/stiri/Romania/cutrem...ncea_76545.html
sîc!
Nu mi s-a miscat lampa...
La Sibiu nu se mișcã nimic, de regulã, cã-s Carpații în cale.
Dați pe otv.
Senzational!
La Sibiu nu se mișcã nimic, de regulã, cã-s Carpații în cale.
Vezi ca tot e bine sa stai in Ardeal? ![]()
Eu am avut norocul sa il simt,eram chiar langa biblioteca in momentul ala,a durat vreo 5-6 secunde,o mica zgaltaiala,atat si nimic mai mult.Oricum,daca nu s-a prabusit pch-ul(sau macar sudul spurcat) tot degeaba a fost cutremurul....si asa am auzit ca groapa lui Ouatu' e destul de subreda ca si rezistenta...
Ce faceti ma? V-a batut soarele in cap?
sincer eu cred ca am facut insolatie ...
Farið til Fýrisvallar,
folka tungls, hverr's hungrar,
vörðr, at virkis garði
vestr kveldriðu hesta ;
țar hefr hreggdrauga höggvit
(hóllaust es țat) sólar
elfar skíðs fyr ulfa
Eiríkr í dyn geira.
Ilt varð ölna fjalla
örkveðjöndum beðjar
til Svíțjóðar síðan
sveim víkinga heiman ;
țat eitt lifir țeira,
țeir höfðu lið fleira,
(gótt vas) hers (at henda)
hundmargs, es rann undan.
@1on
asta-i balada populara ungureasca, nu ?
ei... ce haiduc o sa fii, presimt un succes la fete :-)
bafta si spor la munca!
Ioane, vezi ce telefon ai si neaparat sa citesti ce scrie in carte, masuri de protectie, ca nu poti purta orice tip de telefon fara husa necesara. De ziua ta sa le ceri alor tai un cristal de cuart roz (piatra din aia de mina, se gasesc la expozitii sau targuri de pietre) sa ti-l pui pe mobila si sa mai stergeti prafu', din cand in cand, ca sigur s-a acumulat pe calculator, sau pe cartile din biblioteca.
Asta-i valabil pentru toti cei care au internet prin cablu si eu am facut la fel, ca nu-ti dai seama lucrezi non-stop si te mai doare si capu' si nu stii de la ce. Chiar daca vezi bine, pune-ti niste ochelari anti-reflex, din aia cu dioptrii 0, doar ca sa nu-ti oboseasca ochii, ca-i inevitabil cand te concentrezi si lucrezi pe calculator, deci, te focalizezi pe ceva fix. Ia-ti o tastaura ergonomica si neaparat un mouse din ala bun, daca nu, o sa ajungi ca mine si o sa te doara incheieturile
.
@1on
Chiar daca vezi bine, pune-ti niste ochelari anti-reflex, din aia cu dioptrii 0, doar ca sa nu-ti oboseasca ochii, ca-i inevitabil cand te concentrezi si lucrezi pe calculator, deci, te focalizezi pe ceva fix.
Si cu anti reflex te dor ochii.Stiu din proprie experienta.
Cand pestele e-n cuib te frige las-o jos.
gresit bah stanici!
e:
cand pestele e-n cuib mama,
las-o jos de parca te frige
Si cu anti reflex te dor ochii.Stiu din proprie experienta.
da mai David, pt ca, cablurile care nu-s pozate corespunzator emit radiatii cu care tu intri in contact, de aia de dor ochii, care devin mai sensibili. Unii au sensibilitate la lumina naturala, altii la lumina zenitala, altii la veiozele cu halogen etc... depinde de mediul in care lucreaza. Important e sa-ti faci un consult oftamologic, ca sa stii ce tip de ochelari iti sunt potriviti: ochelari de soare cu factor de protectie "x" (depinde pe unde circuli, prin ce tari, ca doar radiatia solara e diferita pe glob, sau ochelari de protectie impotriva intemperiilor etc.), ochelari de vedere cu dioptrii +, - s.a.m.d... ca sa nu se agraveze cu timpul. Apoi poate esti "sensibili" la vreo femeie cu ochi albastri , caprui sau negri si ai senzatia ca te-a hipnotizat, insa e doar in mintea ta... deci, normal ca te dor ochii daca te uiti la "n-spe" mii de poze pe net , deci, te focalizezi pe ceva fix. Trebuie sa te mai rotesti pe scaun, sa te mai plimbi etc.
.
Apoi, daca mai pui si stressul la socoteala, combinatia e "letala", in sensul ca de la durerea de ochi ti se trag si migrenele.
+ presiunile venite din toate partile pt ca esti coplesit de responsabilitati si de senzatia ca toti depind numai de tine + contractele pe care le-ai semnat si trebuiesc onorate etc.
Am trecut prin asta, stiu cum e, e doar o faza prin care trecem cu totii, doar viata e oscilanta, cu perioada de maxima intensitate la job alternate cu relaxare si odihna in concediu. Important e sa stii cum sa te echilibrezi, ca sa nu clachezi sau cum sa ii ajuti pe altii sa nu clacheze.
Ai distrus si topicul asta dee...
Ai distrus si topicul asta dee...
si eu am DREPTUL, nu? ![]()
cu siguranta voi, stelistii, stiti mai bine, insa si altii pot vedea/simti/intui ceea ce voi traiti zilnic si va ajuta.
hai sa revin on topic: unde-i Micutzu' Deni, ce i-ati facut? :-) iarasi l-ati luat la misto?
Deni, esti cel mai bun, un adevarat campion! dee dixit!
Dee cu un copil:

iuhuuuuuu... mere iutubu' ![]()