FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16936946956966971251»
1on26.07.2009 23:13
da mai David, pt ca, cablurile care nu-s pozate corespunzator emit radiatii cu care tu intri in contact, de aia de dor ochii, care devin mai sensibili.

Dee, vezi cã prin aruncarea virgulei acolo, nu se evitã cacofonia. Se agraveazã...

micutZu' Deni27.07.2009 08:41

Ba in plm de stelisti.ro .... ba baga aia numai rahaturi !!!! Au facut un sondaj ... cu intreebarea daca sa se inchida Peluza Sud ... si a iesit 54% da dintr-un total de 1200 de voturi ... pai in pplm l-au tinut o ora deschis si l-au inchis cand a fost pe da !!!! Nu stiu cum **** mea le-a iesit sondaju ala ca io nu cred ca e un stelist in lumea asta de vrea Sud inchis !!! Si au mai si pus articolu sus de tot sa vada toti dinamuisti si cioroi :|

D4v1dstelist27.07.2009 09:32
Apoi poate esti "sensibili" la vreo femeie cu ochi albastri , caprui sau negri si ai senzatia ca te-a hipnotizat, insa e doar in mintea ta... deci, normal ca te dor ochii daca te uiti la "n-spe" mii de poze pe net , deci, te focalizezi pe ceva fix. Trebuie sa te mai rotesti pe scaun, sa te mai plimbi etc. :P .

Apoi, daca mai pui si stressul la socoteala, combinatia e "letala", in sensul ca de la durerea de ochi ti se trag si migrenele.

+ presiunile venite din toate partile pt ca esti coplesit de responsabilitati si de senzatia ca toti depind numai de tine + contractele pe care le-ai semnat si trebuiesc onorate etc.

Plm!1.Le-ai uitat pe cele mai frumoase!Alea cu ochiii verzi!

2.Tu crezi ca eu cand stau la calculator sunt un titirez?

3.Stres(cu un singur s) la 18 ani neimpliniti?Sper ca nu ai suferit de asa ceva la varsta asta..Ce responsabilitati,ce contracte,mai lasa-ma acum ca mai am 3 luni bune de juniorat. :P

P.S Totul a fost la caterinca.

P.S 2 Dulci,de ce ti-ai stricat numarul ala ideal de postari? :no:

dulcicutza27.07.2009 09:55

Degeaba.

D4v1dstelist27.07.2009 10:03
Degeaba.

Stiu.

MoWeed27.07.2009 13:08

Uitati aici, viitorul muzicii romanesti. Ascultati prima piesa sa auziti acolo o voce de aur si un text...genial

http://www.myband.ro/members/22418/

Lari27.07.2009 13:25

Mariuse, ce faci, mah, te bucuri ca a reaparut optiunea de a intra invisible? :ras:

Joga Bonito27.07.2009 16:08

lol, de cand am mai intrat aici ultima oara ati scris 9 pagini. noroc ca momentan am ceva de facut.

alina, ce mai zici ce mai faci fato? te tenteaza sa vii cu mine in Africa?:D

alina_mihaela27.07.2009 16:19

ehh ...nu la fel de bn ca tine :D in Africa mey ? :wacko:

Marius27.07.2009 17:31

Ma joga, intrebarea mea ar fi de cand mama ma-sii e rds in Africa? Sau cand pleci? :)

Apropo bai guvizilor:

Spankers - Sex On The Beach (Paolo Ortelli And Degree Extended Mix)

D4v1dstelist27.07.2009 18:03

Cum scapi de negi?

Marius27.07.2009 18:07

4ever

cheschetufe?

Lari27.07.2009 18:13
Cum scapi de negi?

Da cautare pe google tratament negi si vei gasi o groaza de chestii.

BAFTA!

dee27.07.2009 18:29
Cum scapi de negi?

depinde de care negi ai. Daca-s din aia pe degete, mergi la farmacie si intrebi. In mod normal ele trebuie sa-ti dea o solutie pt uz extern, din aia care-ti ingheata negul ( am vazut acuma recent prin farmacii, imi scapa denumirea insa exista), o sa te piste putin, ca o arsura de tigara :P .

Solutia "primitiva" era cu o picatura de acid azotic, insa nu-ti recomand, e doar pt persoanele care n-au sensibilitati mari sau suporta durerea, ca o picatura din aia iti arde negul dar si simti o durere profunda de-ti vine sa te urci pe pereti sau strangi din dinti si rabzi :-). Can eram mica am incercat, aveam pe un deget, insa a trecut rapid, insa doare ca dracu.

Daca ai negi prin alte parti mai sensibile, du-te la dermatolog, nu-i indicat sa folosesti nimic pana nu-ti faci analizele.

D4v1dstelist27.07.2009 18:31

In palma dee,in palma.

dee27.07.2009 18:34
In palma dee,in palma.

pai exista si in palma si in interiorul degetelor, tot asa ii tratezi. Ca de aia e bine sa te tratezi, ca daca lasi pe un deget, se poate lua si pe celelalte. Du-te la medic, sau macar pune o poza sa vedem si analizam. Cu siguranta exista un stelist medic si o sa-ti spuna si el mai multe.

Iti apare negul cand te uiti in oglinda si ridici palma , deci il vezi indirect sau cand te uiti tu direct la palma ta? Zilele trecute m-am dus cu un taxi, eram in spate si la un moment dat m-am uitat in oglinda din fata si am avut senzatia ca dl taximetrist are un corn in frunte, gen unicorn. M-am uitat eu pe furis de cateva ori ca mi-am zis ' stai asa, nu se poate, doar n-am vedenii'. Apoi am realizat ca exista si oglinzi care deformeaza realitatea (gasesti in comert cate vrei) , se mai practica chestii din astea,deoarece romanii s-au nascut mistocari. Nu e vina taximetristului ci a celui care a montat asemenea oglinzi si se joaca cu iluziile optice. Noroc ca nu sunt genul care sa ma speriu atat de usor, poate alte fete trageau o sperietura si nu mai urcau in taxi in viata lor :D.

Stanici27.07.2009 18:48

Tinctura de briceag e cea mai buna pentru negi.

dee27.07.2009 18:55

spune-mi reteta, Stanici.

e din plante medicinale, sau cum se face?

Stanici27.07.2009 18:58

Cand ne vedem, iau briceagul la mine si iti retez negul depe nas. Stiu sigur ca ai neg pe nas.

dee27.07.2009 19:01
Cand ne vedem, iau briceagul la mine si iti retez negul depe nas. Stiu sigur ca ai neg pe nas.

baba cloanta? si eu care credeam ca vrei sa ne jucam de-a baba oarba, sa te leg pe tine la ochi, iar noi sa facem un cerc in jurul tau, pe plaja si sa te invartim bine, iar apoi sa ne ghicesti pe pipaite. N-am neg pe nas, am deviatie de sept, cred ca am dormit mai mult pe o parte cand eram mica :D . Nu e cazul sa folosesti briceagul cu mine, ca si eu pot jongla cu cutitul ( nu folosi cutitul, ca nu-s expert, doar jongla), dar nu e cazul, ca noi doi suntem amici, remember?

Stanescule revino-ti, te rog... vezi ce tampenii consumi, fumezi si bagi in tine ca am senzatia ca esti prea hight. Sa-mi spui cine a bagat spaima asta in tine, ca vin sa te apar, ce naiba :)

Stanici27.07.2009 19:14

Pe pipaite? Pai si ce faci daca te mamelesc?

dee27.07.2009 19:17
Pe pipaite? Pai si ce faci daca te mamelesc?

eu zic ca ma multumesc cu o intalnire amicala la o cafea, bere etc... asa, sa va cunosc pe voi, baietii veseli din Bucuresti si pe ceilalti membrii AISS din zona. A... alte chestii se discuta face to face, daca e cazul, nu pe forum.

Marius27.07.2009 19:44
A... alte chestii se discuta face to face, daca e cazul, nu pe forum.

cu alte cuvinte... Pabibabum :shifty:

gio_stgloria27.07.2009 21:25

in aceasta seara am baut si noi oleaca . care are chef de misto? :naughty:

Maye27.07.2009 21:37
gay-marriage-03.jpg
«16936946956966971251»