Eu stiam altceva...dar normal ca nu stiam bine ![]()
Eu stiam altceva...dar normal ca nu stiam bine ![]()
blabla - batut campii.....@ deni
ascult-o si pe korynna, lasa televizorul, sau spune-le la alor tai sa studieze litera "U" din codul audiovizualului ca sa stie ..... bla bla more bullshit.
Ba, in niciun caz litera "u"; nu te lasa pacalit. E agent uist tanti, in caz ca nu stiai. Tine cu Steluta in continuare, da-i in plm pe aia de la U ca sunt curvele cainilor, fraierii.
Deni, sa nu iti placa prea mult Nimeni Altu' ca e caineMai dulcicutza ce ai cautat pe bernabeu? Nu ai viata privata?
Fusai la meci ![]()
Muahaha. Dulcicutza capsunara. Acum se leaga toate ![]()
Tu ce cauti pe Ghencea?interes de servici ,pasiune pt culori sau pasiune pt prieten ? banuiesc ca 3 in 1.
Prietenu' nu prea intra in ecuatia asta cu Steaua si Ghencea de nicio culoare si ce caut pe Ghencea iti dai seama dupa ce scrie sub avatar.
Da Nimeni Altu' era pe la octombrie negru sau energizatii...nu mai stiu, acum nu-i mai permite vedetismul sa dea pe la stadion posibil...
Prietenu' nu prea intra in ecuatia asta cu Steaua si Ghencea de nicio culoare si ce caut pe Ghencea iti dai seama dupa ce scrie sub avatar.
Las-o pe Dee, ea se duce pe stadion la vanatoare de plua, nu pentru echipa.
porcusor ca intotdeauna ![]()
tu Korynna, dar tie ti-e frica de octombrie negru? baiatul acela si-a asumat o responsabilitate si e musai sa faca ceea ce face pana trece octombrie rosu pe la el, sau oricare alta culoare si-l scoate din starea aia, ca e f greu ceea ce el face ![]()
Bai omu' lu Dumnezeu. Tu ai habar despre ce bati apa in piua acolo?!
Bai omu' lu Dumnezeu. Tu ai habar despre ce bati apa in piua acolo?!
e luate-as la misto, Stanici
vrei sa ne intrecem in proverbe si zicatori? nu cred ca e cazul.
Mi-e frica doar de my dark side, unde nu sunt cookies.
Nu-l mai scoate nici dracu pe Nimeni Altu' din starea aia ![]()
Nu-l mai scoate nici dracu pe Nimeni Altu' din starea aia![]()
pe cat punem pariu? pai nu femeia e "ochiul dracului"? ![]()
Ce treaba are o fosta brigada de la caini, "octombrie negru" cu prefectura si diferente cromatice?! Mortii lor, cacatii aia si-au luat numele de "negru" ca in octombrie le-a murit Hildan si hip-hopistul in cauza facea parte din respectivul grup. Punct.
stanici, tu nu te baga, ca esti barbat.
Korynna, stii ca se poarta pariurile, asa cum pariaza barbatii si femeile o fac mereu .Dar nu paria pe bani, doar nu suntem fraiere, ci pui in practica si-l schimbi treptat pana se echilibreaza , la fel cum o face si el ![]()
stanici, tu nu te baga, ca esti barbat.Korynna, stii ca se poarta pariurile, asa cum pariaza barbatii si femeile o fac mereu .Dar nu paria pe bani, doar nu suntem fraiere, ci pui in practica si-l schimbi treptat pana se echilibreaza
Pai normal, ne-o tragem si noi ca iepurii, doar e gratis si e bine, nu?
Cat depre schimbat, daca iti doresti o carpa maleabila pe care sa o modelezi tu cum vrei, treaba ta, inseamna ca nu poti face fata unui barbat independent => esti slaba. Nu fizic.
Pai norma, ne-o tragem si noi ca iepurii, doar e gratis si e bine, nu?
tu stii mai bine ce faci, Dorule, si fiecare este reponsabil pt faptele sale.
tu stii mai bine ce faci, Dorule, si fiecare este reponsabil pt faptele sale.
=)). "mingea este rotunda". "sansele sunt egale". Bai, o dai cotita mai rau ca politicienii. Comunisto!
sodomiti!
sodomiti!
Uit, ba, si-a luat batranul lup de mare papagal.
=)). "mingea este rotunda". "sansele sunt egale". Bai, o dai cotita mai rau ca politicienii. Comunisto!
Daca-mi place Che Guevara nu inseamna ca-s comunista, ci mi-a placut personalitatea lui, omul de geniu,cult si mai fredonez in gand o piesa, ca ma ajuta sa ma concentrez. App. nu sunt membra cotizanta la niciun partid :-) dar de ce sa deviem de la mistouri? hai sa revenim on topic.
Axl is my master, a master of evil!
Daca-mi place Che Guevara nu inseamna ca-s comunista, ci mi-a placut personalitatea lui, omul, si mai fredonez in gand o piesa, ca ma ajuta sa ma concentrez. App. nu sunt membra cotizanta la niciun partid :-) dar de ce sa deviem de la mistouri? hai sa revenim on topic.
Ma refeream la faptul ca folosesti truisme pntru a da impresia ca spui ceva. Dar s-a obisnuit lumea cu tine, rupi tastatura in doua si sa nu spui nimic.
Axl is my master, a master of evil!
Adriane, citeste estetica uratului sau flori de mucegai ca sa intelegi conceptul despre urat si rau
binele si raul exista in fiecare dintre noi, depinde doar de noi sa ne controlam. Unii au nevoie de ajutor, altii se autosugestioneaza si-si vad de viata lor sau altii ii ajuta pe ceilalti sa se regaseasca.
p.s Adriane, vezi sa nu-ti trag un sut undeva si adio sport de performanta
.
Dee ca sa bla bla bla....suckourballz!
true ma... am fost egoist...iertare ![]()
Ce treaba are o fosta brigada de la caini, "octombrie negru" cu prefectura si diferente cromatice?! Mortii lor, cacatii aia si-au luat numele de "negru" ca in octombrie le-a murit Hildan si hip-hopistul in cauza facea parte din respectivul grup. Punct.
Aici ai fost mult prea on topic sau off topic.... ![]()
voi nu puteti sa luati la misto in sens pozitiv si real? ca unii se mai intimideaza f usor cand vad sau citesc ceva si-i apuca paranoia
. bine a spus Axl- "s-au dus mistourile de altadata". Mai ziceti si ceva de bine pt cei "slab de inger". ( nu e cazul meu, evident) sau noaptea cand va culcati, daca n-aveti somn, ganditi-va la ceva real, frumos, ca de nu o sa va treziti a doua zi transpirati si infricosati ca ati visat un monstru sau alte personaje mitologice si e absurd, e doar in gandul vostru, nimeni nu va vrea raul. Accidente si alte nenorociri se intampla din neglijenta si pt ca multi viseaza cu ochii deschisi atunci cand ar trebui sa fie atenti si cu picioarele pe pamant. Probabil ca ati citit prea mult la viata voastra, sunteti prea destepti, ati atins un nivel f inalt de cunoastere si trebuie sa va echilibrati pe toate planurile.