Putem sa zicem si "de bine", dar nu cred ca a sarit nimeni calul asa sa ne luam de ei aiurea ![]()
De unde atata pozitivism?
Zi-le tu, axl!
Putem sa zicem si "de bine", dar nu cred ca a sarit nimeni calul asa sa ne luam de ei aiurea ![]()
Zi-le tu, axl!
dupa ce am scapat cu brio dintre ciocan si nicovala (adica neintelegeri, certuri, stress, nervozitate) m-am facut un pic hight ( adica m-a durut si pe mine in cot), de'aia-s pozitiva
. Insa de luni, inapoi la munca de birou sa redresam firma, caci acum suntem o echipa, cum banuiesc ca sunt colective unite pe la toate firmele, birourile individuale sau institutiile din tara asta si nu numai, care chiar muncesc eficient. Servus!
Cat depre schimbat, daca iti doresti o carpa maleabila pe care sa o modelezi tu cum vrei, treaba ta, inseamna ca nu poti face fata unui barbat independent => esti slaba. Nu fizic.
Total si absolut de acord ...Filozof Stanici asta ![]()
Total si absolut de acord ...Filozof Stanici asta![]()
Sa ma vezi dupa cateva beri si neste fuhuhumuri.
Axl is my master, a master of evil!
I'm with stupid. ![]()
I'm with stupid.![]()
taci ma, doar orice comunitate are un reprezentant un pic mai destept decat ceilalti
. Voi sunteti cu totii destepti si pun pariu ca stiti fuma sisha, in mod profesionist. ( adica fara a va afecta sanatatea,doar pt relaxare)
care ati scos-o si pe asta?
oricine stie photoshop, corel sau alte programe grafice pot face misto de altii invocand "spiritele alese", adica comunicarea non-verbala la nivelul 4, al supraconstiintei. Nu incercati din astea, ca nu toti isi pot reveni daca ating un nivel de cunostere f elevat si se inmultesc pacientii in clinicile de psihiatrie sau sanatorii de recuperare. Daca aveti abilitati ( ceea ce e normal), folositi-le cu cap, nu pt a va amuza de altii.
Va las sa mistocariti in continuare, insa fiti mai responsabili. Numai bine!
Da, bunico. Du-te cu Dumnezeu.
Poate ajunge, totusi in Bucuresti, ca sa va perfectioneze si pe voi,macar la bunele maniere, caci amenda sigur a platit-o.
Acum am vazut. Si ce ai zice daca iti spun ca poate ajungi si tu in Bucuresti ca sa te gang-banguim un pic?!
oricine stie photoshop, corel sau alte programe grafice pot face misto de altii invocand "spiritele alese", adica comunicarea non-verbala la nivelul 4, al supraconstiintei. Nu incercati din astea, ca nu toti isi pot reveni daca ating un nivel de cunostere f elevat si se inmultesc pacientii in clinicile de psihiatrie sau sanatorii de recuperare. Daca aveti abilitati ( ceea ce e normal), folositi-le cu cap, nu pt a va amuza de altii.
Va las sa mistocariti in continuare, insa fiti mai responsabili. Numai bine!
cu mine vorbesti?
![]()
![]()
![]()
Ce i-a facut Sechelariu lu' Becali la sport.ro ![]()
Moldovean de-al meu...
Pfff... ce ti-e si cu moldovenii astia ![]()
Oaia Europarlamentara!DADADADADADADA! ![]()
Ce avezi ma cu sarmanul Gheorghe? ![]()
Ma,pe mine ma insala memoria?Nu stiu de ce eu credeam ca e George Becali nu Gheorghe.
Jiji si gata
)))
Atat! Cu prefixul MWIE
Corect, ba. Gherghe e nume de roman sadea. Pe MINE ma cheama Gheorghe, machidonul ala nu are dreptul de a purta un nume asa frumos.
Ghyor!
Fac rap muzic.
ai manele in casti si aur pe degete cand traversezi regulamentar,Eu te calc pe trecere!
scurt
Si?