Da, bunico. Du-te cu Dumnezeu.
termina mah, oricum m-am dus si am revenit, doar pe mine nu ma doboara cand vor ei ci cand simt eu (nici macar cutitele, caci si eu pot jongla cu cutitul, doar ca nu arunc... ce plm ) Uite, asta e un vocabular special pt tine, caci stiu ca-ti place limbajul asta mai colorat, slang, care nu ma caracterizeaza.
Va rog sa nu ma mai pomeniti, ca deja ati aberat prea mult pe seama mea. Sunt o doamna, nu mai intervin, ca oricum v-am purtat de grija mult prea mult, v-am aparat, dar poate ma apuc si eu de un tir cu arcul daca nu o sa fiti mai responsabili. Iar daca intervin si prietenele mele facem si show cu voi, ca ele sunt experte, eu doar sunt cu logica si desenul
daca intervin si baietii iese show total, deci, comportati-va frumos si fara glumite de prost gust, stati cu burta pe carte, invatati ca sa ajungeti oameni de valoare sau faceti o scoala de arte si meserii care sa va foloseasca pe viitor si sa munciti. servus! ( sporturile si miscarea in aer liber,jocurile pe calculator lasati-le ca si hobby de weekend)
Mesaj in special pt cei under 18, care fac multe prostii.