FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16766776786796801251»
dee18.07.2009 14:45
Da, bunico. Du-te cu Dumnezeu.

termina mah, oricum m-am dus si am revenit, doar pe mine nu ma doboara cand vor ei ci cand simt eu (nici macar cutitele, caci si eu pot jongla cu cutitul, doar ca nu arunc... ce plm ) Uite, asta e un vocabular special pt tine, caci stiu ca-ti place limbajul asta mai colorat, slang, care nu ma caracterizeaza.

Va rog sa nu ma mai pomeniti, ca deja ati aberat prea mult pe seama mea. Sunt o doamna, nu mai intervin, ca oricum v-am purtat de grija mult prea mult, v-am aparat, dar poate ma apuc si eu de un tir cu arcul daca nu o sa fiti mai responsabili. Iar daca intervin si prietenele mele facem si show cu voi, ca ele sunt experte, eu doar sunt cu logica si desenul :) daca intervin si baietii iese show total, deci, comportati-va frumos si fara glumite de prost gust, stati cu burta pe carte, invatati ca sa ajungeti oameni de valoare sau faceti o scoala de arte si meserii care sa va foloseasca pe viitor si sa munciti. servus! ( sporturile si miscarea in aer liber,jocurile pe calculator lasati-le ca si hobby de weekend)

Mesaj in special pt cei under 18, care fac multe prostii.

D4v1dstelist18.07.2009 14:46

aberez...

dulcicutza18.07.2009 16:04

@dee o stii pe aia "Sunt o doamna ce plm" :))))))

axl18.07.2009 16:08

Dulcicuto ia nu mai rade tu aiurea si pune repede o poza cu decolteul.

dulcicutza18.07.2009 16:16

E prea mare si nu incape in cadru :)))

axl18.07.2009 16:18

Pune numa' o tata.

Stanga.

dulcicutza18.07.2009 16:43

Nu ca-mi vezi alunita :))

axl18.07.2009 16:45

Pune ma, nu-ti fie rusine!

dulcicutza18.07.2009 16:49

Acuma......

axl18.07.2009 16:58

Calumea!

Valeu ia stai oleaca. Cati ani ai?

dee18.07.2009 17:09
@dee o stii pe aia "Sunt o doamna ce plm" :)) ))))

ms, frumoasa piesa.

Lasa ca-mi pun eu decolteul, ce plm, daca astia tot insista cu mentiunea ca eu nu-s perfecta.

Tare piesa.

axl18.07.2009 17:11
Lasa ca-mi pun eu decolteul

Ei, dac-o vad si p-asta chiar ca le-am vazut pe toate.

dee18.07.2009 17:14
Ei, dac-o vad si p-asta chiar ca le-am vazut pe toate.

relax axl,

decoletul o sa mi-l pun in valoare real, nu virtual, doar pe caldura asta, e normal sa ne schimbam tinutele.

Dulcicutzo, de maine te faci feminina, scoti arsenalul greu din dotare (tocuri, sandale,rochii inflorate,o coafura frumoasa, posete asortate) si le-o platesti cu aceeasi moneda. Adio bocanci , adio cercei in nas, schimba macazul, caci esti o fata educata, o doamna si astia nu mai pot sa-ti scaneze portofelul, sau sa strambe din nas cand se uita la tine, testandu-te. Acum tu alegi! ;)

Daniel-Ionut18.07.2009 17:18

Ma da @dee de ce are "no rank"

Sarmana... nici macar rank nu are... :D

dee18.07.2009 17:20
Ma da @dee de ce are "no rank"

pai eu mi-am pus "no rank", doar e simplu de schimbat :P du-te la setari si pune-ti ce rang vrei, doar nu aia conteaza.

Mi-am pus no rank pt ca asa am simtit la momentul respectiv, pt a nu jigni pe nimeni, stelistii adevarati.

Daniel-Ionut18.07.2009 17:21
pai eu mi-am pus "no rank", doar e simplu de schimbat :P du-te la setari si pune-ti ce rang vrei, doar nu aia conteaza.

Mi-am pus no rank pt ca asa am simtit la momentul respectiv, pt a nu jigni pe nimeni.

Credeam ca ti l-au luat si p asta...

Si ai ramas in... rank-u' gol :)

dee18.07.2009 17:23
Credeam ca ti l-au luat si p asta...

Si ai ramas in... rank-u' gol :)

oi' vedea luni ce ma asteapta. Mi-a venit chef sa gatesc. Nu ma prea pricep,stiu doar sa fac chestii banale, cum e cuibul de viespe cu cicolata. :P servus tok! ( asta ca sa invatati si alte formule de salut, tot de bine sunt, intre prieteni ca sa cunoasteti obiceiurile locale din toate colturile tarii)

dulcicutza18.07.2009 17:34
relax axl,

decoletul o sa mi-l pun in valoare real, nu virtual, doar pe caldura asta, e normal sa ne schimbam tinutele.

Dulcicutzo, de maine te faci feminina, scoti arsenalul greu din dotare (tocuri, sandale,rochii inflorate,o coafura frumoasa, posete asortate) si le-o platesti cu aceeasi moneda. Adio bocanci , adio cercei in nas, schimba macazul, caci esti o fata educata, o doamna si astia nu mai pot sa-ti scaneze portofelul, sau sa strambe din nas cand se uita la tine, testandu-te. Acum tu alegi! ;)

Doamne dee cand am citit prima data am avut senzatia ca ma cunosti :)))))) pana si pe aia cu cercelu' din ans ai nimerit-o...daca mai zicea si de attuaj o luam razna si ma aveai pe constiinta :)))))))

dee18.07.2009 17:36
Doamne dee cand am citit prima data am avut senzatia ca ma cunosti :)) )))) pana si pe aia cu cercelu' din ans ai nimerit-o...daca mai zicea si de attuaj o luam razna si ma aveai pe constiinta :)) )))))

tu, eu prefer sa te aiba altul pe constiinta si sa vina cu o floare la tine, doar esti o doamna, vorba cantecului :D . Fa un casting in gand , il alegi pe mr. perfect , dupa testeaza-l putin ( ca sa vezi daca te merita) si dupa pune-i pecetea. Sper sa aiba si o masina, ca sa mai conduca si el, ca n-are sens sa-ti murdaresti rochiile pe motor. App, scoate-ti cercelul ala din ureche, acela metalic, ca te face mult prea receptiva si trebuie sa fii atenta in trafic, ca sunt multe interferente, unde joase,poluare mare etc. Vezi la ce ai alergie si sa nu porti. Fa-ti ordine in garderoba, ca sigur o sa constati ca ai cel putin 30 de posete , 30 de camasi, rochii si alte accesorii, deci, arunca naibii bocancii, sau pastreaza-i pt drumetiile la munte,mare,podis,deal :P sau diverse excursii, unde probabil ca vei merge cu prietenul. Dupa te intorci din concediu relaxata ,cu chef de munca si vedeti voi ce veti face. NU exagera cu cheltuielile, ca suntem totusi in criza, chiar daca e amabil si o sa-ti alimenteze cardul. ( asta pt ca n-are timp sa mearga sa-ti cumpere un cadou sau nu prea stie ce sa aleaga si deasemenea e o solutia facila, sunt de inteles si ei)

Daniel-Ionut18.07.2009 17:58

Hehe... am invatat ceva bun de la dee :D

Acum ca am scris "Més que un club" nu inseamna ca mi-am schimbat parerea despre barcealona... imi place doar ideea de a insemna "Mai mult decat un club" :blush:

axl18.07.2009 18:22

Pana la urma pune careva o poza cu decolteu sau nu? Vorba multa saracia omului.

dee18.07.2009 19:20

tu nu poti da intepaturi de la distanta? trebuie musai sa vezi pozele? :-)

eu nu mai am nevoie, te anunt ca-s intepata de tantari. Nu stiu cand au aparut si astia prin Cluj, cred ca e sezonul, doar suntem in luna lui Cuptor, iar oamenii trebuie sa-si monteze plase la termopane, ca ne invadeaza insectele copacii din fata blocului, pe care bineinteles, nimeni nu-i curata. Lumea doarme ... :)

novac18.07.2009 19:46
porcusor ca intotdeauna :D

Tu sigur zici asta pentru ca o spune nu pentru ce spune, hmmm

micutZu' Deni18.07.2009 20:22

Decolteie unde ??:O

Decolteie unde ??:O

Ba voi v-ati intrebat vreodata de ce Azzido adminu siteului care ar trebui sa fie cel mai mare Stelist dintre noi ... nu are poza cu Steaua la avataru de pe forum ??

Ronnie18.07.2009 20:22

Doar tu ai poza cu Steaua la avatar. Nu esti tru.

«16766776786796801251»