Axle, nu te lasa descurajat de fostii membri. Eu te sustin in lupta ta contra bosorogilor si a alora care rezista la mai putin de 3 beri! ![]()
Axle, nu te lasa descurajat de fostii membri. Eu te sustin in lupta ta contra bosorogilor si a alora care rezista la mai putin de 3 beri! ![]()
Axle, nu te lasa descurajat de fostii membri. Eu te sustin in lupta ta contra bosorogilor si a alora care rezista la mai putin de 3 beri!![]()
bine mah, faceti ce vreti, insa eu zic sa reziste la 3HB ( 3 halbe de bere), ca la 3 beri rezista multi, deci, sa fie competitia din cadrul AISS mai stransa. Daca nu, lasati 'bosorogii' ca stiu ei mai bine ce fac ![]()
Axl PRESEDINTE AISS!
eu te sustin, insa ei decid si sper si sa te remunereze pe masura valorii tale, cea a unui presedinte. Vedea-te-as facand munca de birou, la costum si cravata, ca sa vezi cum e sa lucrezi intr-un colectiv si seara sa ajungi rupt, mort, frant acasa si sa te mai certe si mimoza ca n-ai avut timp pt ea si ai stat iarasi peste program . Ala-i test de rezistenta pt tine, mai Axl si de-l treci esti grozav ![]()

Axle, care-i procedura? Tu propui si noi votam? Sau noi propunem si tu votezi?
Eu propun, eu votez. Autocratie.
Bai, Axle, ce mentalitate de om tanar ai, nene! ![]()
De la ce vine AISS? Axl Îi ªefu' Suprem?
De la ce vine AISS? Axl Îi ªefu' Suprem?
Imi place cum gandesti, esti baiat de comitet. N-ai vrea sa fii Seful Departamentului de Propaganda Agresiva si Publicitate Mascata?
Bai, Axle, ce mentalitate de om tanar ai, nene!De la ce vine AISS? Axl Îi ªefu' Suprem?
Catalin e ceea ce vrea el sa fie, nu are nevoie de un titlu atat de bombastic. Mi se pare comic cum suna Sefu' Suprem, sincer :-)
Lari,tu ce esti? zi-mi un apelativ, asa, de curiozitate.
Andreeo, tu te-ai potrivi minune ca Sefa Catedrei de Disimulare, Urbanistica Mediatica si Strategie Contra-informatica.
Ce zici?
Pe Stanel il fac adjunct la catering, sa fie si el un mic sef.
Lari,tu ce esti? zi-mi un apelativ, asa, de curiozitate.
Lari e chiar un apelativ, pe buletin scrie altceva.
Io-s acordator de pareri, ca meserie ![]()
N-o sa inteleg niciodata de ce unii tampiti intra pe teren...Sper sa-i dea macar 6 luni de puscarie sa se invete minte....sau cativa ani sa serveasca drept model....
Pun pariu ca n-ai avut prea multe absente la scoala
Si pun pariu ca tu erai in clasa in timp ce eu chiuleam ca sa beau vodca pe'afara
Pun pariu ca n-ai fost intr-o peluza a unui stadion
Si ca de la televizor nu poti sa sari direct pe gard cand echipa ta da gol..!
@micutZu' Deni
Vezi c um te comporti, ca poate o sa te numeasca Axl degustator de sfarcuri de-alea, sa ai si tu o functie, ceva.
Deni, vrei s-ajungi si tu un sef mai mic?
Andreeo, tu te-ai potrivi minune ca Sefa Catedrei de Disimulare, Urbanistica Mediatica si Strategie Contra-informatica.Ce zici?
aoleu, stai sa citesc de mai multe ori ca sa inteleg. Parca ma numesti sefa de contraspionaj, mai tu ai vazut prea multe filme, sincer. Eu iti multumesc, insa eu am un job,ma descurc eu, treuie sa ma perfectionez, ca de aia am facut o facultate, sa profesez in domeniu, nu sa-i incurc pe altii. ( atat cat ma pricep, nu ma bag la chestii marete) Sunt altii mai buni care ar putea ocupa acea functie si ar merita. ( asta in cazul in care o poti face, insa hai sa nu mistocarim atata)
o seara placuta!
Pun pariu ca n-ai avut prea multe absente la scoala
Si pun pariu ca tu erai in clasa in timp ce eu chiuleam ca sa beau vodca pe'afara
Pun pariu ca n-ai fost intr-o peluza a unui stadion
Si ca de la televizor nu poti sa sari direct pe gard cand echipa ta da gol..!
Stiu toata melodia !!!![]()
Stiu toata melodia !!!![]()
Esti playbacker?Sau ti s-a tras vocea de la degustare?Sau altceva,ca sincer nu vad despre ce melodie e vorba...
Esti playbacker?Sau ti s-a tras vocea de la degustare?Sau altceva,ca sincer nu vad despre ce melodie e vorba...
mai, toata lumea pasionata de muzica a auzit de Nimeni Altu' si de piesele lor, deci, cum naiba sa nu fi auzit Deni de ei. Asta stie tot si inca putin :-)
Pai nu trebuie sa auda toti de Nimeni Altu`.
Trebuie sa auda cei care merita doar ![]()
muzica se simte, se asculta, se traieste :-) deci, poate or fi existat interferente si stiu mai multi, inclusiv Deni.
Deci, daca el a spus ca stie toata melodia, inseamna ca asa-i!
Vreti sa spuneti ca tanti asta asculata hip-hop
???? cred totusi ca e o gluma
si ca se da mare cu ce-i mai spune unu si altu pe mess ![]()
Cel mai bun playlist de rap e pe suburban.Parerea mea.
Cel mai bun playlist de rap e pe suburban.Parerea mea.
Da ba da nu e chestia de cel mai bun rap .... da mie imi plac melodiile lu Nimeni Altu pentru ca chiar au ceva de transmis .... au un mesaj in ele ... mie im palce mult mel aia Vreau Inapoi ....