FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16266276286296301251»
Virgil02.07.2009 03:35

:)))) Doamne, ce nebunatica esti Dulcicutzo. Cum poti sa spui asa ceva in public? Trebuia sa fie secretul nostru. Mie nu prea imi place, dar daca vrei tu... cu placere.

PS Apropo, ca sã nu te mai plictisești, știi bancul cu Teașcã? :))))))

dee02.07.2009 04:39
@dee mai zi si tu o barfa ca ma plictisesc :) ))))

barfele/farsele nu se fac pe net ( ca s-ar putea ca unii sa le ia drept bune), ci la o cafea, suc, cand te intalnesti cu prietenele, colegele, in timp ce barbatii-s la fotbal sau prin delegatie, sau la bere,ca au si ei dreptul sa ne barfeasca in voie, simtindu-se stresati de debitul nostru verbal :-) Dar hai ca pt tine iti spun una, ca dupa am ceva treaba, de azi chiar ca nu-mi mai permit luxul de a pierde vremea: scoala de samba vai-vai este pe litoral, deci, daca te plictisesti, du-te la mare si sigur o sa te amuzi sau pune mana pe o carte, sau da un telefon cuiva cu care sa te intalnesti, sau gaseste-ti un hobby pe care sa-l faci din placere, sau inscrie-te la un club (eventual fa motocros), sau sa muncesti, in cazul in care esti salariata ... monotonia si plictiseala o poti combate daca intr-adevar iti doresti asta. ( sigur ai putea)

@dulcicutza: asta nu e barfa, e caz concret: ai vazut fazele de la TV, trimite sms si o sa aflii ce-ti rezerva soarta, indiferent ce trimiti, contracost, raspunsul este acelasi: domeniul in care esti testat cel mai mult este .... :D pai iti dai seama ce fraieri suntem sa trimitem sms-uri sa aflam asta cand putem f bine sa constinetizam ca asa e?! macar sa trimitem sms-uri pt ceva campanie umanitara sau donatie pt ceva cauza.

Virgil02.07.2009 05:08

Super fata Dee asta. Cum le mai stie ea pi tãti. :laugh: Are si simtul orientarii. M-a parasit si si-a indreptat pasii spre nesuferitul ala de Doru. :ce_oameni:

Stanici02.07.2009 05:30

Partea tare e ca bate saua sa priceapa iapa ca nu e bine sa stai pe net si, cand colo, ea isi pierde cel mai mult din timpul liber p-aici. Plm, macar eu am o scuza, am net la servici si e mai placut sa bat campii pe Fcs decat sa imi indeplinesc atributiile.

@Virgile. Esti atat de lingusitor incat imi vine sa ma apuc de bautura cand vad ce indrugi.

Virgil02.07.2009 06:09

Lingusitor? Incerc sa conving pe cineva sa faca pasul spre... fericire. :D

Stanici02.07.2009 07:00

Hai, ma, ca ai o varsta, ce dreaq. De la mine tre' sa afli ca "cinevalele" nu trebuie sa fie convinse, trebuie sa vrea ele sa te convinga ele pe tine? Vorba aia : "vreau sa te fac sa ma faci" .

Dragoshel02.07.2009 07:30
SERVUS ALL! :wave:

auzi vorba ma....

dee02.07.2009 07:36
auzi vorba ma....

e o formula de politete ce inseamna "sunt la dispozitia d-voastra" :D insa in limbaj de balta inseamna "salut".

Pai voi bucurestenii nu folositi: pa, ciao, salut ? noi in ardeal, zona Cluj,slaj,Bistrita si alte judete obisnuim sa ne salutam cu : serus (impropriu spus, dar f uzuala intre prieteni, colegi, amici), servus (asta e formularea corecta in romana , provine din latina, cand saluti pe cineva, deci te adresezi unei singure persoane), servustok ( formula preluata din forma latina a lui "servus" in maghiara cand saluti mai multi oameni, un grup)

servus all = va salut baieti :) lui novac i-a fost dor de forum.

Stanici02.07.2009 07:44

Noi, bucurestenii, ca forma de salut folosim "ce faci, ba, in gatu' ma-tii?" , de regula. Cu mici variatii.

dee02.07.2009 07:46
Noi, bucurestenii, ca forma de salut folosim "ce faci, ba, in gatu' ma-tii?" , de regula. Cu mici variatii.

eu am spus la modul general, normal ca daca se intalneste o gasca numai de baieti, sigur o sa spuna: ce faci mai , bulane si alte variatii. Depinde de anturaj si de prieteni, iar daca sunt si fete printre ei, atunci se mai controleaza si o dau pe servus :P

Dragoshel02.07.2009 07:53

asta daca te prinde intr-o zi buna, dar daca esti suparat..

Virgil02.07.2009 08:08

Voi bucurestenii? Hai ca exagerezi Stanici. Sau esti beat. Traiasca ma-ta.

dee02.07.2009 09:28

eu cred ca Stanici s-a referit la altceva. Formula aceea de salut e frecventa atunci cand barbatii se intalnesc in locul unde se simt ei cel mai bine, in carciuma/taverna/crama, care pentru ei e un fel de a treia casa, unde scapa de grijile de la servici si de femeile din exterior (prietene, neveste, mame, soacre) care le fac capul calendar. Acolo e lumea lor si pot folosi orice limbaj doresc, ca de aia merg pe acolo, sa se simta bine, sa schimbe impresii, e un fel de loc de loisir, de socializare, de detenta si refulare colectiva, de multe ori mai placuta decat propria locuinta ( ceea ce ar trebui sa dea de gandit femeilor din viata lor) Acuma daca exagereaza, de aia exista prieteni si merg in grup, sa aiba grija unul de altul :D de aia e bine sa ai macar trei activitati, ca sigur nu o sa te plictisesti.

Stanici02.07.2009 09:34

Dee pisaloaga. Sau psiholoaga. Si plictisitoarea.

dee02.07.2009 09:58

ioi, PPP ?! m-ai facut de 3 x P ... ma che porca miseria!

bine, i'm out, definitiv ! :photo:

Stanici02.07.2009 10:05

Ioi, tulai, plm, smf, ti-o placut?

dee02.07.2009 10:09
Ioi, tulai, plm, smf, ti-o placut?

mda, o sa-mi deschid o agentie de paza si protectia postelor + paza si protectia porcilor (2x PPP) Tulai ce agenti PP o sa-mi angajez (poate vin voluntari de weekend), baga mare porcusorule, ca va fi un concurs greu de admitere, zeci de flotari, 5 min urban fight, close combat si alte dracovenii. Insa nu acum, momentan am alte prioritati, asta va fi un hobby, atunci cand o sa mi-l permit. Ar fi interesanta o competitie sportiva (amicala) PPP vs SSS sau o mezalianta P_S si devine o agentie politie speciala.

Stanici02.07.2009 10:11
stf porcusorule ;)

reciproca ESTE valabila.

Virgil02.07.2009 12:34

V-ati prostit di tãt. Pacãt di voi. Pe unde o umbla galațeanca me, manca-i-as gura ei?

Stanici02.07.2009 13:29

Muaha. I-a expirat suspendarea lu' redondo. Baga la greu, are de recuperat baiatu' . :naughty:

1on02.07.2009 14:54

Ein schraubschlüße!!!

Virgil02.07.2009 15:08

M-ai avertizat cu 10% pe blat Dorule. Frumos lucrat, aproape ca nu m-am prins. Msrp.

Stanici02.07.2009 15:26
Virgil02.07.2009 15:29

O, scuzati-ma sir. :worthy:

Marius02.07.2009 15:30

Ce de tandreturi... :shifty:

«16266276286296301251»