@joga
Da? Ai si detalii picante? :laugh:
@joga
Da? Ai si detalii picante? :laugh:
Ai vrea tu))))))))))))))
Sigur ca as vrea. Nici tie nu ti-ar strica. Stii cum se spune, da-mi Doamne cate pot sa duc.
)))
Sunt rau cu tine. Nu stiu de ce? As vrea sa-ti palpez muschii pectorali, sa te rasfat, sa-ti musc usor sfarcurile.
))))
SERVUS ALL! ![]()
Deci da-o-n plm, a inviat !
IHI ![]()
Vaz ca'i lume noua pe aici... cum sunt, mistocari sau tot mutalai d'aia???
mutalai
p.s. welcome back nea novace
mutalai
p.s. welcome back nea novace
mutalai si sodomiti
de unde aparusi ma? ![]()
ti pup!
pentru oameni!
PS. Si korynna este om, garantat!
1.Esti intr-o camera, dai bacul si ai multe gloante. Ce faci? Dai bacul, doar nu esti prost sa ii impusti pe toti.
faci o ruleta ruseasca cu gloante oarbe (de jucarie), doar nu esti prost sa ii impusti pe toti, dar nici fraier incat sa nu castigi si evident, iti dai examenele si dupa te intorci la preocuparile care te-au consacrat impreuna cu ceilalti, cu mintea odihnita. Bafta tuturor care-si dau in zilele astea bacalaureatul, licentele, doctoratele s.a.m.d Nu faceti tampenii, ce e valul ca valul trece, sigur o sa stiti si o sa iesiti invingatori
. N-a murit nimeni dintr-un bacalaureat, e normal sa-l dai.
hahhahahahhahhahah....ce fraiera e dee....
De la distanta aia(pus la tampla) un glont orb ucide!
Un glont orb e doar un glont fara proiectil. Din pacate are restul componentelor si, cand tragi, sunt eliminate gazele care imping proiectilul, gaze supraincalzite si care pot sa arda o gaura in tine.
hahhahahahhahhahah....ce fraiera e dee....De la distanta aia(pus la tampla) un glont orb ucide!
Un glont orb e doar un glont fara proiectil.
ei, am spus si eu asa, doar nu ma pricep, nu-s militar. Atunci un pistol cu conffeti NA!
mai Adi, de te prind prin Cluj, iti spun in fata: pac-pac si gata
.
Adriane.. vezi ca dee cum te prinde.. cum te tufe...
Adriane.. vezi ca dee cum te prinde.. cum te tufe...
Adisor imi este simpatic, nu vreau sa-l prind, mai degraba eu vreau sa-l apar de belele.
La fel si pe Mihai, un adevarat luptator. (trestie ganditoare te salut
)
Da da...dee vrea sa ne intalanim sa o ardem in mega glam.
Ba, ce mortii ma-sii inseamna mega glam?
ce dai ca sa iti zic?
Ceva de la resling am impresia.
impresie gresita
Ba, ce mortii ma-sii inseamna mega glam?
porcusorule, frcventeaza si tu cluburile ca o sa intelegi conceptul de glam/glamour.
Stii tu, hi5, pitzi, glam look.. e un stil, ca oricare altul, atat. Roaga-l pe Adrian sa-ti explice in detaliu.
GLAM = gay LA(los angeles) music
Sodomiti!
GLAM = gay LA(los angeles) music
mai, daca e un stil il regasesti in toate cele 7 arte, nu doar in muzica.
Eu ma refeream la moda feminina, nu la glam metal, ci la machiaj, vestimentatie etc... deci, arta textila.

Sigur ca as vrea. Nici tie nu ti-ar strica. Stii cum se spune, da-mi Doamne cate pot sa duc.)))
Sunt rau cu tine. Nu stiu de ce? As vrea sa-ti palpez muschii pectorali, sa te rasfat, sa-ti musc usor sfarcurile.
))))
Nu esti sanatos
))))))))))...ai grija ca mie imi place oral
))))))))))))
@Adrian
ai pus numai 4 poze, eu zic ca poza 5 sa o faci reala.
Nu-mi place poza asta cu regele gladiator pe cale sa-si piarda capul ![]()
Nu e o vorba veche din strabuni: cand unul tinde sa cada/clacheze vine altul si-l ridica/ajuta?!
@dee mai zi si tu o barfa ca ma plictisesc
)))