Pai daca tu freci plua...
Pai daca tu freci plua...
Te-ai ofticaaaat, te-ai ofticaaaat ![]()
Fii atent, ca iti stric ploile si cu fata asta =)).
N-am nicio ploaie aranjata cu ea. Ai liber sa treci la atac. Daca si Dee e de acord, nu mai exista nicio piedica.
Ti-am explicat ca, datorita inteligentei mele deosebite si a faptului ca arat bine, fetele sar pe mine, nu eu pe ele.
Dar imi place sa te atat.
N-am nimic impotriva daca folosesti cuvinte din gama celor folosite de gentlemani. Imi esti chiar simpatic.
Nu prea simpatic, sper.
In alta ordine de idei, vezi ca , indirect, si tu ne-ai facut cam pe toti nebuni fara sa se supere nimeni. Recunoaste, te-ai ofticat ca te-am atins in fata madmoazelei, ce mai incolo si incoace.
Azi pe fcsteaua.ro au avut loc 2 lupte grele intre 4 barbati vanjosi.
Pe de-o parte Virgil si Stanici.
Ia celalalt fight intre vlad si dee.
Dee SIGUR e fata. Abereaza prea mult pentru a fi barbat.
Dee SIGUR e fata. Abereaza prea mult pentru a fi barbat.
Pai daca a zis ca are p..la.
Asa a zis: "plm". ![]()
Ba Ronnie ce ai facut la bac? ![]()
M-am c... pe ea matematica.
Ba Ronnie ce ai facut la bac?![]()
Ai agatat ceva??? Vreo p.zda ,ceva?
Da-l bai Ronnie in plt de bac! Important este ca ne ai pe noi!
I se trage de la faptul ca a stat de vorba cu mine pe mess. O avea si ****, dar cu tot cu extensie, probabil.
M-am c... pe ea matematica.
Na lasa ma ca oricum bem..de suparare sau de fericire ![]()
Mult mai aberati ![]()
Eu am terminat seria a2a din gossip girl....stie cineva cand apare seria 3?
hop si eu: ala-i film?
Da' ce-i?Desen animat?N-am gustat ironia....
Poate chiar nu stia ce e...
Nici eu nu stiam pana acum 37 de secunde cand am cautat pe google ![]()
Despre ce este vorba in acest film? ![]()
Cica Forza CFR: *uie CFR
Pai asta e ala care avea id cu forza CFR si vroia id cu Steaua :laugh:
![]()
Da' ce-i?Desen animat?N-am gustat ironia....
Scuza-l ca si-a permis si el o gluma pe acest topic. Propun sa-i se dea ban ca este off-topic aici si face misto de useri.
Cam greu pana la Galati cu glumele!
Sa nu-mi zici ca postezi pe topicul asta pentru socializare.
a)tipul e retardat
b)tipul e uimitor de prost
c)tipul a fost in tinerete de niste franari care s-au recomandat fiind de la rapid
d)tipul este de la tara,abia a aflat de net,abia a aflat si el niste termeni din fotbalul autohton si se da mare folosindu-i
De-aici va descurcati voi,fiecare votati cum credeti,merge si varianta "microbuzelor electorale".
P.S.: Sunt curios daca acest specimen are IQ-ul mai mare sau mai mic decat un pro-becalist....
Eu, unul, am reusit cu succes sa ma imbat. Sunteti nist nasparlii. "In seara asta vreau sa beai/ Sa uit de orice nevoi/ Sa sparg paharul si sa zic..."
Mult mai aberatiEu am terminat seria a2a din gossip girl....stie cineva cand apare seria 3?
apare curand ...
..asta am citit pe niste forumuri ..acum , ce-o insemna la ei curand ....la anul,pe vremea asta !
Abia astept ![]()