O sa ne-amintim / la o tigara / de toate care au fost si-au fost odinioara....
Cine canta ?!
Cine canta ?!
Cine canta ?!
Cumicu
e un stelist adevarat adica un profesionist in domeniul in care activeaza! ( a nu se intelege ca e militar)
prin Forza CFR a vrut sa transmita un mesaj de incurajare tuturor stelistilor adevarati din afara granitelor tarii (adica profesionistii, oameni cu scaun la cap) , care s-au activat si s-au unit pt Romania, iar prin Rapid, un mesaj de incurajare pt masele din Bucuresti care lupta pt Romania! un fel de FM- caz de forta majora, forta maselor care vor perfectionarea sistemului si inlocuirea guvernantilor incompetenti. Guvernul ne testeaza, insa pot fi si ei testati de popor, caci asa e democratic. Sa speram ca am avut cu totii de invatat din lectia asta si sa plecam in vacante,sa ne odihnim, caci meritam
. vedeti ca sunt oferte f bune pt excursiile in strainatate, dar si prin tara. Sa ne odihnim, caci e timpul ca guvernantii si toti cei angrenati in institutiile statului sa atraga fonduri europene sau alte fonduri, sa-si onoreze promisiunile, deci, sa munceasca pt tara asta.
Ce?
Cumicu
Du-te bha...
Din seria contact@fcs
sall toti stelisti sunt un fan de al vostru dar o rugaminte am si u la voi cum as putea sa vb si u cu domnul Gigi becali de ma puteti ast ms de la voiDoresc sa fiu contactat la adresa p***@***
transmiteti-i, va rog, dlui Victor Becali ca ii pot spune lui Cristi Chivu cand poate avea si un baietel. DATI-MI DATELE DE NASTERE ALE LUI Cristi Chivu SI A ADELINEI,
la cate binefaceri faceti macar atata bine sa vi se faca gratis " gestionarea s.r.i-d.n.a basescu....cay priveste meciurile neutralitatea beula este evidenta..nimic nu e gratis si nu are nici o legatura cat priveste cutremurele ...v-am scos de pomana de acolo altfel distrugeam bucurestiul....cam astea ar fi si oricum la binele pe care al faceti...nu am gresit salvanduva...sa fiti sanatos..si multa sanatate...cu stima c.i.rv***@***
![]()
Dulcicutzo sa ti-o trag...
))))))))))))))
transmiteti-i, va rog, dlui Victor Becali ca ii pot spune lui Cristi Chivu cand poate avea si un baietel. DATI-MI DATELE DE NASTERE ALE LUI Cristi Chivu SI A ADELINEI,
Bah...asta e Iliuta de la numerologie ![]()
romales...![]()
Ciao Korynna.
How are you?
Ce-i steagu ala mah?
Fine, thank you. ![]()
Merge treaba?
steagu carei tari?
Fine, thank you.
Merge treaba?
Merge. La tine?
Cam greu, dar nu ma las.
Sa nu te lasi niciodata. S-o faci numai din placere. ![]()
Pai sa stii ca numai din placere o fac.
Pacat ca merge downloadul asa aiurea. ![]()
Dulcicutzo sa ti-o trag...))))))))))))))
Ai vrea tu
))))))))))))))
Ti-o trag eu fara sa vreau, atunci. Din obligatie, cum ar veni.
Parerea mea e ca se pastreaza pt dupa nunta. Insa nea Virgil e cum sa zic... greu de refuzat. Ocazia ideala sa inveti o pozitie noua.