FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16286296306316321251»
Virgil03.07.2009 06:02

Forza Steaua vinci per noi! :laugh:

Stanici03.07.2009 06:11

=)). Ce nebun a fost Virgil. Sunt curios cum o face cand trage ceva buruieni.

Jolly8603.07.2009 06:38

Ce misogin . Hahhahahaha :)))))))))

Virgil03.07.2009 07:23

Jolly tu esti fata nu? Sa ti-o trag cu ura, ca sa vezi cat de misogin sunt. Sa pregatesti aparatul de masurare a misoginismului sa stabilim valoarea exacta Ei, zxcsfbgmjsgdtrotn....

Jolly8603.07.2009 07:48

Virgil...daca reusesti sa-ti faci loc prin parul dintre buci...te astept :x

Dar...nu ma uitaaaaaaa......

NicoSoulSteaua03.07.2009 08:04

Ultimul dans MJ cu 2 zile inainte sa moara :

http://www.youtube.com/watch?v=UcGuveeLKFg...player_embedded

si cea mai proasta minciuna :

http://libertatea.ro/stire/vrei-salariu-de...her-245987.html

Virgil03.07.2009 08:24

O, nu, multumesc nu servesc. Am oroare de cururi masculine.

Jolly8603.07.2009 09:01

Nasol ca te-ai lasat....lasa ca gasesc eu pe unu' sa ma inteleaga si pe mine...

On-topic :

Rahat ? Nu , merci !

Adrian03.07.2009 09:15

Cum se duce o zi pe ****

de Adrian

Ieri, cand m-am trezit, nici macar nu puteam sa intuiesc ce zi superba urma sa am. Am facut repede un dus, am luat un mic dejun foarte micut si am zburat spre Casa de Cultura a Studentilor pentru a asista la absolvirea a doi prieteni buni de-ai mei. Bilet de troleu, troleu, flori, loc bine aerisit in sala si revderea cu o colega proaspat intoarsa din "Erasmus", o colega la care tineam foarte mult.

Desi ma gandeam ca festivitatea o sa tina cat o era glaciara, nu a fost asa. Spre surprinderea mea, a mers la fel de repede ca o lupta de arte martiale mixte. Poate fca exagerez. Poate ca povestile si glumele pe care le ziceam au facut sa treaca mai repede. Poate toate pozele in care apaream eu si care rulau pe ecranul special pus acolo ca sa vada parintii prezenti ce prostii au facut copii lor in cei 5 ani de facultate(fiecare student trimite o poza pentru a se face un power point special, un fel de visual aid care sa acompanieze inmanarea diplomelor, care sa ajute publicul sa puna cate o fata fiecarui nume citit).

Si-am facut, si-am trecut peste tot....si daca e sa o fac din nou, sigur o sa pot. Fara sa imi dau seama, de la rasete si batai din palme, deja eram in holul casei de cultura si inmanam cele 2 buchete celor 2 prieteni. Ce a urmat e usor de inteles: cateva poze si apoi.....BERE!!! Ca doar absolventii tre sa faca ceva cinste, nu?

Dupa cateva mistouri in care ii bateam la cap ca nu au loc de munca(nu ca eu as avea :D ) am ajus si la teras. Pizza, bere...inca un pic de bere...si, bineinteles, cadouri. Ca doar colega aia a mea care a venit din "Erasmus" stia ca, daca nu imi aduce ceva, o musc. :D Am primit o sticluta frumoasa de Vodka Sobieski si un poster genial despre bere. Nu are rost sa va scriu ce era in poloneza, va spun traducerea: Bere, din 1862 ajutam persoanele urate sa aibe succes in dragoste.

334_sobieski_WhiteBottle_noReflection_me

Pe la 18.00 am plecat spre casa. Afara, o caldura superba. Zic superba pentru ca in ultima vreme a plouat deampixu prin Cluj si a inceput sa mi se faca scarba de apa. Am mers chiar pe jos pana acasa. Prin caldura. Ranjind la oamenii care se uitam la sticluta mea de vodka. (Ati vrea si voi, fuckers,nu? Chinga tu madre! :D )

Ajung acasa, arunc hainele de pe mine si deschid pc-ul. Netu din parti! Ca doar de aia sunt abonat la UPC. Sa mearga deampixu. Ma si gandeam cum o sa ma duc sa ii sparg fata lu' Mihai, jegu' care tot imi zice ca "o sa rezolvam problema maine". De vreo 3 ani tot maine o rezolva.

Asa...dar trece si asta. A fost o zi prea frumoasa sa ma supar pe o chestie logica. Ca doar, cum am zis mai sus, e logic sa pice netu'. Ma suna prietena si stabilim sa ne intalnim. Super! Abia astept sa o vad. Dar inainte de asta, sa platesc intretinerea. Rahat! Iar mi-au pus astia fondul de rulment acolo si mi-au dublat practic cheltuielile. Nu, nu, nu! Nu platesc.

Ca un necunoscator. ma duc la doamna administrator si intreb pentru ce e fondul de rulment. "Pentru a rezolva cheltuielile blocului...ca uite ce restante au unii." Deci eu trebuie sa platesc restantele altora. .....hmmm...Hell no! Urmeaza o mica cearta in urma careia prosta zice ca nu imi ia banii. Foarte bine. Se mai baga in seama si un malac de vreo 50 de ani. El e mare(pe la 195 si 130 de kile) si foarte smecher si mai face si greseala sa puna mana pe mine.

Pumn in fata sau genunchi in barba?...Nu!. Ceva mai dulce: Avoctul! In momentul in care malacul aude acest cuvant, incepe sa se fastaceasca. "Ca nu...ca..ai avocat?" M-am prezentat, i-am zis unde ma poate gasi si, aratandu-i oamenii din jur care au vazut cum el facuse pe jmecherul, i-am cerut sa imi dea numele. Rosu la fata si zambind fortat, malacul baga un scurt: "Io-s a lu' Ion si-al Zamfirei". Da? Foarte bine.

Nu am mai stat sa imi bat capul cu dobitocul. Am mers sa mai iau o foaie care trebuia data la administrator. Cand ma intorc, malacul e plecat, liftul e stricat si doamna administrator tot face putza mare. Ca doar avea sustinerea pulimii. Si deodata isi primeste un cap in gura. Pe langa mine mai vin si alti oameni nemultumiti ca trebuie sa plateasca fondul jegos. Pusa cu spatele la zid, ea accepta sa nu il platim si am terminat treaba.

Triumfator ma duc in apartament, fac dus si zbor in oras.Eram mandru ca am castigat din nou. Ziua asta e tot mai buna. Ma intalnesc cu prietena si urmeaza vreo 6 ore superbe despre care nu voi scrie aici. Nu de alta dar nu va prea priveste ce am facut noi doi aseara. Dupa o zi perfecta si o seara perfecta, ajung acasa. Sa incerc internetul? Nu. De ce? Tot ce am de verificat pot verifica si peste cateva ore, pe ziua.

Dupa cel mai bun somn pe care l-am avut de mult timp, ma trezesc si ma uit la Badea in reluare. Buna emisiune. Deschid si computerul si intru pe site-ul meu preferat: www.FCSteaua.ro. Ca doar sunt moderator. Sa vedem ce mai e nou. Sa vedem cine nu e cuminte pe site.

Si, pentru ca perioada asta buna a durat asa de mult, era normal sa se termine. La o simpla apasare a butonului "Vizualizati ultimele postari" capul incepe sa ma doara instantaneu. De ce? Motivul e unul singur si poarta nicknameul "redondo". Baiatul asta care fusese banat 2 saptamani, tocmai scapase de suspendare si posta vrute si nevrute in toate topicurile care ii cadeau sub cursorul mouseului.

Ma doare capul! Nici nu are rost sa ma uit peste cele zecesprezece postari ale lui. Stiu ca toate sunt deampixu. Stiu ca oricum nu are nimic de zis si ca posteaza doar ca sa se bage in seama.

Asa s-a terminat o zi perfecta. Un singur om, un singur loser becalist, un singur non stelist. Atat a fost nevoie sa strice o zi perfecta.

Stanici03.07.2009 09:35

Jet, ma, ca tu oricum nu stii fotbal.

Adrian03.07.2009 09:35

stiu

Virgil03.07.2009 10:04

Ciao Corina. Frumoase sa-ti fie dupa amiezile. :*

Stanici03.07.2009 10:08

Si pline tot timpul sticlele cu vodca.

korynna03.07.2009 10:09

Si mai frumoase noptile.

Giusto?

Ciao :)

Virgil03.07.2009 10:10

O, da. In bratele mele. :laugh:

Stanici03.07.2009 10:12
O, da. In bratele mele. :laugh:

Hih. Cineva trece prin criza de middle-age.

Virgil03.07.2009 10:14

Inca nu, dar Corina e o fata pe care oricine ar remarca-o. E frumoasa si inteligenta.

Marius03.07.2009 10:14

de unde stii virgile?

Virgil03.07.2009 10:18

Ei si tu, de unde? Toata lumea stie, inclusiv tu.

Stanici03.07.2009 10:18

Gata, ba, ca si-o ia in cap. Si p-orma o sa isi inchipuie ca e ma draguta ca mine.

NicoSoulSteaua03.07.2009 10:21

Descriere :

Atributul de libidinos implica un dezgust din partea persoanei care face caracterizarea. Barbatul are pofte, te vrea ca pe un mijloc prin care el isi poate satisface placerile. Dar se gandeste numai la ale lui. Nu il intereseaza persoana femeii decat ca un mijloc, un moment care odata consumat isi pierde cu desavarsire orice valoare. Libidinos implica din partea barbatului o oarecare urma de nesimtire, de lipsa de rusine pentru poftele sale.

Un libidinos nu se vede niciodata ca atare; poate el se crede foarte seducator, chiar are impresia ca face placere, ca naste o dorinta. In plus, nici nu se poate spune ca a fi libidinos ar fi in vreun fel o trasatura de caracter. Mie un gest mi se poate parea ca atare, altcuiva i se poate parea ceva simpatic si dezinvolt. Granita se deplaseaza si odata cu varsta, experienta.

Fobia pe care o reflecta este aceea de a fi tratat precum un obiect, de a fi complet indiferent dincolo de actul sexual in sine. Si probabil ca nu ar fi nici o problema in asta daca nu ar fi vorba de o vointa care se manifesta, care pretinde. Daca esti langa o persoana pe care o consideri libidinoasa te poti astepta oricand sa ii alunece mana pe picioarul tau si sa ti se uite nevinovat in ochi avand aerul - "S-a intamplat ceva anormal?".

raspuns : ..... se vede

Marius03.07.2009 10:21

Ochi, ce faci ma? Scrie en roumain :D

Virgil03.07.2009 10:24
Descriere :

Atributul de libidinos implica un dezgust din partea persoanei care face caracterizarea. Barbatul are pofte, te vrea ca pe un mijloc prin care el isi poate satisface placerile. Dar se gandeste numai la ale lui. Nu il intereseaza persoana femeii decat ca un mijloc, un moment care odata consumat isi pierde cu desavarsire orice valoare. Libidinos implica din partea barbatului o oarecare urma de nesimtire, de lipsa de rusine pentru poftele sale.

Un libidinos nu se vede niciodata ca atare; poate el se crede foarte seducator, chiar are impresia ca face placere, ca naste o dorinta. In plus, nici nu se poate spune ca a fi libidinos ar fi in vreun fel o trasatura de caracter. Mie un gest mi se poate parea ca atare, altcuiva i se poate parea ceva simpatic si dezinvolt. Granita se deplaseaza si odata cu varsta, experienta.

Fobia pe care o reflecta este aceea de a fi tratat precum un obiect, de a fi complet indiferent dincolo de actul sexual in sine. Si probabil ca nu ar fi nici o problema in asta daca nu ar fi vorba de o vointa care se manifesta, care pretinde. Daca esti langa o persoana pe care o consideri libidinoasa te poti astepta oricand sa ii alunece mana pe picioarul tau si sa ti se uite nevinovat in ochi avand aerul - "S-a intamplat ceva anormal?".

raspuns : ..... se vede

Wow, cat dispret. Imi pare rau Nico, pe tine nu avem voie sa te abordam. Si nu uita ca e un topic de misto pana la urma. :)

Virgil03.07.2009 10:29

Hai mai baieti, ce naiba, ati amutit? :laugh:

bodanelu03.07.2009 10:30

Virgil varsa tot sub scuza ca e la misto :))

«16286296306316321251»