LIBIDINÓS, -OÁSÃ, libidinoși, -oase, adj. Care se lasã fãrã rușine stãpânit de pofta plãcerilor senzuale, înclinat spre lascivitate. – Din fr. libidineux, lat. libidinosus.
LIBIDINÓS, -OÁSÃ, libidinoși, -oase, adj. Care se lasã fãrã rușine stãpânit de pofta plãcerilor senzuale, înclinat spre lascivitate. – Din fr. libidineux, lat. libidinosus.
@novac mai hoinaresti pe onlinesport?
N-am ce sa vars, toate persoanele care contribuie la mentinerea in viata a acestui topic imi sunt deosebit de simpatice. Fara exceptie. Chiar daca unele vor sa para mai catolice, nu ma supar, am inteligenta minima sa inteleg ca au mici suparari trecatoare.
Va doresc un w-e placut. Eu tocmai inchid si plec spre casa.
Cat de periculos a de venit acest topic. Trebuie sa ai grija ce vorbesti, cum vorbesti, despre cine vorbesti. Dulcetzico, sa fii iubita si sa ai un w-e asa cum ti-l doresti. Pupic.
Wow, cat dispret. Imi pare rau Nico, pe tine nu avem voie sa te abordam. Si nu uita ca e un topic de misto pana la urma.![]()
si pm-urile fac parte tot din categoria "topic de misto",asa-i ?
in alta ordine de idei,nu fac parte din categoria persoanelor "deschise" pentru abordari pe net...daca era pe asa,aveai si acum cele doua clone
puteam sa ma abtin cu descrierea,dar chiar e un mare
tot ce se scrie pe aici. sper sa se enerveze careva cu "putere"..ori sa duca coltul asta unde trebuie,la veselie ori sa-mi dea mie un mare ban pentru categoria asta de forum,care in prezent nu mai are nimic ok in el...de la useri,pana la postari
vorba cuiva : pam-pam
din ultima postare am dedus ca cineva este sub papuc!
Mai, mai, ce lea e Nico. MIAAAAAUUUU!
Acum, serios, nu mai intra aici daca topicul asta "scund" nu se ridica la inaltimea narilor tale. Eu ma distrez p-aici si la fazele haioase si la penibilitati. Cat despre faza cu "puterea" ... aiurea-n tramvai.
din ultima postare am dedus ca cineva este sub papuc!
ai dedus gresit si eu m-am cam saturat de fazele astea...
din pacate,pentru uniii socializarea dincolo de acest forum,influenteaza legaturile pe aici iar unii oameni nu stiu sa faca diferenta intre real si virtual
tocmai de aceea aici avem un nick iar in realitate un nume...hai sa le folosim corect
NicoSoulSteaua nu e iubita niciunui user...e doar o stelista si membra AISS..doua motive pentru care ma aflu inca pe acest forum
PS: nu port papuci
PMS? ![]()
Da' nu mai intra p-aici, ca ne strici cheful. Si o intreaga zi la munca trece greu rau de tot fara sa te mai iei la sto cu cineva pe net.
plm.. gata.. nu se mai pot face mistouri pe aici..
Daca nu suntem si noi Ok, sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor. Vax, ba, si noi si topicul, sa il injuram p-ala care la- deschis, ce ziceti?
si pm-urile fac parte tot din categoria "topic de misto",asa-i ?in alta ordine de idei,nu fac parte din categoria persoanelor "deschise" pentru abordari pe net...daca era pe asa,aveai si acum cele doua clone
puteam sa ma abtin cu descrierea,dar chiar e un mare
tot ce se scrie pe aici. sper sa se enerveze careva cu "putere"..ori sa duca coltul asta unde trebuie,la veselie ori sa-mi dea mie un mare ban pentru categoria asta de forum,care in prezent nu mai are nimic ok in el...de la useri,pana la postari
vorba cuiva : pam-pam
Nici povestea mea nu ti-a placut? ![]()
Am depus multa munca sa o scriu...![]()
voi va plictisiti mai tare ca mine
)))))
Relax, don't do it, when you want to, go do it...
@Marius
Ce sa fac mai, ti-am simtit lipsa.
LE: Stanici, nu as indrazni sa-mi inchipui asa ceva...cum sa trec peste parerea unui angajat SAS cu dragan la baieti ![]()
sporadic dragoselu,
dupa cum am vreme. Intru pe acolo sa lovesc javrele la oo si ca multumire primesc penalizari de la unu de se da mare stelist ... oricum lumea zice ca-i gay iar asta explica multe din deviatiile comportamentale:D
Bai, de ce nu mai am avatar la vedere???
salut, novac. nu te-am mai vazut de 100 de ani. bine, sanatos?
LE: intra la "panoul meu". ai 2 optiuni avatar si fotografie personala. tre sa fie una dintre astea
Da cine plm a umblat la mine'n panou sa-l scoata d'acolo si mai ales dc??![]()
Hackeru' de GeorgeStan e de vina, iar Ajutoru'DeHacker Azzido a fost mana lui dreapta...
voi va plictisiti mai tare ca mine)))))
hai sa facem surf pe webcam. dezbracati.
sms bunicu' novac >
<!
Asa deci, duminica ma duc la beserica sa le dau acatiste d'alea nasolii ![]()
lele. Joga, acum un an parca-mi erai antipatic, nu mai tin minte ezact...
novace ai imbatranit dreacu`de tot si te-ai prostit ![]()
LE: a murit si Maical Gecsan de cand nu ai mai intrat p`aici
Asta cam asa este... totusi mai grav este ca l-ati lasat pe Vergilius sa posteze p'acilea :laugh:, btw, ce nickuri avea la clonele cu care dialoga?
novace, revin la tratamentul obisnuit de capace pe chelia dumitale. sper ca nu va suparati.
nu's la curent cu toate barfele, dar speeer ca nea Virgil nu l'a abordat cu vreo clona si pe Mrs. e de'a dreptul dezgustor!
Asta cam asa este... totusi mai grav este ca l-ati lasat pe Vergilius sa posteze p'acilea :laugh:, btw, ce nickuri avea la clonele cu care dialoga?
Nu e grav deloc novace, crede-ma. Nu mai sunt moderator si ne putem intelege bine. Asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Cele doua clone ale mele au fost David^ si emerson_fittipaldi.
Mentionez ca pe Onlinesport sunt Deschamps. Mai spun? Pe Sportul Studentesc sunt Domenech, pe Dinamomania Dard rouge, pe cu Magazine...
Bine ai venit. ![]()
Ca nu mai esti mod vad ca-ti prinde bine chiar si tie, ca tare erai crispat (uneori) "la exprimare", tineai pre mult in tine si cred ca se umfla
... altfel poti sta pe cate forumuri doresti, ca-i liber netul. ![]()