Ehehehe... avem nevoie si de o alta opinie... ![]()
Ehehehe... avem nevoie si de o alta opinie... ![]()
Imi cer scuze ca v-am intrerupt. Promit sa nu va mai deranjez decat dupa ce va incingetzi ![]()
Esti binevenit oricand sa ne deranjezi cu o opinie usturatoare, Lari. Una alta, e ca cazul sa-mi caut briceagul din dotare si sa plec la padure sa vanez rate.
Deci te-ai saturat de ratzushte? ![]()
OMG!
e plin de nebuni in lumea asta...
Mai ales pe acolo prin Bucuresti, pe la "sudistii" aia.
@joga
infiintam asociatia lua-te-as la misto, bucurestene?
iti dai seama cati membri cotizanti am avea?
@joga
infiintam asociatia lua-te-as la misto, bucurestene?
iti dai seama cati membri cotizanti am avea?
Mai multi decat AISS
...
Lari, chiar am fost la vanatoare de rate salbatice. Am si tras cu o arma adevarata, cei drept in plan vertical.
Bine Joga, foc de avertisment la vanatoare de rate. ![]()
Bai vedeti ca il/o speriati pe Ratza
Bine Joga, foc de avertisment la vanatoare de rate.![]()
Eu nu impusc animale mah! Doar le "pescuiesc".
off topic:
Bodanelu si Nico:
la PN de pe Ghencea te lasa sa intri cu aparat foto, portmoneu, breloc de chei si ceva farduri
? a.. si evident o borseta. Am uitat de telefon ... mda, se aduna.
Joga, tu banuiesc ca ajungi mai rar pe acolo.
Asta-vara am intrat pe stadion cu tot ce ai enumerat tu, mai putin aparatul foto, care l-am lasat in masina; si hasis in loc de trusa de farduri, o pungulita neinsemnata cat sa-mi dea aripi in peluza.
Si sa faceti voi "lua-te-as in brate, bucurestene". Sau bucuresteanule. Va mananca grav, pasivo-latento-civilizato(staucapralaboz.gori)-austro-sarbo-ungaro-manilor?!!!
SA FIE PACE IN PLM PE PAMANT!
off topic:Bodanelu si Nico:
la PN de pe Ghencea te lasa sa intri cu aparat foto, portmoneu, breloc de chei si ceva farduri
? a.. si evident o borseta. Am uitat de telefon ... mda, se aduna.
Joga, tu banuiesc ca ajungi mai rar pe acolo.
aparat foto de dimensiune mica,adica un ceva de bun simt
portmoneu...fara monezi
breloc de chei,da...dar nu cu tot felul de atarnatori..doar chei si atat
iar de farduri,cred ca te poti lipsi,ca nu faci dintr-un meci de fotbal un eveniment "monden"
PS : sa ma anunti cand ajungi,sa-ti fac o primire cum se cuvine,binenteles impreuna cu bodanelu si inca cativa :wink:
Si sa faceti voi "lua-te-as in brate, bucurestene". Sau bucuresteanule. Va mananca grav, pasivo-latento-civilizato(staucapralaboz.gori)-austro-sarbo-ungaro-manilor?!!!
Nu te infierbanta taica, staucapralaunguri doar la granita, in rest staudeasupralaunguroaice.
Lasand gluma la o parte, au niste puburi curate de cazi in cap si nu te doare prea tare. E o civilizatie iesita din comun.
sudistilor!
Joga, nu te mai chinui sa-i explici porcului ,sunt lucruri pe care el nu le poate intelege, d'apai sa le accepte .Mai bine se balaceste in mocirla balcano-damboviteana . Vai de copitele lui ![]()
Vai de copitele mele o sa fie cand o sa va iau la suturi si or sa se murdareasca de falsul vesticism care zace in unii. Aviz amatoarelor.
P.S. : orice mocirla Romaneasca e mai curata decat prima penicilina de fabricatie ungureasca. Bleah.
calm porcusorule, calm.... inspira, expira, inspira, expira,inspira, expira, inspira, expira ...