O gluma buna nu faceti ..numa destea de duzina..
huh?
glume de kkt
@dragoshel
saitu pe care-l promovezi tu la semnatura e cam neoriginal (vai de voi.net)
Din cauza ta gloria, am trecut de linia aceea rosie a plictiselii. Este exclusiv vina ta ca urmeaza sa ies in oras la barul meu preferat, dc calc pe vreunul la trecerea pt pietoni esti 100% responsabil.
Sper sa dormi linistit la noapte!
dupa posibilitati... ![]()
Sper sa dormi linistit la noapte!
Asa, ca tine? ![]()
Cele mai bune glume sunt glumele proaste facute bine!
Ai avut noroc gloria taica!
Lari, cand acumulezi 1000 de posturi iti fac cadou o iepuroaica roz si pufuoasa!
Pai daca tu esti vanator si pescar, mai bine nu, ca tu sigur mi-o aduci moarta. Mie-mi plac vii ![]()
LE: Auzi, da' vizualizarile de profil se pun? Da' anul' nashterii?
Pe toti zeii, ce ai de gand sa faci cu bietul animal? Fireste ca o sa-i curm viata... Iti sta mai tru pe birou, teapana, impaiata...
Io-s mai pasnic de felul meu. Singurul fel de vanatoare care-mi place e aia din jocurile online ![]()
Plus de asta, io-s precum Ace Ventura dintr-un puncte de vedere: detest oamenii carora le plac animalele impaiate.
Ba si mai mult: n-ai auzit de oameni care cresc animale vii de placere?
Ce oameni cruzi... Ai sa votezi cu Nastase si Tiriac la alegerile astea, ha? ![]()
Ai o satisfactie mare cand iti sorbi din cand in cand cu privirea exponatele de pe birou sau de pe perete. De ex, am capul la o stiuca de vreo 10 kg, prinsa in Delta acum vreo 3 ani, si de fiecare cand ies pe usa inarmat pana in dinti cu lansete si scule imi poarta noroc.
Eu nu cred in poze si capturi video, un pescar adevarat trebuie sa-si construiasca trofeele, sa fie cat mai palpabile si adevarate.
La alegeri o sa votez cu partidul care imi ofera o lanseta Spro Dyno Force Feeder, de 3,90 m. :X
Atunci iti urez sa ai ocazia s-o impaiezi pe maimutza de Becali.
Nu-mi spune: postul "Animal Planet" iti face greatza, ha? ![]()
Urmaresc rareori, dar mai cu seama cand sunt oferite reportaje despre "continentul negru". Nu esti barbat adevarat pana nu ajungi singur in safari, cu o arma si un glonte pe teava ei, in fata unui rinocer ranit si turbat ce vrea sa te ucida. :X
Fishing & Hunting, old champ!
Toate fiind zise, ma retrag sa visez strategia pt sezonul viitor! :X
aha, deci te vei uita cu orele pe AXN Crime, nu? ![]()
Cea mai tare replica: Libertate pentru punkboy!!!
)
Spusa de iov - 21-11-2008 - 23:37 la topicul Univ. Craiova - Steaua: 0-0.
=)) eu stiam ca e libertate pt suporteri =)))
atunci poate sa fie si libertate pt turma ?:>:X
aha, deci te vei uita cu orele pe AXN Crime, nu?![]()
nunu , se uita la survivor , pe Discovery ( e tare rau
)
puimic, dragoste... :x e interzis minorilor sub 16 ani... Postarile iti vor vi sterse in maxim 5 zile...
Lari, cand acumulezi 1000 de posturi iti fac cadou o iepuroaica roz si pufuoasa!
Joga, sper ca ai vorbit deja cu pestii tai pentru iepuroaica mea. Nu vreau sa ne certam, fii om de onoare! ![]()
enjoy ![]()
Ropo, Torje si Pulhac, cei mai mari stelisti:
Aoleo, esti deja la 999?
Imd dau un telefon, sa verific... Ce marime? XXl...?
XXLari, bineinteles... ![]()
E pe drum... Sper sa supravietuiasca. :x
LE: Adriane, da-ti un bobarnac!