pe cine vreti la Steaua , avem de ales între Fred ,Morientes, Kezman sau Maccarone! doamnee cum mã sã vinã ãstia în România
))) ? prea nebunã presa noastrã mã jur
pe cine vreti la Steaua , avem de ales între Fred ,Morientes, Kezman sau Maccarone! doamnee cum mã sã vinã ãstia în România
))) ? prea nebunã presa noastrã mã jur
@Marius,
Am uitat sa-ti multumesc pentru cadoul pe care mi l-ai facut de ziua mea de nastere!(22 octombrie)
Cele 3 zile de ban pentru Victor! ![]()
Sa-mi bag picioarele!
Acum nu mai pot merge la meciurile Stelei ,ca ma cauta ""badigarzii" dupe buletin!
Vlad75 si bodanelu ti-a facut cadou 7 zile de ban pentru Victor
Vlad,
bodanelu ți-a fãcut cadoul ![]()
Oricum, iți spun un la mulți ani de pe acum ![]()
@Marius,
Ziua mea a fost pe 22 octombrie.Atunci ai dat 3 zile de ban.
7 zile fara Victor? Pe cine isi ia capace zilele astea?
Vreau si eu! Ador sa mai vad un intelectual ars pe rug. Iar noi sa ne bucuram ca o gloata fara creier din Evul Mediu.
Atunci, cu plãcere ![]()
Vreau si eu! Ador sa mai vad un intelectual ars pe rug. Iar noi sa ne bucuram ca o gloata fara creier din Evul Mediu.
@Joga,
Pai asta-i topicul cu mistouri. Nu se bucura nimeni de patania lui Victor. Doar faceam misto pe seama asta pe acest topic. Daca eram serios ma duceam la "nemultumiri cu privire la activitatea moderatorilor".
Care mai este rostul acestui topic? ![]()
am vorbit serios mah in legatura cu Victoras, in concluzie e un misto valabil
Nu se bucura nimeni de patania lui Victor.
Punem pariu?
Punem pariu?
@Mo,
la misto nu se bucura nimeni.
@Joga,
Victor pe mine m-a jignit cand am scris ceva despre Becali.
Si dragule,nu confunda nesimtirea cu inteligenta!
PS Noi ,din fericire,nu suntem in Evul Mediu>
Si termina cu mistourile!(ca nu esti offtopic)...mai ai nevoie de The Dark Night ?
Sunt de acord sa-l ardem pe rug. Si aceea manifestatie de bucurie spontana sa fie asemeni unei gloate din Evul Mediu. Ce n-ai inteles? ![]()
Cat despre Dark Knight, l-am dldat joi sau vineri cand a aparut dvdrip-axxo.
traiasca monotonia, traiasca plictisul, traiasca acalmia pe forum!
Multumiti-i lui bodanelu pentru asta, l-a banat pe Victor ![]()
si io care credeam ca nu exista nicio obiectie..
)
PS si LE :Multumim bodanelu
si eu care am crzut ca fac o fapta buna... la naiba.. nu mai sunt tru
(
@vlad75
Lasa tata ca iti sunt dator cu un post sters din greseala si-n viteza......i-a tu ban ca ti-l scot eu ( doar unul...mai departe nu ma bag ) ![]()
@vlad75
Lasa tata ca iti sunt dator cu un post sters din greseala si-n viteza......i-a tu ban ca ti-l scot eu ( doar unul...mai departe nu ma bag )
@Fane
Credeam ca-mi urezi sa iau bani ,nu ban sau banuri!
Eu vreau bani!
La toti urez bani! ![]()
S-a sfarsit sezonul de pescuit... Cat de trist.
5 Secrete pentru a gasi FEMEIA PERFECTA
1. Este important sa gasesti o femeie care are grija de casa, stie sa gateasca bine si are un serviciu bine platit.
2. Este important sa gasesti o femeie care te face sa razi, care te intelege, cu care poti sa discuti orice.
3. Este important sa gasesti o femeie pe care sa te poti baza, care stii ca nu te minte niciodata.
4. Este important sa gasesti o femeie buna la pat, care face dragoste cu placere si de cate ori vrei tu.
5. Este important ca aceste 4 femei sa nu se cunoasca intre ele!
![]()
Afirmatia asta are efect de bumerang.
Adica afirmatia va pleca in directia femeilor, le va dobori si va reveni la noi?
Putin mai subtil.
Adica nu le va dobori, ci doar le va gadila? Unde, oare? ![]()