@bodanelu
Plecaciuni intelpciunii tale adanci ![]()
Nici prin cap nu mi-ar fi dat ca se poate gandi careva sa faca prescurtari la asa ceva ![]()
Care e prescurtarea de la banner care acopera toata peluza? ![]()
BanPe? PeBan? PelBan? BaTPe? ![]()
@bodanelu
Plecaciuni intelpciunii tale adanci ![]()
Nici prin cap nu mi-ar fi dat ca se poate gandi careva sa faca prescurtari la asa ceva ![]()
Care e prescurtarea de la banner care acopera toata peluza? ![]()
BanPe? PeBan? PelBan? BaTPe? ![]()
@steaua_gloria ia d-acilea... AICI MA...
@Lari, pur si simplu coregrafie! Sau panza ![]()
bodanele, tu n-ai mai banat pe cineva de 4 zile. eu de cealalta parte, nu am mai baut 5 carlsberg deodata de pe 21 septembrie. e cazul sa spargem ghinionul maine!
vrei un vin? iti trimit ultima cana ca nu pot sa o mai beau... mi-am pierdut antrenametul. Sau daca vrei Bergenbier ca am 48 de cutii de bere la munca si mi-e lene sa ma duc sa le aduc acasa ![]()
bodanelule vreau eu berile ![]()
Sa vedeti de-acuma liniste pe forum.. A aparut manageru` 2009! ![]()
Pacat ca pe calculatorul meu nu merge :noexpression:
"Steliștii nu vor avea curaj sã iasã din casã cînd vor merge dinamoviștii la meci pe Național!"
Corect, la cate batai si-au luat in zona aia cei rezultati din imperecherea unui caine cu o rosie, ne si noua mila...
Doamne, cate prostii au putut debita Borcea si Turcu... Incep sa cred ca jegali nu e oligofren in comparatie cu astia doi...
Mai degraba isi puneau intrebarea daca vor ajunge cainii mai multi de 300 pe National. ![]()
Buey, azi e ziua lui W3bmaster, asa incat, pe langa traditionalul LA MULTI ANI, propun sa-l facem atat redactor, cat si moderator ![]()
Cred ca mai potrivit ar fi Mercenaru Necunoscut
Si de ce nu ii faceti?
bodanele, tu n-ai mai banat pe cineva de 4 zile. eu de cealalta parte, nu am mai baut 5 carlsberg deodata de pe 21 septembrie. e cazul sa spargem ghinionul maine!
smf! parca vad ca o sa-mi indeplinesc dorintele doar de Craciun. ![]()
bagati repede topicul cu transferuri , ca a inceput presa sa transfere jucatori la Steaua ![]()
mai aveti chef de mistouri ? eu sincer sunt socat de ce se întâmplã la Steaua :sad2:
eu sincer sunt socat de ce se întâmplã la Steaua :sad2:
Daca dadeai in P.N peste vreun zmarandoi mai zelos, erau toate sansele sa fii socat si la propriu
.
m-ai fãcut sã râd când n-aveam chef
)
@ azzido
are dreptate omu
pe unii ii apuca talentul pe wc ![]()
Atmosfera cam sinistra pe aici....
btw, alina, ieri a fost o ploaie marunta si un frig ca dracu' in Ploiesti.
http://www.220.ro/Dacia_si_cei_10_sateni-126544-U383259.html
dacia si cei 10 sateni. dati la minutul 1 :biggrin:
Cine stie italiana,am nevoie urgenta de cineva . Imi dati un PM.
scz de offtopic