@Gabi_MS
sper ca ai sesizat ca am fost o doamna si te-am lasat in pace vreo 6 luni de zile, insa acum revin cu aceeasi intrebare: chiar nu ai de gand sa postezi ceva? iesi o data din umbra ![]()
@Gabi_MS
sper ca ai sesizat ca am fost o doamna si te-am lasat in pace vreo 6 luni de zile, insa acum revin cu aceeasi intrebare: chiar nu ai de gand sa postezi ceva? iesi o data din umbra ![]()
Acelasi lucru i l-am reprosat si eu unei anumite fete, pe nume ei Florry.
bai, si-a facut joga cont pe stelist.ro.
deci nu pot sa cred. senzational ! ![]()
Inteleg prin derby meciul dintre cele mai puternice echipe din campionat.
Pai eu stiam ca un derby este un meci de traditie intre 2 rivale; meci in care nu conteaza forma de moment sau Liga in care joaca cele 2 echipe.
United-Liverpool, Barca-Real, Boca-River vor fi considerate derby-uri indiferent de forma de moment a combatantelor
@MoWeed
Pentru mine, asa cum am spus deja, Dinamo este o echipa de mana a doua. Pentru ei, un singur meci conteaza, cel cu Steaua. Pe ei nu-i doare atat de nasol sa fie jupuitzi de toti descultii prin Europa cat ii doare o infrangere cu noi.
La noi, esecurile din cupele europene sunt printre cele mai dureroase, mult peste ce simtim la o infrangere cu ei.
Au o mentalitate de echipa mica, au suporteri de echipa mica: aia umplu stadionul doar la meciurile cu noi.
Incerc sa spun ca si pentru mine erau derby-uri meciurile cu potaile. Dar in urma cu multi ani. Acum, vad un meci in care unii incearca sa se simta mari doar printr-o victorie (sau remiza, mai nou), contra noastra.
Imi e greu sa simt un meci ca derby in fata unor astfel de imbecili.
CFR-U vor fi derbyuri
Ete pl. Chefere nu va face parte niciodata dintr-un derbi pentru simplul motiv ca singurul derbi din Romania e intre Steaua si dinamu.
Ete pl. Chefere nu va face parte niciodata dintr-un derbi pentru simplul motiv ca singurul derbi din Romania e intre Steaua si dinamu.
Nu fiti atat de siguri! N-ati aflat inca de un alt mare derbi: eu cu nevasta-mea! ![]()
bai, si-a facut joga cont pe stelist.ro.deci nu pot sa cred. senzational !
sms!
Nu fiti atat de siguri! N-ati aflat inca de un alt mare derbi: eu cu nevasta-mea!![]()
. La fotbal nu exista cea mai frumoasa parte din derbiul mentionat de tine :IMPACAREA.
Cu toate ca s-ar putea spune ca i-am cam ... in ultimii ani pe rivali.
Buna seara. ('cu accent oltenesc)
Ati votat destul cu hotzii
Acum votatzi cu patriotzii!
(Vadim)
Trec granita la unguri maine dimineata. S-ar putea sa nu ma mai intorc.
Te dai cu dusmanii? Tradatorule ![]()
Nu. Merg la pescuit cu 2 amici.
aia nu-i granita, e ca si acasa
) ( prevad ca vor sari patriotii)
dar unde mergi? pe Tisa?
@Mo
ma miram eu sa nu te sesizezi
ca si "acasa" din cauza distantei mici si a faptului ca n-ai nevoie decat de buletin sa treci granita, o simpla formalitate. Cand mai merg prin Oradea, dau o tura si prin Ungaria, sa iau masa si ma intorc ![]()
Hua, cum adica acasa? ![]()
Floryyyy....tu de ce nu spui nimic ?
Chestiunea importanta nu e locul ci cu ce ne deplasam, un exemplar rar de Dacie din anul de gratie 79'. Prietenul meu a zis ca a rulat si cu 120 km/h cu rabla aia, si de aici izvora si temerea mea.
Despre locatia exacta stiu ca e la 40 de km de Arad, e un fel de sat din Ungaria a carui nume incepe cu L si taxa e in jur de 2500 de forinti. Acum nu stiu ce sa zic, Dumnezeu cu mila.
am auzit ca cel mai bine e la Mako, ai de toate: crap, caras, somn, iar taxa e tot de 2500 forinti ( `~ 38 ron) pe zi.
@Nicoleta
am in familie un impatimit; eu n-am fost, n-am testat, nu ma pasioneaza absolut deloc.
D-soara Dee,de cand aveti cunostiinte despre pescuit ?
Daca v-ar auzi Fane....
Am auzit de locul ala , dee, mi-a povestit un pescar intr-o zi. Avea o privire si un ton al vocii, de zici ca a fost captiv in Zona Crepusculara. I-am verificat si sticla din care a baut, era pepsi Light.
aia nu-i granita, e ca si acasa) ( prevad ca vor sari patriotii)
dar unde mergi? pe Tisa?
@Mo
ma miram eu sa nu te sesizezi
ca si "acasa" din cauza distantei mici si a faptului ca n-ai nevoie decat de buletin sa treci granita, o simpla formalitate. Cand mai merg prin Oradea, dau o tura si prin Ungaria, sa iau masa si ma intorc
Poate te si mariti p-acolo sa ramanem noi, astia, stelisii adevarati, cu unu' mai mult. La cata tolernta zace in tine, nu m-as mira sa te iei cu un spurcat de ungur.
La cata tolernta zace in tine, nu m-as mira sa te iei cu un spurcat de ungur.
porcule, toleranta inseamna sa intelegi , nu sa impartasesti sau sa accepti. Oricum, o sa ma sacrific si o sa iau unul din Cluj, pentru a inclina balanta in favoarea noastra, a stelistilor nedeclarativi,care n-au nevoie sa se bata cu pumnul in pipet pentru a fi recunoscuti si acceptati de ceilalti ca si stelisti.
@dee tu nu ai somn?