FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«14604614624634641251»
Marius11.11.2008 20:35

Andrei e șmecher :cool:

Lari11.11.2008 20:37

Daca intelege mesajul, inseamna ca o sa fie nu numai smecher, dar si inteligent :whistle:

Marius11.11.2008 20:39

Inteligența nu e și nici nu trebuie o caracteristicã a jucãtorilor de fotbal :D

Lari11.11.2008 20:41

Corect! Si eu sunt de parere ca nu s-au fabricat suficiente tricouri cu Raducanu. Claudiu... :punk:

Marius11.11.2008 20:44

Uite, în sfârșit suntem pe aceeași lungime de undã! Claudiu :punk:

Lari11.11.2008 20:46

Pacat ca s-a retras in plina glorie. Dar eu am mari sperante legate de Maftei. E un talent insuficient exploatat. :sad2:

sabin130711.11.2008 20:54

Da, noaptea ar putea fi si presedinte de club.

Marius11.11.2008 20:55

Sau ar putea fi președinte de club de noapte.

Marius12.11.2008 06:47

"Dragã Fathi,

Nu știu exact ce ar trebui sã-ți scriu, dar las cuvintele sã vinã din inimã și cînd vei termina de citit sã-ți zici: "Uite, mã, cît de mult ține prostu' ãsta la mine!" Pentru cã acesta este adevãrul! Eu niciodatã nu te-am considerat un frayer, așa cum spunea acest om rãu, Dumitru Dragomir. Recunosc, te-am necãjit, probabil ca de aceea ai și plecat, dar pricepe cã-mi lipsești. 02.gif Sînt trist, te aștept, mai scriu ceva, mai ies din cînd în cînd în ușa biroului sã vãd dacã vii și nu-nțeleg. M-am purtat urît cu tyne??? Ceartã-mã, fã-mi ce vrey, dar te rog sã-mi mai day o șansã. ("bate-te-ar focu, cã nu-mi mai gãsesc locu`", vorba maestrului Benone Sinulescu)

Oricum, dintre toți cei care au dorit sã investeascã la Rapid, eu te-am ale$ pe tyne. Asta chiar nu-ți $pune nimic? Þi-amintești cînd te-am întrebat, la meciul cu Farul, dacã extrema stîngã e român sau strãin? ªi cum mi-ai rãspuns tu: "da' ce vrei, sã-l iei la Rapid sau sã-l ții de vorbã?"18.gif Nebunaticuleee!

În fine, am scris mai rar pentru ca știu ca tu citești mai încet 09.gif Hai sã trecem peste tot ce-a fost urît și împreunã sã batem Steaua!! Te aștept duminicã la locul nostru, în loja în care ne-am cunoscut…07.gif

P.S. Crede-mã, dacã aflu cã te-ai asociat cu altcineva, nu știu ce sînt capabil sã fac!!

George 08.gif"

Al dracu ªendre ãsta, numai de Steaua face mișto. Hai sã-l împușcãm.

korynna12.11.2008 09:33
. Dar eu am mari sperante legate de Maftei. E un talent insuficient exploatat. :sad2:

Costin Lazar si Maftei....fug femeile de ei! :bananadance:

Marius12.11.2008 09:45

Nu era:

Costin Lazãr și Maftei își dau m...e între ei?

korynna12.11.2008 09:50

Da' cate n-au fost! :clap:

Cred ca asta era pe care ai zis-o tu era urmarea la prima :laugh:

Marius12.11.2008 09:53

Oameni rãi... :rolleyes:

Joga Bonito12.11.2008 17:02

Bai, ii ofer o halba de bere aluia care ii pune la dispozitie un post de redactor lui mdionis.

Lari12.11.2008 18:21

Iar eu, pentru echilibru, il propun pe Victor pentru postul de redactor. Mai ales acum, ca l-am suparat... :bananadance:

Joga Bonito12.11.2008 18:28

Poate pt dezechilibru... :kisstogether:

Una alta, sa iesim in strada sa sarbatorim! Rapid e in faliment si se va desfiinta.

Lari12.11.2008 18:36

Nu cred ca se va desfiinta Rapidu'. O sa-i mai chinuie Copos nitzel, mai trage clapa la vreo cativa si abia apoi stam de vorba.

Bai comunistule, cum te poti bucura de disparitia alora care au luptat pana s-au innegrit de tot "cu comunistii"?

:ce_oameni:

Joga Bonito12.11.2008 18:42

Ai dreptate, sunt cam prapadit de la o vreme. Insa bucuria mea ar fi imensa daca ar retrograda dinam0. Am o boala pe clubul acesta, inexplicabila.

Oricum, situatia incerta relatata la TV merita sa fie sarbatorita!

dee12.11.2008 18:52
Insa bucuria mea ar fi imensa daca ar retrograda dinam0.

sper sa nu retrogradeze niciodata! Mai bine in Liga 1, mereu in spatele Stelei :) ce derby ar mai fi fara Dinamo?

Lari12.11.2008 19:02

@Dee

Pai, daca ar retrograda potaile, dpdv al spectatorilor, stiu eu cateva echipe din Liga a II-a cu multi spectatori in tribune decat ei.

Si oricum acolo le e locul la cat ne-au facut de ras prin cupele europene.

Era sa uit: ei au doar doua meciuri pe sezon, cu noi. Steaua, in schimb, e de alt calibru. Ce derby e ala, dintre noi si ei?

dee12.11.2008 19:05

Lari, tu ce intelegi prin derby?

later: profund mai gandesti, te las sa meditezi ...

Joga Bonito12.11.2008 19:11
Lari, tu ce intelegi prin derby?

Derby County?

Lari12.11.2008 19:47

@Dee

Inteleg prin derby meciul dintre cele mai puternice echipe din campionat. In opinia mea, Dinamo nu este una din ele. Ei incearca sa se legitimeze ca "puternici" doar in raport cu noi. Pentru ca, din punct de vedere al palmaresului, de cate ori au confirmat ei in Europa ca au meritat trofeele din competitia interna?

Dar hai sa nu fim off-topic tocmai aci :rolleyes:

LE: Bai, ia gata, ca a dat Piturca Jr. gol. Deci merita cu prisosinta convocarea la lot. Sa nu va mai prind ca sunteti magari cu ala micu' :spank:

dee12.11.2008 19:54

ok, am inteles; inseamna ca eu am o viziune TOTAL diferita fata de notiunea ta de derby.

Pentru mine derby-urile sunt meciuri cu orgolii mari, ambitii si pasiune puse in joc, rivalitati bazate mai degraba pe criterii geografice ( 2 echipe din acelasi oras sau aceeasi regiune) si nu pe locul ocupat in clasament. Ca sa ma explic mai bine, pentru mine intotdeauna Poli-UTA , CFR-U vor fi derbyuri, chiar daca echipele evolueaza in ligi diferite. De asemenea, Steaua-Dinamo ramane singurul derby de traditie al Stelei, indiferent de forma cainilor. De aceea spuneam ca ar fi pacat sa retrogradeze Dinamo , adio derby ( intalniri accidentale doar in Cupa) :P

gata cu off topicul.

Porcule, pe unde esti? simt nevoia sa te iau la misto :)

Lari12.11.2008 20:06

@Dee

Corect, uitasem de meciuri gen CFR-U sau Poli-UTA. Ai dreptate.

Referitor la Steaua, acum mai important mi se pare meciul cu CFR, pentru ca ei sunt singurii care nu s-au facut de ras in Europa. De aceea cred ca ei sunt rivalii nostri acum.

Oricum, nu am nicio problema cu persoanele care simt altfel decat mine anumite lucruri. Imi place diversitatea :)

«14604614624634641251»