Bizonii neimblanziti ai Bucurestilor... Cat de romantic.
bodanelu, dc vreodata o sa am bani, tii dau pe toti. Raman dator, brother. ![]()
Bizonii neimblanziti ai Bucurestilor... Cat de romantic.
bodanelu, dc vreodata o sa am bani, tii dau pe toti. Raman dator, brother. ![]()
si mie si mieee ! : ))
no problemo brother
)
bodanelule, deci pe langa salariu, mai faci si alti bani din forumul asta :laugh:
Descurcaret mai esti tu...
Am vazut si io poza ![]()
Oricum, trebuie remarcat si faptul ca prosportul vrea vedete din randul userilor fcsteaua.ro. Intai andy, acum corina... who's next? ![]()
Intai andy, acum corina... who's next?![]()
A fost si Adrian...
My money is on Fane(un suporter stelist de varsta a 2-a a provocat incidente....) sau cetateanu ![]()
Io-s tata vost ma!
Bunicu' ce naiba?!
Io am aparut primu' in prostsport si in total sport fm cand m-a facut becalii idiot! ![]()
Eu as paria pe alina.
Frumusetea neimblanzita a Ploiestilor a sarit la jugulara lui Maftei cu un obiect ascutit, relateaza Mediafax.
@MRS, ai uitat de azzido asta primavara in groapa? cand zici ca e cel mai mare huligan ![]()
vreau si io melodia asta in format mp3 si, daca se poate, mai lunga:
Fanii mei, EU sunt primul aparut in prosport din randul cunoscutilor de pe aici:).
No, I am Spartacus!
Vezi ca numele Spartacus aduce cu spartan :biggrin:
Steaua-Poli in cupa in julesti, acu' 2 ani.
u- Steaua anul trecut...![]()
Bine ma.
Stanici e bunicu'
Da' io tot tata vost raman ![]()
As putea spune ca esti chiar "gofaderul" nostru.
True... ![]()
vreau si io melodia asta in format mp3 si, daca se poate, mai lunga:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
@Marius
Eternity Theme-Eleni Karaindrou
Am mai multe variante la melodie.le atasez si pe celelate.bafta
@ Vlad
Stiam ca e melodia lui Eleni Karaindrou. Am incercat s-o caut pe torrente insa, din cate se pare, daca nu esti cu minimalurile sau manelele e mai greu sa gasesti unele melodii.
Am incercat s-o iau pe asta pusa de tine, insa nu merge ![]()
@ Vlad
Stiam ca e melodia lui Eleni Karaindrou. Am incercat s-o caut pe torrente insa, din cate se pare, daca nu esti cu minimalurile sau manelele e mai greu sa gasesti unele melodii.
Am incercat s-o iau pe asta pusa de tine, insa nu merge
Iti vand un pont?
Sau iti dau un link si-ti descarci tu albumul?
http://rapidlibrary.com/download_file_i.ph...Day+-+1998+.rar
Bagi codul ala si alegi free user si gata albumul.E arhivat.Bafta!
Si inca ceva! Incearca si rapidshare la o cautare pe google nu doar torrente.Vei gasi orice fisiser spart in bucatele mici si arhivate.Cu rabdare poti trage si cativa giga.
Pentru free user,incovenientul este ca trebuie sa astepti cate 15 minute pana ai acces la fisierul urmator.
Seara buna cetatenilor! Am onoarea de a da drumul la sesiunea de mistouri in seara asta.
Sa-i spuneti lui Lovin ca nu-i trucaj...
avem si noi unul .. adicã numai unu au vãzut Romanii nostri dar sunt sute sau chiar mii ,care nu au posibilitãti .
Subtire de tot sesiunea de seara... Sa fie de vina criza economica prin care trece lumea? Sau e de vina nivelul scazut de feromoni al fetelor?
Sa-i spuneti lui Lovin ca nu-i trucaj...
Da' ii zici tu lui Andrei Ionescu acelasi lucru? ![]()