mai stiti melodia asta ?
stie careva cum se numeste ?
mai stiti melodia asta ?
nu mai stiu cum se numeste, dar era pe vremuri generic la telecinemateca
vorba lu` Mrs... ce plictisitori sunteti ![]()
¨În câțiva ani sper sã reușim și noi sã obținem sume importante din merchandising. Poate o sã adoptãm modelul Milan și o sã aducem jucãtori ca Beckham sau Ronaldinho, pentru cã aceștia asigurã un profit imens, atât ca imagine, cât și din punct de vedere al tricourilor vândute.¨, a spus Argãsealã la Sport.ro (prosport)
mai stiti melodia asta ?
piesa a fost scrisa Charlie Chaplin pt filmul "Contesa din Hong Kong".
insa e f cunoscuta pt ca a fost preluata ulterior de Connie Francis.
Pai daca piesa a fost scrisa Charlie Chaplin, cine sunt eu sa afirm ca piesa a fost scrisa de Charlie Chaplin?!!
cine sunt eu sa afirm ca piesa a fost scrisa de Charlie Chaplin?!!
un porc, ce poti tu sa fii?!
Pai in cazul asta, femeile sunt zoofile!
Cred ca mai degraba necrofile:>
Se poate. Daca se pune ca sunt mort de beat cateodata.
Pai in cazul asta, femeile sunt zoofile!
'escule, vad ca ai uitat ca "porc" este complimentul suprem pe care ti-l adresez ...
Buna seara! Astazi sunt intr-o dispozitie excelenta.
ninge in RD Congo?
Neatentilor!
Atent la ce, cori?
e 3-0 pt Dinamo, a dat Timisoara 2 autogoluri=))
"Dorinel Munteanu întregește colecția de bizoni a Stelei, ușor descompletatã de ultimele douã exemplare manelizate public. ªi ãstuia i s-au cerut imediat dezinvolturã și spirit de turmã. S-a conformat la prima apariție oficialã. În general, un bizon bine crescut bea multã apã. Cam o cisternã. Dupã care mãnâncã din preeria aia pânã înnebunește. ªi privește în gol undeva spre Alaska, dezvelind tardiv un sentiment de loialitate.
Nu e indicat sã crești bizon. În primul rând, ocupã spațiu. Automat îți ia aerul. Miroase masiv. E exact invers decât peștele sanitar în acvariu, adicã nu purificã mediul, îl intoxicã. Are lungi perioade de letargie, zici cã doarme în ghete. În tot acest timp e de-a dreptul necomunicativ. Plat. Ursuz. Bou. Vag malefic.
Bizonul nu e prietenos nici mãcar atunci când moare. Somnul lui de veci e de-a dreptul nesigur pentru umanitate, mereu îi bâzâie câte ceva pe sub nas. N-ați observat musca aia de rahat care incomodeazã atmosfera cu desfrâul ei continuu?
Se naște legitim întrebarea de final: ce rãmâne dupã? Pe unii, cicã, i-ar cuprinde o senzație nemãrginitã de abandon, ca atunci când dorești sã-ți recuperezi copilãria și nu mai poți. Pe alții însã natura îi face ofensivi. Devin cretini."
Ce capodopera a creat Banciu. Bulangiul.
[...] banciu si in el de 2 ori.
Ala merita sa ne suga pe noi toti.(pe mine de 2 ori)
Lol. Ori n-ai inteles mesajul lui ori esti un cretin. Alege.
Despre mine nu stiu, dar stiu ca tu mirosi a peste.Spala-te!
banciu oricum e un bulangiu si i-as da sa manance bordura in orice zi a anului.
Sterge-ti excesul de testosteron ce ti-a invadat caile nazale si poate mai vorbim cu alta ocazie.
Seara buna tuturor. And remember, fishing is an art!
Mai vorbim noi, peste alte 3-4 luni cand ma voi gandi daca iti voi raspunde sau nu.
Pana atunci, vezi sa nu te bata pestii.
Latifundiarul din Pipera nu mai face fata cererilor de ajutor din toata tara. Exasperat, machedonul si-a comandat o cartela noua si nu a dat numarul decat persoanelor foarte apropiate.
care are nr lu Becali ? ![]()
@korinna ce faceai cu steagul ala? ![]()
esti vedeta acum ![]()
Azzido,@Dee
Va spun eu cum se numeste si cine o canta(varianta la care se refera Azzido)
This is my song-JAMES LAST
Cine nu-si aduce aminte de Telecinemateca? Mie mi se face pielea de gaina cand ascult melodia asta.
Celelalte variante ale melodiei sunt mai departe de melodia "Telecinematecii"
Si daca mai vrei una:coloana sonora de la "Drumuri printre amintiri" realizata de regretatul Aristide Buhoiu sau din "Nea Marin Miliardar"
Jeff Wayne's -Eve of the war