FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«13533543553563571251»
NicoSoulSteaua22.06.2008 13:31

Milaaaaaa :kisstogether:

Stanici22.06.2008 13:56

Tre' sa dai ban... Dute baaaa, megalomanule si impusca-te!! Ai slabit 200 grame si te crezi bazat..

dee22.06.2008 14:22

Novac, iarasi incerci sa-mi atragi atentia, iarasi vrei sa te observ?

Du-te pe simpatie.ro, fetele or sa-ti adore parfumul cu aroma de alcool.

AdrianUltras2522.06.2008 14:25
Du-te pe simpatie.ro

cine stie, cunoaste...

Stanici22.06.2008 14:31

Da, Adi.. cand era la moda un topic "cu si despre fuemei", l-am comparat eu cu simpatie.ro. Cred ca de acolo stie. Sau daca dai pe google "matrimoniale", cred ca o sa apara in primele 10 rezultate. Ce poti face si cu netul astaaaaa!

AdrianUltras2522.06.2008 14:43

pfoai...

ma...

ce face internetu din oameni...

in loc sa iasa afara sa socializeze ei intra pe siteuri matrimoniale...

ai de capu' meu!!!

DelPiero1022.06.2008 14:49

Si tu iti ocupi toata ziua pe forum...mare diferenta! :sleep:

AdrianUltras2522.06.2008 14:53

pai da ma...

da io ziua mi-o ocup pe forum

noaptea.... :blush:

DelPiero1022.06.2008 14:55

Noaptea o bei!Si spun iar...mare lucru! :drunk:

AdrianUltras2522.06.2008 14:59

dar nu beau singur....

Stanici22.06.2008 15:04

Ii vin prietenii de pe simpatie.ro sa ii tina de urat :D.

AdrianUltras2522.06.2008 15:11

lucky her :D

novac22.06.2008 15:47

A. Din contra (de la avion) as prefera sa nu te mai vad pe aici cu ifosele tale de primadona lulii atunci cand "apare" ciclu' (=perioada aceea care se tot repeta, independent de vointa ta, odata la cateva luni .... DADAA aia cu scurgeri de idei cremoase si nefolositoare acestei colectivitati). Apari cu un tupeu de-a dreptul obraznic ca mare autostiutoare, te dai bazata si pilduitoare dupa care, evident ca ti-o trage vreunul ... adanc si fara margarina! Reactia ta de cocoana de prin Diesel: o tai lacrimogen si teatral ... si iarasi apari (pacat, mare pacat) cand nu mai ai prieten. Considera ca ti-ai luat-oo, lasa-ne... sau urmeaza sfatul din precedenta postare, ala cu cu web-ul: joi executam programul nr.4 si gata, te-a vazut tot netu cat esti de frumoasa&iscusita&definitiva si ne lasi dracului ... poate te muti pe alta area, ca-i netu ieftin si plin de tanci avizi de stiinta vietii!

B. Din contra (cu caciulita) cred ca ti se trage surplusul de hormonei de la care ta manaca buricele sa tastezi ... nu mai da anapoda ca ramai again singura si neconsolata ... sau fa asta cand esti cu o fata :P

PS. Numai bine :D Nu-mi mai raspunde ca's plecat si poate ai treaba prin bucatarie!

AdrianUltras2522.06.2008 15:51
adanc si fara margarina!

ahahahahahhahahahahahhahahahahahahhah :yeahh::w00t: :biggrin: :clap: :clap:

bodanelu22.06.2008 16:35

Stanici ai fost detronat. novac e mai porc ca tine.

touche :D

Joga Bonito22.06.2008 16:41

Bai fraiere (novac)! Mai esti prin Arad? Vino cu mine sa-ti arat lumea. Sa socializam cu astia "bronzatii", alea alea...

Lasa divele de varsta a doua. Astea sunt neinteresante.

novac22.06.2008 17:41
Bai fraiere (novac)! Mai esti prin Arad?

Ce sa mai caut, bai asta, pe acolo?:)) fost, vazut, rezolvat! La 12 nu mai sunt deschise dacat 2-3 cluburi private ... dar in alea tu nu mergi ca n-ai varsta ... in rest ... du-te pe strand ca au iesit copilitele cu fustite scurte si-ti pot trezii cheful de viata mai dihai decat 2 butelcute de cola... aa si stai mai domol cu apelativele ca nici nu stii cand faci basici :D

Mai esti prin Arad? Vino cu mine sa-ti arat lumea.

Joga tata, vezi ca lumea este nitel mai mare decat Aradul ... v-au pacalit astia la scoala.

LE. Ma asta! Poate minte mama ta cand crede ca a facut un copchil ... vezi la Fane ca are poza cu barul mizerabil (ala din Calea Timisorii) pe unde-ti bei tu mintile (printre adeptii lui Jiji).

Si gata! oprestete ca ti-o iei la propriu cu prima ocazie/ stiu sa caut oamenii.

Joga Bonito22.06.2008 18:51

Minti... novac. Nu fusesi in Arad. Sau o explicatie mai plauzibila, nu-ti petreci noptile prin baruri. (f bine, familist convins)

Printre nenumaratele atacuri obscene si desele crizele de identitate, specifice astora de varsta a treia (trist! te compatimesc) am descoperit o eculubratie. Farmecul vietii e in Arad, Mangalia, s.am.d Nu in Bucuresti, orasul ala imbacsit si intesat de manelisti, unde pe alocuri gasesti 4 prosti/metru patrat. Fata de media noastra, unul singur pe metru patrat :D.

Anti-novac! :boxing:

c.ronaldo1722.06.2008 19:43

David Villa e emo?

Azzido22.06.2008 20:24
Tre' sa dai ban... Dute baaaa, megalomanule si impusca-te!! Ai slabit 200 grame si te crezi bazat..

ai iesit de sub pat sau ti-ai luat laptop-ul cu tine ?

a se traduce: lasa gura-n ... :thumbsup:

A. Din contra (de la avion) as prefera sa nu te mai vad pe aici cu ifosele tale de primadona lulii atunci cand "apare" ciclu' (=perioada aceea care se tot repeta, independent de vointa ta, odata la cateva luni .... DADAA aia cu scurgeri de idei cremoase si nefolositoare acestei colectivitati). Apari cu un tupeu de-a dreptul obraznic ca mare autostiutoare, te dai bazata si pilduitoare dupa care, evident ca ti-o trage vreunul ... adanc si fara margarina! Reactia ta de cocoana de prin Diesel: o tai lacrimogen si teatral ... si iarasi apari (pacat, mare pacat) cand nu mai ai prieten. Considera ca ti-ai luat-oo, lasa-ne... sau urmeaza sfatul din precedenta postare, ala cu cu web-ul: joi executam programul nr.4 si gata, te-a vazut tot netu cat esti de frumoasa&iscusita&definitiva si ne lasi dracului ... poate te muti pe alta area, ca-i netu ieftin si plin de tanci avizi de stiinta vietii!

B. Din contra (cu caciulita) cred ca ti se trage surplusul de hormonei de la care ta manaca buricele sa tastezi ... nu mai da anapoda ca ramai again singura si neconsolata ... sau fa asta cand esti cu o fata :P

PS. Numai bine :D Nu-mi mai raspunde ca's plecat si poate ai treaba prin bucatarie!

auch !

in rest no comment :worthy:

MoWeed22.06.2008 20:33

Asta da replica:))))))

dangeor22.06.2008 20:34

cine-a suparat novacul?

Stanici22.06.2008 20:39

Joga ... devii obraznic. Vezi ca sunt al cincilea pe metrul ala patrat si pot sa iti bag cuvintele inapoi pe unde le-ai scapat pronto. Momentan atat. Cat despre replica lu' Novac... "Stanici e mort... traiasca Novac!".

Joga Bonito22.06.2008 20:51

Ce joc plictisitor.

Stanici, m-am nascut obraznic. Sunt foarte iritant.

Si nu inteleg de ce te bagi. Lupta asta e intre mine si cheliosul de novac.

Marius22.06.2008 20:55

bai, ce e aici?

hai mai usor cu "luptele" si reveniti la mistouri!

«13533543553563571251»