RU-SI-A! ![]()
![]()
![]()
O sa va ia Gaia (vorba unui emo-navy man) de emo care sunteti voi astia... m-ati inteles? HAHALERELOR!
RU-SI-A! ![]()
![]()
![]()
O sa va ia Gaia (vorba unui emo-navy man) de emo care sunteti voi astia... m-ati inteles? HAHALERELOR!
Radoi & Goian = concureaza la the team's biggest emo cu vene taiate and shit
Cred ca toata lumea isi aduce aminte episodul Vaslui parca ![]()
Cu Radoi? a fost la Bistrita.
Marius
Gaia sau gay-a?
p.s.
baaaaaaa...nu va luati de Radoi...ca fac harakiri cu curu' vostru...
Asa e dany's,la Bistrita...pe atunci era si Victoras Iacob emo ![]()
Korynna ce faci?
N-ai somn?
Si tataia e emo cand se imbata,cade si se taie peste tot ![]()
Hello all you emo people!
http://www.youtube.com/watch?v=pd39vJb3CmE cam ce faceau olandezii de pe banca de rezerve in meciul cu noi
Nu cred ca Rafael isi permite asemenea gesturi si langa Sylvie ![]()
Zilele astea, Carlsberg a fost singurul meu prieten. Cata tristete.
Purtugal~ ![]()
ALLLLLAAAAAAAAAAAAAH
EN BÜYÜca TÜRKIYE!!!
GIDELIM TÜRKIYE!!!
vere, mare bulan pe turcii astia. fascinant intr-un fel. pacat ca o sa-i cioparteasca nemtii in semifinala.
Ba io-s mort?Voi?Plm,de abia vad tastele...
Bai, ce mama dreaq tot ii apreciati pe spurcatii aia de turci?!! Daca traiati acum cateva sute de ani tot asa tare ii pupati in dos? Hai Romania!
pacat de croati.
mai degraba vroiam sa castige ei decat turcii aia spurcati.
asta e...oricum castiga Italia campionatul. ![]()
Mdeah...app de turci spurcati.Azi noapte cand ma intorceam acasa pe la Unirii am avut parte de o imagine nu tocmai placuta.Intr-o decapotabila,logic cu numar turcesc,zaresc vreo 3 "negri" mititei fluturand steagul Turciei si strigand de mama focului.Asta n-ar fi fost mare lucru daca de pe trotuare nu erau "acompaniati" de romani ( desi,as vrea sa ma-nsel ) Pentru cateva secunde m-am intrebat daca sunt in Romania sau in Turcia. Uneori,asa ma-ncearca o stare de ... ![]()
pacat de croati.mai degraba vroiam sa castige ei decat turcii aia spurcati.
asta e...oricum castiga Italia campionatul.
Ma indoiesc...
pacat de croati.mai degraba vroiam sa castige ei decat turcii aia spurcati.
asta e...oricum castiga Italia campionatul.
Ma indoiesc...
stai calm.
o sa vezi ca asa o sa fie.
macaronarii astia au mentalitate de invingatori (spre deosebire de altii) ![]()
Nico e nationalista....I'm in love! ![]()
p.s.
Sunt de acord cu Azzido.Italia e favorita la castigarea euro.Sunt prea perversi macaronarii ca sa piarda...
E ciudat cum vorbesc eu impotriva squadrei azzure,dar chiar cred ca nu vor lua ei...ei printr-un bulan extrem s-au calificat in sferturi!Eu vad Germania castigatoare,desi sincer mi-as dori Spania!Maine,daca joaca Del Piero la italieni,sper sa dea gol,dar Italia sa iasa afara...
Tradatorule! ![]()
Maine,daca joaca Del Piero la italieni,sper sa dea gol,dar Italia sa iasa afara...
eu sunt fan Del Piero din '97
. I-am colectionat aproape toate tricourile
. Cu siguranta Italia va ajunge in finala, trecand de Olanda in semifinale. Imi plac turcii, insa nu le dau nici o sansa in fata nemtilor, deci prevad o finala Germania-Italia.
Forzza Italia, Turcia si Rusia ![]()
Tradatorule!![]()
M-a enervat felul in care s-au calificat in dauna noastra,plus declaratiile dinainte de meciul nostru cu Olanda...asta m-a facut sa tin cu Spania!Dee,Del Piero e fotbalistul cu care am crescut,ca sa zic asa...un fotbalist si un carcater extraordinar...
Se poate spune ca Del Piero este un fel de unchi mai special care te-a crescut?![]()