A indrumat-o in viata. I-a dezvaluit primii pasi despre cum sa scape de iubitii prea insistenti. Si alte chestii secrete.
A indrumat-o in viata. I-a dezvaluit primii pasi despre cum sa scape de iubitii prea insistenti. Si alte chestii secrete.
Se poate spune ca Del Piero este un fel de unchi mai special care te-a crescut?![]()
Cand avea perciunii aia evazati,chiar mi-l imaginam ca un fel de unchi! ![]()
Del Piero has a man crush...
Se poate spune ca Del Piero este un fel de unchi mai special care te-a crescut?![]()
Cand avea perciunii aia evazati,chiar mi-l imaginam ca un fel de unchi!
MUAHAHAHA. Si te atingea in locuri speciale?![]()
click aici sa mori de ras
Cand avea perciunii aia evazati,chiar mi-l imaginam ca un fel de unchi!
MUAHAHAHA. Si te atingea in locuri speciale?
Am zis ca semana cu un unchi d-ala yankew,din Arizona...nu-mi imaginam a fi unchiul meu!Tu te atingi cu unchiul tau in locuri speciale?Fara glume d-astea,Del Piero e jucatorul meu favorit,dar mi-au mereu placut femeile(si imi plac),cu bune,cu rele...
Delpiero10, de ce nu recunosti ca-ti place de Del Piero? Of of of cuibusor de nebunii....
Si tu ai fantezii erotice cu Ronaldo,nu? ![]()
Fara glume d-astea,Del Piero e jucatorul meu favorit,dar mi-au mereu placut femeile(si imi plac),cu bune,cu rele...
Asa te vreau!
Mentalitate non emo!!!
BRAVO!!!
Forza Pinturicchio!
Forzza Italia, Turcia si Rusia
Iarasi tii cu toate echipele?... ![]()
daca toate echipele = 3, inseamna ca ai mari probleme cu aritmetica, Dani.
@dee
Nu am probleme cu aritmetica,dimpotriva.Faptul ca din 4 echipe tii cu trei m-a facut sa spun asa.la un calcul sumar,inainte de sferturi ai fi sustinut 6 echipe,iar la inceputul turneului 12.
Ceea ce nu face altceva decat sa intareasca ideea ca @dee e suportera tuturor... :wink:
Asta nu-i neaparat un lucru rau...
Unii sunt singuri impotriva tuturor,altii sunt suporterii tuturor... ![]()
danimarcu:Am sperat ca Portugalia va castiga.Apoi am tinut cu Croatia iar azi cu Olanda,desi rusii au meritat victoria.
look who's talking .... traseism fotbalistic.
Curios e ca pana acum ai tinut doar cu perdantele.
Unii sunt singuri impotriva tuturor,altii sunt suporterii tuturor...
Si daca folosim logica, rezulta de aici ca unii sunt singuri impotriva la altii. ![]()
look who's talking .... traseism fotbalistic.Curios e ca pana acum ai tinut doar cu perdantele.
Nu are legatura.Eu la orice meci ,indiferent ca-i Campionatul european sau Premier ligue tin cu una dintre echipe,ca sa fiu mai implicat in meci.
Tu esti de la bun inceput fanul mai multor echipe deodata,dupa cum singura declari ...
Ce faci totusi cand doua dintre echipele tale "favorite" joaca?
...... look who's talking .... traseism fotbalistic.Curios e ca pana acum ai tinut doar cu perdantele.
HAHAHA! Vorbea ... aia de la _uisti! ... cum stai lady cu Kg-mele alea suplimentare ale tale??? tot "cateva" sunt, nu? ... Cred de acolo ti se trage atractia bolnavicioasa spre porcusor ... sau (poateee) ca-i de la papucii luati acum 2-3 sapt (cam de cand ai prins din nou glas si cauti "relationare" cu forta pe net). dada ... gresesc again, ma iau de tine inutil (de tine care esti o draguta si o finuta) ... stiu
... si ce daca, pe mine nu ma doare, la tine cum este?
Vin pe la Cluj saptamana asta, te bagi la o cantareala, asa cu web-ul in fata? ca asa sigur scapam de tine! nu de alta dar vad ca iara traiesti cu impresia ca esti "deosebita" si vrei sa stie toata lumea. pff
HAHA! Novac e mai porc decat mine
. Si presupun ca e si trotilat. HIHIHI.. ce-mi place cand se cearta lumeaaaa.
Novac vezi sa nu-ti iei warn...
Si eu am facut gresala sa fiu impotriva u-istilor de pe siteul Stelei si am primit un 10% frumos ![]()
Lasa, mah! Ca e bine sa iti sustii parerea in pofida clasei conducatoare. Doar asa vom fi liberi! ANARCHY!!!!
They can take our posts....but they can never...take...our FREEEEEDOMMMM!!! ![]()
of speech, evident...
Esti la o petrecere si vezi o fata frumoasa. Te duci la ea si ii spui: "Hei! Sunt nemaipomenit la pat!" Asta se numeste Marketing direct.
Esti la o petrecere cu o multime de prieteni si vezi o fata frumoasa. Unul dintre prietenii tai merge la ea si, aratandu-te cu degetul, spune: "El este nemaipomenit la pat". Asta se numeste Reclama.
Esti la o petrecere si vezi o fata frumoasa. Te duci la ea si ii ceri numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: "Salut! Stii, sunt nemaipomenit la pat!" Asta se numeste Telemarketing.
Esti la o petrecere si vezi o fata frumoasa. Te ridici, iti indrepti cravata, te duci la ea si ii comanzi o bautura. La plecare ii deschizi usa, ii duci tu geanta daca este obosita, te oferi sa o conduci acasa cu masina, si apoi spui: "Apropo, pe deasupra mai sunt si nemaipomenit la pat!" Asta se numeste Relatii Publice.
Esti la o petrecere si vezi o fata frumoasa. Ea se indreapta spre tine si iti spune: "Hei! Am auzit ca esti nemaipomenit la pat!" Asta se numeste "Recunoasterea marcii".
Problema e ca daca aplici primele puncte.. la ultimul o sa ti se spuna ca esti un porc ![]()
Prezervativele Nike - Just do it
Prezervativele Pepsi - Ask for more
Prezervativele VISA - Nu iesi din casa fara el
Prezervativele Yahoo - Do you yahoo?
Prezervativele Duracell - …dureaza, dureaza, dureaza…
Prezervativele Red Bull - iti dau aaaaaaaripi…
Prezervativele Nokia - Connecting people
Prezervativele L'Oreal - Pentru ca merit
Prezervativele Carlsberg - Probably the best condoms in the world
Prezervativele Dove - Cu 1/4 crema hidratanta
Prezervativele Cif - Fara frecare
Prezervativele SPOR - impingi cu SPOR, invingi usor
Prezervativele SUGUS - Mesteci si faci faci distractiei!
Prezervativele Rio - SIDA-ii spun adio, eu raman cu Rio
Prezervativele PALL Mall multifilter - Gustul face diferenta!
Prezervativele EUCERIN - Hidratare intensiva, regenerare rapida, eficiena demonstrata!
Prezervativele Radio CONTACT - un CONTACT asa cum vrei
Prezervativul Mihaela Tatoo - De trei ori, Femeie!!!
Prezervativul Teddy - Teddy are pentru tine fructe, morcovi, vitamine…
Prezervativul Ciuc - Inca una si ma duc
Prezervativele Lady Speedstick - 24 de ore de protectie ce dureaza
Prezervativele Secret - Suficient de puternic pentru un barbat, dar special creat pentru o femeie
Prezervativele Bergenbier - Prieten…ele ? stiu de ce…
wtf ?
![]()
cred ca tre' sa dau un ban rpd, ca nu se mai poate...