@ Dee, daca pozele ar avea gura, alea cu tine ar urla.
normal, sunt expresiva ... pozele mele transmit emotie ![]()
@ Dee, daca pozele ar avea gura, alea cu tine ar urla.
normal, sunt expresiva ... pozele mele transmit emotie ![]()
Despre ce discutati voi mah acum?HAI Romania!!!
E remiza. Bataia intre sexe, principii si concepte a atins apogeul. Daca imi permite domnisoara, respectiv porcul, doresc sa fiu arbitru.
In loc de lovituri de departajare, vreau sa exersati pozitia 60.
Staniciu, e o vorba veche si adevarata: despre ce nu faci, vorbesti cel mai mult.
Despre ce vorbesti (scrii) tu cel mai mult?
@Marus, despre tine:)). Sa inteleg ca te fac? Te-am facut deja...
Slab. Esti constienta ca emotiile au cu totul alt mod de exprimare decat durerea si groaza.
Gata!!! Ma tirez in bar sa ma imbat ca un porc ce sunt si sa mai pun niste bariere intre Dee si mine. HAI Romania!!!!!!!
screw you guys....i'm geoin' heome! ![]()
Despre ce discutati voi mah acum?HAI Romania!!!
Noua nume noi in echipa Olandei. Iar de putina vreme a inceput ploaia la Berna. Porcul a calculat situatia atent si s-a imbatat anticipat.
Totusi eu sunt mai precaut si sorb putintel de rom.
Porcule, nu ai citit atent. Despre ce NU faci, vorbesti cel mai mult! deci, daca despre mine vorbesti cel mai mult...
Chiar daca ti-ai exprimat cu ocazia asta o fantezie emo-gay (asa cum de altfel esti).
@Marus, despre tine:)). Sa inteleg ca te fac? Te-am facut deja...Slab. Esti constienta ca emotiile au cu totul alt mod de exprimare decat durerea si groaza.
parca as fi un decupaj dintr-un film horror- durere si groaza, ahh ce-mi place
sa inteleg ca te simti intimidat? ![]()
Gata!!! Ma tirez in bar sa ma imbat ca un porc ce sunt si sa mai pun niste bariere intre Dee si mine. HAI Romania!!!!!!!
Cam devreme ai inceput cu berea, porcusorule, stii f bine ca te faci praf dupa una, iarasi nu-ti vei mai aminti meciul.
hmmmm
a lot of gay homosexuals in here...
meci istoric de altfel...
La multi ani tuturor aviatorilor militari din Romania!
17.06.2008 - ZIUA AVIATIEI MILITARE ROMANE
... si parca era si un meci...
ce meci ma?
aaaaaaaaa
Italia - Franta...
![]()
![]()
"Am facut o intelegere cu PD-L sa facem majoritatea in Consiliul General. Noi trebuie sa facem o coalitie de dreapta, pentru ca sa se conduca Capitala pe principii de dreapta. In plus, avantajul nostru este ca o sa avem un viceprimar", a afirmat politicianul Becali.
![]()
![]()
Multumiri sincere alegatorilor, gloriilor si idolilor... ![]()
Multumiri sincere alegatorilor, gloriilor si idolilor...![]()
tu sa taci, n-ai dreptul sa comentezi.
Ai refuzat sa mergi la vot pentru ca nu te-a interesat, atunci suporta consecintele ![]()
ce meci ma?
aaaaaaaaa
Italia - Franta...
0-0.... ![]()
As fi vrut sa votez cu Verzii (cum am facut de fiecare data). Dar din partea lor, la sectorul 4, a candidat cel mai rupt primar din ultimii 60 de ani - Inimaroiu...
Deci, am avut un motiv, si inca unul bun ![]()
nimic interesant dupa ce a plecat emo-pigul. hai ca m-am carat si eu. si s-a dus farama de interes de pe topic...
forcao Purtugal!
Hai sa facem un Emo-Euro 2008!
Mutu ar fi capitanul echipei emo-euro 2008 la cat de instabil e...
saracu'...acum o sa isi taie venele...ca a ratat penaltyul ![]()
Are și Piți freza necesarã...! ![]()
Si Gilette este sponsor :smile:
Deci am stabilit.
Piti - emo-antrenorul emo-echipei a emo-euro 2008
Mutu - emo-capitanul emo-echipei
Haideti cu propuneri ca sa completam emo-unsprezecele
Banel ca si-asa trece prin drama unui "fotbalist"...
Si Dica are momentele lui emo (vezi momentul in care a luat galben in meciul retur cu Boro).