Spit on Marius
:D:D.
Spit on Marius
:D:D.
Mah zdreanto care esti zdreanta... Tu te referi la Dj Aligator - Blow the wistle...
Deci, You like to...
In alta ordine de idei, tocmai mananc o milka cu stafide si alune. Ambalajul ala e o tampenie, deci marmotele isi vor dovedi indispensabilitatea in continuare.
nu ca Marius e din asta...moderator...si eu sunt prea intimidat de moderatori...(prietenii stiu de ce)
Ce am mai anticipat cu scuipatul. ...=)).
...suck on my lolipop?
Intreaba-l
)
Oricum, vestea proasta a zilei este ca Steaua MFA va juca in Champions League la Buzau... ![]()
![]()
I like to spit on Marius. Cam asa se leaga ce am zis eu si ce a concluzionat el.
ba da chiar ca is multi emo pe aici...
Norocul nostru e ca ne eclipsezi tu. Si parem si noi mai "cool".
bai...eu nu sunt emo...testul a dovedit-o...!!! ![]()
Hadeti, in plm, ca imi trece cheful. si ma ia si marele mod ca am folosit cuvinte dragutele si ca am bagat post dupa post.
Aoleoooo. Testul a dovedit ca faci parte din comunitatea celor doi pe care ti i-ai atasat in postare?![]()
care doi mai mamifer emo ce esti?
plm e permis aici... asa ca nu stiu ce plm vrei? si ce plm chef iti trece?
Adriane... maimutoii aia doi dintre care unul isi foloseste pl sa pentru a avea contact cu altcineva din specia lui, lucru cu care Mrus nu se poate lauda inca.
oooooooomplm svf p toti care folositi prescurtari ca nu percep nimik
Ai putea spune ca pricepi fix plm?
zise emo-porcul incercand sa para mai TRU in ochii (virtuali) ai persoanelor de sex feminin (altele decat el) care frecventeaza topicul...
cata lume mah pe aici...
Pai da, doar e ZIUA AVIATIEI!
Si parca mai e si un meci... plm...
plm svf sms pld
Hadeti, in plm, ca imi trece cheful. si ma ia si marele mod ca am folosit cuvinte dragutele si ca am bagat post dupa post.
Esti in perioada aia a lunii? eh?
plm svf sms pld
![]()
Te-ai apucat de politica?
scuze...
fara sa vreau...
vedeti ce face campania electorala din om?
mi-au spalat bastarzii creierul... ![]()
mi-au spalat bastarzii creierul...![]()
bine macar ca nu ti-au spalat aia din PNG creierul
Joga- sunt in perioada in care incerc sa imi iau gandul de la meci pentru a putea bea un pahar de bere fara sa imi tremure mana.
Mrus - faptul ca ma consideri pe mine, un mascul feroce, drept persoana de sex feminin spune mult espre tine. Adica totul. Iar imi confirmi banuielile.