FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«13473483493503511251»
AdrianUltras2516.06.2008 20:49

:clap:

pt Del Piero...superba propozitie!

p.s. nici in vise nu e Mutu cu 3 clase peste ala.

Mario Gomez e cel mai bun atacant de la euro.E prost Low ca il joaca impreuna cu Klose, o pasta adevarata in acest an.Se calca amandoi pe picioare.Nu e de mirare ca Podolski, extrema, da goluri.

Joga Bonito16.06.2008 21:49

axl era logic bah...

Trebuia sa astepti o seara cu luna plina si pe la jumatatea rotatiei sa actionezi mousul cu un sfert de pulsatie. Si doar atunci vei reusi ceva la Hitman. (sincer e praf jocul, si in SUA 50% dintre emo il joaca constant. deci ---> ? Regula de trei simpla de la gradi... )

c.ronaldo1717.06.2008 05:47
Mario Gomez e cel mai bun atacant de la euro.

Mario Gomez e cel mai slab atacant care a jucat vreodata in nationala Germaniei.

prost Low ca il joaca impreuna cu Klose

E prost Low ca il joaca.

E prost M.Gomez ca nu stie sa profite de sansa care i se da.

Si cand te gandesti ca Podolski joaca mai retras din cauza lui.

PS: Ai fost ironic cand ai scris ca e cel mai bun de la euro, nu?

AdrianUltras2517.06.2008 09:03

Mario Gomez e cel mai bun atacant de la euro.PUNCT.

O sa vedeti voi in viitorul apropiat cine are dreptate si cine nu.

Joaca slab pt ca se calca pe picioare cu Klose.

Nu vedeti ca nici Klose nu joaca nimic?

Bine, la Klose e vorba de lipsa totala de forma prin care a trecut in acest sezon.

Puneti-l pe Mario Gomez sa joace alaturi de alt atacant, Podolski sau Kuranyi(cel mai bine Kuranyi) si veti vedea ce stie sa faca.

Se pare ca Piti nu e singurul antrenor care isi aduce pile la turnee finale.

Personal nu inteleg ce cauta Neuville in lotul Germaniei avand in vedere ca a jucat tot sezonul in Liga a 2.Si a fost lasat acasa Hanke, un juctor mult mai tanar, care a mai dat si 10 goluri in aceste sezon in Bundesliga...

Si nu inteleg nici cum poate Klose sa ii ia fata lui Kuranyi la titularizare avand in vedere faptul ca jucatorul lui Schalke a dat mai multe goluri in acest sezon.

Repet.

Se pare ca nu doar Piti are fixatiile lui.

Daca Germania o sa faca pasi gresiti, va fi din cauza lui Low.

Sa fac totusi o mica precizare.

Mario Gomez, Torres si Huntelaar sunt cei mai buni atacanti de la Euro.

Marius17.06.2008 09:23

Bah! Ai reusit imposibilul!

Esti off-topic pe un topic despre off-topic :wall: :wall: :wall:

Joga Bonito17.06.2008 10:17

Bah... deci trec strada intr-un mod sicstirit si aiurit. Ajung pe partea cealalta, fac 3 pasi spre stanga si imi sare in ochi un panou gigantic: "Masaj Solar" - dedesubt o tanara semi-dezbracata zambindu-mi naiv. Stau si ma holb mirat la panou de parca as fi descoperit-o pe Elodia. Apoi imi intorc privirea catre fata si cu un glas hotarat: "Domnisoara pot sa ma prezint la masaj in **** goala?

Congo stories.

Marius17.06.2008 10:30

Si ti-a raspuns afisul? :hmmm:

c.ronaldo1717.06.2008 12:25

@Adrian

Vrei sa zici ca David Villa e mai slab decat M.Gomez?

PS: O echipa nu isi schimba asezarea sau lotul doar pentru un jucator exceptional, ori M.Gomez ala a ratat din orice pozitie de cand joaca la nationala.

AdrianUltras2517.06.2008 13:25

nici decum.

Villa e si el un mare atacant.

Dar uita-te la Gomez.E complet.Viteza,tehnica,statura,tc.

Villa e totusi cam mic.La capitolul forta sta cam rau.

dee17.06.2008 13:35

hmm, vad ca unora nu le ajung "n" topicuri de fotbal, in care sa-si prezinte pledoariile kilometrice, intoxica si "mistourile" ... mai bine ar participa la un nou concurs pe care vreau sa vi-l propun - "mincinosul minicinosilor" :happy:

c.ronaldo1717.06.2008 13:55

Adrian

Adica cand ratezi cu poarta goala (vezi ce ratarea a avut aseara in min5) te poti numi atacant.

Stanici17.06.2008 14:04
hmm, vad ca unora nu le ajung "n" topicuri de fotbal, in care sa-si prezinte pledoariile kilometrice, intoxica si "mistourile" ... mai bine ar participa la un nou concurs pe care vreau sa vi-l propun - "mincinosul minicinosilor" :happy:

Daca stam sa ne gandim, e un lucru normal sa fii mincinosul mincinosilor. Oricare dintre noi a mintit odata - deci poate fi considerat mincinos. Asadar, toti suntem mincinosi de unde ipoteza: "toti userii de pe forumul FCS reprezinta multimea mincinosilor". Adica oricine a postat vreodata o mincinuna inseamna ca a mintit mincinosii, deci poate fi considerat mincinosul mincinosilor. Eu tin minte despre mine ca am zis ca nu am succes la dame. Ma autopropun pentru titlu avand in vedere minciuna frustrata pe care v-am servit-o. :hooray:

dee17.06.2008 14:09

Doru, tu ai la activ multe minciuni. Tin minte cum te prezentai ( cu modestie) " mic, urat" ... lucru total fals. Da, te trec pe lista candidatilor :) Insa mai exista un user, care minte cu nerusinare si inversunare ..... astept sa se autopropuna, pana sa-l arat eu cu degetul si sa-l fac sa planga :D.

korynna17.06.2008 14:14

Oare de ce am o vaga banuiala ca stiu la cine te referi? :laugh:

dee17.06.2008 14:15
Oare de ce am o vaga banuiala ca stiu la cine te referi? :laugh:

pentru ca minciuna lui a fost atat de evidenta incat nimeni nu a crezut-o :laugh:

Stanici17.06.2008 15:01

Traiasca dezbinarea, neintelegerea si raca intre oameni!

Joga Bonito17.06.2008 15:18

@marus, ne-am inteles din priviri tata.

Ce se bat fetili pt porcul asta irascibil. Fascinant.

AdrianUltras2517.06.2008 15:21

C.Ronaldo17

toti mai ratam cu poarta goala cateodata...:D

in alta ordine de idei...

ce imi place sa vad cum se simte lumea cu musca pe caciula...si mai ales cum se baga in seama avand nevoie de atentie...

totusi...parca aici era un site al suporterilor stelisti...nu?

Stanici17.06.2008 15:23

Muahahaaaaaaaa. Cat de scurt a fost Adrian. AAAAAAHAHAHAAAAA.

@Joga.. avand in vedere variantele Marius&Joga, te cred si eu ca au ales porcu'.

AdrianUltras2517.06.2008 15:24
:shifty:
_yang17.06.2008 15:38

Cine... ??? :cursing: Ce... ??? :cursing:

Stanici17.06.2008 15:42

EU... tot (toate)!

AdrianUltras2517.06.2008 15:44

I like pie! :w00t:

Stanici17.06.2008 15:47

Cum spunea Scooter : "I like to ...".

AdrianUltras2517.06.2008 15:49

what?