FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«13553563573583591251»
bodanelu24.06.2008 20:56

bai asta de muncesti la 3 zile, dormi mult ziua, visezi ca trebuie sa repeti liceul, te imbeti in vama si te lauzi ca f*** prietenele altora:

http://www.break.com/index/gay-zombies.html

1on24.06.2008 21:10

Nu mai plouã :no:

Joga Bonito24.06.2008 21:27
bai asta de muncesti la 3 zile, dormi mult ziua, visezi ca trebuie sa repeti liceul, te imbeti in vama si te lauzi ca f*** prietenele altora:

http://www.break.com/index/gay-zombies.html

Marfa in plm!!!

axl24.06.2008 21:42

Mda, nu ma plang.

_yang25.06.2008 11:12
"Bine, dar de ce a alergat Bãnel peste 12 kilometri de meci la Euro?", veți mai întreba. Simplu, lui nu i-a spus nimeni.

Rãdoi o fi aflat...?

Joga Bonito25.06.2008 14:23

Mustar frantuzesc, mici, bere, fetite topless... I believe this is Heaven ^^

axl25.06.2008 16:51

Bun. Care imi recomanda si mie o locatie simpatica intre Iasi si Bucuresti? Sa fie la munte si sa fie cabana, intr-unul din judetele Neamt, Bacau, Vrancea, Covasna, Buzau sau Prahova. Ma deplasez cu mijloacele in comun, nu cu masina asa ca ar fi bine sa fie accesibila. La fel, traseul sa fie 1a, 1b, nu merg singurel. Si locul sa fie de chilling, adica de baut bere sau ceva de genul asta. Sa aibe camere de 2 locuri cu baie si cam atat.

Gandul meu e la Dochia de pe Ceahlau dar e cam departe de ce mi-am propus eu, n-as ajunge la timp in Bucuresti, la Metallica, sau as ajunge obosit si la limita.

Nu faceti mistouri ca va ard!

1on25.06.2008 18:16

Lepșa sau Greșu, jud. Vrancea, la vreo 70-80 de km vest de Focșani. Probabil gãsești cam ce vrei tu, dar nu știu sigur sã-ți spun, cã n-am mai fost nici io de mult timp. Cautã pe google cabane sau pensiuni, cã sigur gãsești. Cred cã sunt și autobuze pânã la Lepșa (eu am fost doar cu mașina). (numerele de telefon de la autogara din Focșani: 0237229999, 0237614661)

În lista ta vãde ceã ai inclus și județul Covasna. Nu te sfãtuiesc s-o iei înspre acolo pe DN 2D (Focșani-Vidra-Lepșa-Greșu-Ojdula-Tg. Secuiesc), deoarece, dincolo de Greșu este neasfalt (drum pietruit, de țarã), și m-aș mira sã treacã autobuze pe acolo. Pânã la Greșu drumul este în stare bunã (pentru țara noastrã).

De la București la Focșani faci cam 3 ore, fie cu trenul, fie cu microbuz/autocar

axl25.06.2008 18:22
Lepșa sau Greșu, jud. Vrancea, la vreo 70-80 de km vest de Focșani.

Merci de sugestii, o sa le check it out.

În lista ta vãde ceã ai inclus și județul Covasna.

De la București la Focșani faci cam 3 ore, fie cu trenul, fie cu microbuz/autocar

Traseul meu e Mangalia - Iasi - locatie necunoscuta - Bucuresti - Mangalia

novac25.06.2008 21:25

axl-u, pentru poposire&reincarcare baterii ... pentru o noapte 2 vezi la Hotel T23 (3 stele deci cam piparat). Este in Tudor (aka "regia" din Iasi - ieri am plecat de acolo si deja ma inteapa la inima de la regrete... dau licentele si's fff prietenoase/stresate si fara bani de suc!

LE ca uitasem de adresa hotel23.ro :P

Marius26.06.2008 08:04

axlu'

Ceahlaul e cel mai frumos munte din Romania. Ar fi pacat sa alegi altceva. Parerea mea...

axl26.06.2008 08:29

@Novac

In Iasi n-ajung, ca merg la bunici, la Ruginoasa, si de-acolo plec la locatie necunoscuta.

@Mrus

Ceahlaul e cam departe de traseul meu, in sensul ca pierd foarte mult timp pe drum, adica Ruginoasa - Pascani - Piatra Neamt - Durau sau Izvorul Muntelui - pe jos pana la Dochia. Cel putin o zi pe drum, in plus Piatra Neamt - Bucuresti dureaza in jur de 7 ore, ceea ce n-am chef, tinand cont ca e vorba de mijlocul verii.

Marius26.06.2008 09:00

pe ruta P. Neamt - Buc. sunt microbuze, microautobuze, etc., care au aer conditionat si parcurg distanta mai repede decat trenul.

in fine, tu stii mai bine, dar pentru mine Ceahlaul e first choice!

carminastan26.06.2008 09:18

First option is Fagaras, dar nu e pe traseul tau asa ca nu intru in detalii. Mai ales ca depinzi de mijloace de transport in comun. Ti-as fi recomandat Piscul Negru (km 102 pe transfagarasan) ca-s multe vile cu apa curenta. Altfel, locuri de cort sunt muuuuuuuulteee. Iarasi ai fi putut sa stai la cota2000 la refugiul salvamont. daca nu era we, ca mai nou in we vin functionarii publici din Pitesti sa polueze zona (fonic si nu numai :-& ). Ai fost aproape de Balea lac (un tunel distanta, ~1.5 km). De trasee nici nu vorbesc in toata zona aia (ca e Piscul negru, capra, cota 2000)

Azzido26.06.2008 09:38
Joga Bonito26.06.2008 21:38
http://adam-and-eve.istheshit.net/

mai, omg omg omg asta e un fel de triplu plm sau e prescurtarea de la Oh my God???

Marius27.06.2008 19:06

me muero por abrazarte y que me abraces tan fuerte

me muero por divertirte y que me beses cuando despierte

acomodado en tu pecho hasta que el sol aparezca

me voy perdiendo en tu aroma

me voy perdiendo en tus labios que se acercan

susurrando palabras que llegan

a este pobre corazon

voy sintiendo el fuego en mi interior.

:whistle::whistle::whistle:

Joga Bonito27.06.2008 20:04

ce'i asta mah? balada unui emo? pare misto, ia tradu...

Marius27.06.2008 20:10

Do you remember me,

I'm just a shadow now.

This is where I used to be,

Right here beside you.

Sometimes I call your name,

High on a summer breeze.

What I would give,

To feel the sunlight on my face.

What I would give,

To be lost in your embrace.

sau

Do you believe in dreams,

That's how I found you.

But I can't be with you,

Till you take a leap of faith.

What I would give,

To feel the sunlight on my face.

What I would give,

To be lost in your embrace.

daca te mai aud cu emo p-aci iti iei capace. emoistii au topicul lor, lasa-i sa se desfasoare.

Muzica, nu zgomot! :thumbsup:

Joga Bonito28.06.2008 08:14

Si-au batut joc crapii de mine. Nesimtitii. Poate ma intorc si ii braconez!

axl28.06.2008 09:20

Mrus, stop being gay!

In alta ordine de idei, ieri ma sprijineam neglijent pe-o balustrada fumand un Camel si ma uitam la niste colegi care se chinuiau sa mute niste chestii mari de colo-colo. Unul dintre ei da cu capul de-un colt, foarte dureros, ce-i drept, altul se loveste la fluierul piciorului iar celui de-al treilea ii intra o excrescenta fieroasa fix intre coaste, toate la intervale de 1 minut distanta unul de altul. Eu ma tavalesc de ras vreo doua minute dupa care, brusc, realizez: e randul meu. Asa ca o tai frumusel de-acolo tocmai la timp ca sa dau cu nervul ulnar al cotului stang intr-un dulap metalic de mari dimensiuni. Aproape ca mi-au dat lacrimile, de ciuda, nu de durere. Acum mai demult timp, nu mai stiu exact, m-am lovit exact in acelasi loc da' la cotul drept.

Sigura chestie buna e ca nu m-am lovit la nervul noadei, cum a patit-o altul peste 5 minute.

Ce sa mai, a fost o zi traumatizanta, bine dracului ca tocmai miercuri mai ajung la munca!

AdrianUltras2528.06.2008 15:49

Axl

Nu mai fuma ma ca iti strici sanatatea...

Lasa dracului tigarile!

Daca nu fumai sigur nu pateai nimic din ceea ce ai relatat mai sus.

Marius28.06.2008 16:28

Ploua! :worthy::worthy::worthy:

carminastan28.06.2008 16:33

unde?

Marius28.06.2008 16:37

A plouat... A fost un sfert de nor neserios care a udat putin pe aici. Acum e soare.

«13553563573583591251»