Mrus, incearca pe www.free-mp3-downloads-for-gays.com, poate ai noroc.
Mrus, incearca pe www.free-mp3-downloads-for-gays.com, poate ai noroc.
Uite, Joga de-acolo a luat-o.
nu de acolo, ci de aici: http://www.we.kill.emo.4fun.com.uk
Mda, mersi frumos Joga dar nu e toata. Cam tot atat o aveam si eu...
Ultimele 5 strofe ma interesau... In fine, maine sunt la munca, deci o sa am mult timp liber, poate o gasesc ![]()
Nu pot sa cred ce repede n-am dormit.
Bai, mai am 1 ora si ceva de lucru si o tai spre casa... sper sa am o surpriza placuta la bancomat...
Ce PIN ai?
Am glumit, Mruse, nu trebuia sa-l scrii aici.
care era pinu ala?
ca mi-am scapat pixu...
:biggrin:
Si eu am glumit, nu era ala corect! e 7 in loc de 1!
sal....voi ce marci de adidasi purtati?mie unul imi place "Lotto"
eu prefer didibao
e cea mai smechera marca de adidasi. ![]()
Buey nene!
Nr1. Acum 2 zile m-am intalnit "cica "intamplator cu Carmina ... am stat la o limonada cu doua paie & povesti, alea-alea ... mi-am zis - deh, intamplare fericita (sau ne! =)) ).
Nr2. Astazi pe la pranz, circuland alene si regulamentar prin Dudesti mi-aud claxoane si istericale de la "ala"din spate ... ce sa vezi: Fane facea semne de "prietenie" ... ma rog ... am baut o cafea si cu el (circumspect de data asta, ca prea-i legata cu ata alba!).
Nr 3!: Astazi pe la 18 pe cand serpuiam agale spre casa (prin Vatra Lumi na
)aud urlete si busituri in spatele masinii ... ce-mi zic eu - iara l-am calcat pe "unu" pe cap ... ma uit si ce sa vezi: Stanici & fata frumoasa radeau fericiti la mine, hmmm
Bueyyyyy, mai rasfirati mai baieti, mai rasfirati! Bine ca plec din Bucuresti ca nu mai are omu' loc de AISS-isti pa aici ... inteleg ca ne largim impactul & audienta in mase dar, chiar asa de mare sa fie procentul?
PS. Acum mi-e si frica sa mai ies din casa ... oare de cine ma mai "lovesc" ???? Joga, stai band pe curul tau ca esti pruncutz ...
De mine, bineinteles. O sa te astept cu o drujba nou-nouta.
dream_team__stoe__yolo___cantec_de_voie_buna.mp3
Dupa melodia asta sa nu imi ziceti mi`e ca nu va mai place rapu` bre. ![]()
Bai, mi-e somn.
Dormi mah, nu ne mai plictisi ... ca ne trezesti!![]()
bai... plm... mai sunt oameni in birou.. ca as dormi ca un porc...
Se intampla ceva frumos cu mine: din 24 de ore 16 le dorm.
I hate you!
Pe mine nu???? Ca io sireacu's de vreo 2 luni in concediu si inca mai pot ... btw, in August intru "oficial" in concediu ![]()
LE. Lasa Marus, tine-ti ura concentrata pe axl-u ca nu-i moale omu', nu-i moale deloc
... io am clientii mei de ma ureaza (aka nu te amesteca tu cu "elitili"
), vezi ala mic, negru de respira greu 'au broscuta (dada, ceagrasa:) ) cu gura mare! Oricum pe mine ma doare in paispe de ei ca's ca un pepsi la 025 ... + ca am si vraji facute (asa, de protectie:P).
De mine, bineinteles. O sa te astept cu o drujba nou-nouta.
Ciomu Joga, pot sa fiu asistenta ta?
misoginilor le aplicam tratamentul special ... :biggrin:
bai da' ce somn imi e...
Ca sa va fac ziua mai buna: